A döntést a vállalat azzal magyarázta, hogy zöldíteni szeretnének, illetve klímavédelmi célokról is beszámoltak. A Bild cikke alapján a határozatot nem A Lidl diszkontlánc a húskínálat drasztikus csökkentését tervezi az elkövetkezendő években, ugyanis a cégcsoport új célkitűzései között kevesebb állati fehérje eladása szerepel.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
"Rovarlisztes palacsinta fahéjas banánnal töltve, tücsök proteinszelet és különböző fűszerezésű szárított sáskák várták a gyerekeket az egészségtudatossági kurzus szombati előadásán, ahol különböző alternatív fehérjeforrásokról is szó volt."

youtu.be/cQkRnygnYsc
durbincs
@kula: @csak húgy...: @Néro2: @Emmersson71:Mert maguk mind bányás soroszsizsikek ?
durbincs
@Néro2: lehet ippen magán farturtak nem ? AH Ja ? -ba ? és ez a @csak húgy..: volt a természetes hűtésük + kenésük ?
durbincs
@Eladott Ország: @jáger laszló: @Toller Béla: @izéke: Mert az ukiknak +50IQ-s csudafegyvereik vannak ? Az-Ov maguk ?+a topa kések ?@justhpeter: @Aki Én: @izéke: @namihami: @simmering73: A Bezzeg Tahó ?
durbincs
@jáger laszló: @jáger laszló: akor magába is csak a sorosegyetemen taposták bele a séria 50Iq-t ? mint @simmering73: @namihami: @csak húgy...: @balos: @kereső: @Eladott Ország: @Néro2: @m73:@gina: @Horizont: @sgl: @Apfelbaum: ? nevű bányás csilletöcskölö bérköcsögökbe ?
durbincs
@Néro2: Bezzeg maga+az ide irogaró oláh bányás bérköcsögök ? Gyurka infuzioján pohosodnak ?@Emmersson71: @teuton: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @csak húgy...: @amortizáltok: @Clavigo:+ @izéke: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok