Nehezedik a helyzet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Németh István: Akinek ennyi moslék dől ki a száján, az nagy disznó lehet! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...elképzelni sem tudom, hogy mennyit fizethetnek neked az ilyen marhaságok posztolásáért...mert ez téged csak lejárat...még ha el vagy adva akkor is.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...amúgy csak azok járnak a bohóchoz akik átverik...fegyverrel, hitellel, és mindennel, mert ezt a háborút elvesztette és épp azok miatt akik mindenféle hazug ígéretekkel járnak hozzá...és amíg az orosz a sajátjai védelmében harcol addig ez a faszjankó a sajátjait (na nem épp) öleti...hogy a nyugati kapitalista mégjobban gazdagodjon ...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 14:47 ☻ A tények azok makacs dolgok! Neked csak a fideszes seggnyaló szaros, gecis pofád jár te barom! Engem tudod úgy fizettek meg [email protected], hogy apám öt évet húzott le "málenkij roboton" hogy [email protected]ád meg a redvás qrva anyádat! Nyaljad tovább a ruszkik és a szélhámos bűnöző, politikai prostitulált román cigányod dagadt seggét! Aki nem csak románként, hanem magyarként is alávaló tolvaj gazember és remélem élete végéig börtönben fog megrohadni, teljes vagyonelkobzás mellett! Takarodj a 3,14csába!
sgl
""Gyakran mondtam, hogy a fronton nehéz a helyzet, és egyre nehezedik, és most is ez történik. (...)
A megszálló egyre több és több katonát vet be, hogy megtörje a védelmünket
- mondta videóüzenetében az ukrán elnök, hozzátéve, hogy "most Bahmutnál, Vuhledarnál, Limannál és más régiókban nagyon nehéz a helyzet"."

Ebben mi a váratlan??

Az én váratlan hírem az origónak és fideszhúgyagyuaknak:
Holnap reggel is felkel a Nap!
Bizony ám!!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...tehát ideposztoltál vagy hetvenhét oldalt hogy tudj még egy pár sort anyázni ???...mert aki retek az is marad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.