A háború kitörése óta hatványozottan hat az orosz kormányközeli emberekre a gravitáció. 

Sokadik a rejtélyes körülmények között elhunyt orosz hivatalnokok listáján Marina Jankina az orosz védelmi minisztérium pénzügyi osztályának régiós vezetője, aki egy szentpétervári épület ablakából zuhant ki, írja a Blikk.hu

Az 58 éves Marina Jankina az orosz védelmi minisztérium pénzügyi osztályának régiós vezetője volt, halála meglehetősen furcsa körülmények között történt.

Rejtélyes baleset, újabb orosz hivatalnok esett ki az ablakon

Fotó: 123RF.com

A hivatalnok – aki korábban az adóhivatal középvezetőjeként dolgozott – feladata a védelmi minisztériumnál az volt, hogy az ukrajnai invázióhoz szükséges pénzeket mozgassa. A Sun értesülései szerint a nő nem abban a házban élt, ahonnan kiesett, ráadásul halálának helyszínén, szétszóródva – egyebek között az egyik erkélyen is – hivatalos dokumentumokat találtak. Ezekről többet nem közöltek a hatóságok, azt viszont igen, hogy nyomoznak a rejtélyes halálesettel kapcsolatban.

Azonban nem ez az egyetlen furcsaság a haláleset körül, erről bővebben a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kellett neki olyan magasra menni... Putyler bezzeg bunkerban dekkol...
Qqberci
Kellett neki olyan magasra menni... Putyler bezzeg bunkerban dekkol...
csak úgy....
shikari imádja putyint és a ruszkikat, talán ha öt is kibaxkurálnák egy ablakon mint a sajátjaikat, akkor míg le nem ér ,kicsit gondolkodhatna..
nezelodo
Persze, most a gravitáció jött ott divatba! Már unalmas volt hogy eltalálta a szegényt a lépcsőházban egy golyó, vagy a kukásautó takarásában loccsant szét a feje a mesterlövész skúrójától. Az is gyanus lenne, ha novicsokkal maszatolná össze magát Londonban! Majd tanul a mester a tanítványtól lehet, hogy lesz ott is a buzibárban hirtelen rosszullét, és halál, vagy az együtt kávézás után a makacs nem hajlítható jogtulajdonos infarktus kaphat.
nejlontacskó
Ki fog derülni, hogy ablakot takarított, a dokumentumokkal fényesítette az üveget, mert csak propaganda lapok voltak a lakásban, azt használni pedig, még is, csak szentségtörés lett volna.
Csak van ott is, egy Polt Péter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.