Eva Kaili, az Európai Parlament letartóztatásban lévő, leváltott szocialista alelnöke is ott volt 2022 februárjában azon a müncheni konferencián, amelyen Alexander Soros, a milliárdos spekuláns Soros György fia, Korányi Dávid, a külföldi kampánytámogatások Magyarországra juttatásában kulcsszerepet játszó háttérember, valamint Karácsony Gergely főpolgármester is megjelent.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Karácsony és Eva Kaili egy helyre járnak!Még az is lehet hogy Karácsony megcsalja a feleségét ezzel az Evával!Nem?Tiszta fertő ugye?
Qqberci
@durbincicus: Szerintem egy hallisztgyár alapkőletételén voltak...
drrotf
@durbincs: A szellemi fejlődésed olyan nagy alacsony,hogy követni már nem lehetetlen!Már azt hittem hogy mondani is akarsz valamit a cikkel kapcsolatban, de Te eddig nem jutsz el soha, mindig a hozzászólásokkal foglalkozol, úgy hogy neked már a z oldal cikke teljesen lényegtelen. Úgy látom, hogy a feleséged b.szogatásáról leszoktál, vagy ő zavart el , és ezért foglalkozol a hozzászólókkal.Térj vissza a családhoz, sokkal jobban jársz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.