A spanyol lap, az El Palís arról ír, hogy egy Ukrajnára kilőtt rakéta Moldova és Románia légterét is érintett – ezt jelentették az Ukrán Fegyveres Erők.

Az Ukrán Fegyveres Erők jelentése szerint péntek reggel két orosz rakéta lépte át Moldova és Románia – utóbbi NATO-tagállam – légterét – írja a Forbes.hu. Az orosz Fekete-tengeri flottából kilőtt két Kalibr cirkálórakéta Ukrajna nyugati tartományait célozta. Kijev szerint ez az első alkalom, hogy az invázió tavaly februári kezdete óta orosz fegyverek léptek az atlanti szövetség területére.

Áthaladt Románia és Moldova légterén két orosz rakéta pénteken, mielőtt elérte volna Ukrajnát

– közölte később Valerij Zaluzsnij ukrán vezérkari főnök is, aki szerint a Kalibr típusú rakétákat a Fekete-tengerről lőtték ki.

Breaking! Orosz rakétát észleltek a NATO légterében

Képünk illusztráció! Fotó: 123RF.com

Az Ukrajinszka Pravda hírportál a légierő szóvivőjét idézve azt írta:

Ukrajna képes lett volna arra, hogy lelője a rakétákat, de nem tette meg, mert nem akarta veszélyeztetni külföldi országokban élő civilek életét.

Moldova és Románia reakcióját a incidensről a Forbes.hu cikkében olvashatják.

Forrás: Forbes.hu, 444
Fotó: 123RF.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Provokálnak! Nem nyugszanak a rohadék orkok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Az én légterembe meg másik négy család lakik!
ómió
Az meg, ugye, maga volt a "csuda", hogy sehol nem csapódtak be!?
gina
Csak rá kell názni erre a pedofil mocskos zsiros disznóra, mindenki hibás de ö nem, rohadék egy cigány, mást nem várni töle !!! a sok hivö ugynolyan aljas proli 2 alsó osztályos kocsma szemetek !!!
gina
Rossz cikkhez irtam de ide sem illik rosszul,,,,,
Németh István
Nem az a baj, hogy sokan vagyunk, ezen is lehetne váltóztatni > persze az ilyen agyonkúrt barom mint a @gina: őersze lehet vészes faszhiányos is, mert biztos egy moslkék! < az ilyenek nem tudnak gondolkozni! AZONBAN a za bizonyos kivagyisági és uralkodni vágyás alapvetően a moslék zsidó pénzguruk részészéről akik uralni akarnak mindent, stán avalamiféle krőzusnak képzelik magukat ezeket kéne kinyírni!
A születésszabályozást már a 15. század környékén kitalálálták, mégpedig kínában, indiában, de miként csak a 20 században a kínaiak tettek valamit, ami hatékony volt >> de mára itt is gondvan! Lehetne emberül rendezni a sorokat, de amíg a pénzéhes, hatalom-hajhász szemetek, ursula, biden, soros, zelenszkíj, makron, a nagyon undormány angolok -úgy az egész megjátszós népség regnál addig bizony nehéz lesz!
De a lényeg hogy az usa-nató mocskos szemetek takarodjanak Európából, az Eu, aljas vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
a @gina: egy hányadék, a létét a jelen kormánynak köszönheti 12 éve! különben valószínű, hogy kuki szopás bajnoksából tengetné magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.