Soros György többek között arról beszélt csütörtökön, hogy ha Oroszország elveszti az Ukrajna ellen vívott háborút, az ,,orosz birodalom" felbomlását eredményezheti – írta meg az Index.

Soros György szerint ha Oroszország elveszíti a háborút, összeomlik

Fotó: MTI/CEU/Végel Dániel

Az üzletember azt is hozzátette, hogy véleménye szerint hamarosan Kínában is egy forradalomra vagy rendszerváltásra lehet számítani. Mindezt egy biztonságpolitikai konferencián mondta Müchenben. Soros György szerint az Egyesült Államok még mindig Ukrajna oldalán áll, de információ szerint Joe Biden már felhívta Zelenszkij figyelmét arra, hogy a támogatásnak megvannak a korlátai.

Néhány nappal ezelőtt a Washington Post is hasonló cikket közölt, amelyben egy fehér házi tisztviselő közölte, az Ukrajna iránti támogatásnak akkor is megvannak a korlátai, ha az ország a háború végéig Ukrajna oldalán áll. Soros György ezután kitért arra, hogy a Szovjetunió utódállamai örömmel vennék Oroszország összeomlását, mert akkor megerősíthetnék a függetlenségüket.

Ez azt jelenti, hogy az esetleges ukrán győzelem az orosz birodalom felbomlásához is vezet. Oroszország akkor már nem jelentene veszélyt Európára és a világra. Ez nagy, és jó változás lenne

– mondta Soros György, hozzátéve, hogy az orosz hadsereg rosszul van felszerelve és rosszul is vezetik is őket.

A milliárdos szerint tavasszal komoly előrelépés várható a háború alakulásában, erről az Index.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Index.hu, atv.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@ómió: @KisTehen: Hogy felélénkült a fitymasz ," kretén tagozata "...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Mocskos zsidó!Oroszország megnyeri a háborút és az usa mehet a kurva anyjába! Ne avatkozzanak bele Európa dolgaiba! Mi sem megyünk Amerikába rendet tenni... Remélem minél hamarabb megdöglik ez a Gyuri már nagyon szeretné a 3. világháború kirobbanását.
jesz
..."az orosz hadsereg rosszul van felszerelve és rosszul is vezetik is őket"...

Mondja Soros...az orosz katonák meg csak halnak halomra, pont a fentiek miatt...
Nessy
Ebből a háborúból bármi lehet, és annak az ellenkezője is! Egy cezaromániás vezető lépései kiszámíthatatlanok. Ha kell, simán kirobbant egy atomháborút is, figyelmen kívül hagyva a lehetőséget, hogy Oroszország is szenvedő alanya lehet! A szeleknek még Putyin sem tud parancsolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.