Olasz jobboldali politikusoknak is elegük lett, hogy egyre agresszívabban zajlik a genderpropaganda a legnépszerűbb televíziós műsorokban. Maddalena Morgante, az Olasz Testvérek párt képviselője parlamenti felszólalásában kemény kritikát fogalmazott meg a Sanremó-i fesztivál botrányos tartalmairól. – Felháborító, hogy a dalfesztivál előadója, Rosa Chemical már most bejelentette a sajtónak, hogy szexualitásról, poligámiáról és prostitúcióról szóló tartalmakat visz színpadra – mondta az alsóházban elhangzott beszédében a képviselő.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@jáger laszló: @jáger laszló: akor magába is csak a sorosegyetemen taposták bele a séria 50Iq-t ? mint @simmering73: @namihami: @csak húgy...: @balos: @kereső: @Eladott Ország: @Néro2: @m73:@gina: @Horizont: @sgl: @Apfelbaum: ? nevű bányás csilletöcskölö bérköcsögökbe ?
KisTehen
már nem jön be a pöcszongorázás
durbincs
@simmering73: @simmering73: hiába no ? magát is az 50IQ-ja kötelezi ? Csilletöcskölő soroszszsik bérköcsöge ?
durbincs
@Clavigo: @Clavigo: Csak mert maga 50IQ-val hasit ? lent a bányába a rozsdás sineken ?
durbincs
@teuton: A sok büdösszájú szalonnahátú némber + meg gödhös piroshajú kábszeres pedofil ? mértvan szabadlábon ?
durbincs
@Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: +sorosista fasiszta antifák ? Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.