Az összes médium hallgat. Egyedül a Metropol írt az esetről, de mi most videót is bemutatunk, ugyanis nem meri a rendőrség sem leírni:Német antifasiszták vertek félholtra ma Budapesten egy embert... A szemtanúk a lapnak elmesélték: "a férfi valószínűleg munkába érkezett, akkor támadták meg, miután leszállt a buszról, feltételezések szerint a támadói is vele utaztak. A támadók símaszkot húztak, egyiküknél vipera is volt. " A helyszínen lévő vértócsákból is látni, hogy áldozatukat alaposan helybenhagyták. Egy fiatal lány rohant ki a szomszédos üzletből, hogy segítsen rajta, de nem tudta elállítani a vérzést. A férfit a mentők kórházba szállították, sérülései súlyosak lehetnek.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@durbincs: Melyik vadparaszt faszából szoptátok ki ezt a német antifasiszta baromságot, te anyatöcskölő krogya?
index.hu/belfold/2023/02/10/budapest-gazdagret-simaszkos-bunbanda-bantalmazas-korhazba-rendorseg/
namihami
""Ruháikon fellelhető az antifasiszta jelkép, szerkesztőségünk megtudta, hogy németül beszéltek...""
Vajon hol? Biztos az alsónadrágjukon, mert a kabátokon sehol nem volt jól kivehető semmilyen jelvény vagy jelkép! Az pedig, hogy ""németül beszéltek"", az a magyarországi nyelvtudást ismerve lehetett osztrák, német, bajor, svájci, porosz és még ki tudja, milyen: De még hazai hablatyolás is:
Következésképpen: ezt a német antifa dumát (pláne, hogy Metropol szerzemény) a világon semmi nem igazolja. Akár egy fociszurkolók közötti csevej is lehetett! Cél csak egy újabb ""Lendvay utcai igény"". Amire a szolgálatkész ""sajtó"" mindig ugrásra kész!
teuton
Erdekes... Az allitolagos tamadokrol MINDENT tud ez a szennyportal, amit a rendörseg nem! Biztosan bemutatkoztak nekik: Guten Tag, ich bin ein Antifa aus Deutschland, es meg az utlevelet, jogositvanyat, születesi anyakönyvet es oltasi bizonyitvat is a kameraba mutatta. DE!!! Az aldozatrol SEMMIT nem irnak!
Tovabbi "erdekesseg", hogy a videon nincs vertocsa, a fenykepen meg mar 1 m2es... Esetleg a Kutyapart jart arra es kretval festettek? Vagy a vadbarmok szorgalmas "riportere"???
koszpeko
Paptetű megint talált színvonalának megfelelő honlapot (faszpajtások).
Szinvonalnak megfelelő ujságra hivatkozva (metropol)
Ez a gondolkodásra képtelen hazugságokat benyelő (mert be akarják nyelni) birka szinvonalu ujságban hazug cikk.
koszpeko
''Német antifasiszták vertek félholtra ma Budapesten egy embert...''
Persze,.
Kicsit kedvezni kell a Toroczkai pártnak.
icegygenabro
Én azt hallottam hogy orosz fasiszták voltak...de azt kiabálták hogy allahu akhbar!
icegygenabro
@durbincs: te csak cumizd Bedét,az jól áll neked!
simmering73
@durbincs: Neked szorult az anyád picsájába a fejed, te oxigénhiányos anyabaszó krogya. Ezért lettél szellemileg visszamaradott.
ESCOBAR
Félholtra? A videó alapján ez kemény megfogalmazás! Ha valakit félholtra vernek, az nem mozdul, csak mikor a kórházból 6 hét után hazaengedik!
Néro2
Háát magyar antifasiszták nem tudták volna.
Azok mind kint harcolnak ukrajnában az oroszokkal nácítlanítás okán.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.