Dmitrij Peszkov úgy látja, hogy aligha remélhetnek nyugati választ a fehérorosz elnök által kezdeményezett minszki orosz-amerikai csúcstalálkozó létrejötte kapcsán.

A kollektív Nyugat részéről nincs meg a készség vagy a nyitottság a békekezdeményezésekre – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő vasárnap a Rosszija 1 televízió Moszkva. Kreml. Putyin című heti magazinműsorában az MTI híre szerint.

Orosz elnöki szóvivő: nincs készség a Nyugat részéről a békekezdeményezésekre

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A szóvivő ezt Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöknek azzal a kezdeményezésével kapcsolatban mondta, hogy Minszkben rendezzenek egy orosz-amerikai csúcstalálkozót, az ő részvételével.

"Aligha remélhetünk viszonosságot és választ egy ilyen kezdeményezésre bárki részéről is a kollektív Nyugatról. Washingtonból pedig hallottuk a nyilatkozatokat, hogy Joe Biden amerikai elnöknek nem lesz más állomása (a jövő héten esedékes európai útja során), mint Lengyelország. Tehát egyelőre nincs készség vagy nyitottság a kollektív Nyugat részéről a békekezdeményezésekre" – mondta.

Peszkov közölte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden, a parlament két házához intézendő üzenetében részletes értékelést ad majd a nemzetközi helyzetről és az Ukrajnai elleni "különleges hadműveletről".

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője Emmanuel Macron francia elnöknek arra a kijelentésére érezte fontosnak reagálni, miszerint Franciaország soha nem támogatta és nem is fogja támogatni Oroszország teljes legyőzését. Zaharova emlékeztetett rá, hogy Franciaország fegyvert szállít Ukrajnának.

"A fegyverszállítások, amelyek hátterében az Oroszország győzelmének elfogadhatatlanságáról szóló nyilatkozatok állnak, nem engednek más logikus következtetést levonni, mint azt az egyet, hogy le akarnak győzni bennünket" – írta a szóvivő a Telegramon.

Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlament felsőházának alelnöke a Telegram-csatornáján kifejezte meggyőződését, hogy a legutóbbi müncheni biztonsági konferencia a "leghírhedtebbként" vonul majd be a történelembe a "síri csend" miatt, amely az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantását övezte rajta. A politikus szerint nincs ma a biztonságpolitikában az ukrán válság mellett harsányabb téma az Oroszországot Németországgal összekötő csővezetékek elleni támadásnál.

A téma elhallgatását Koszacsov annak tulajdonította, hogy szerinte ahogy a müncheni konferencia megtartása, ugyanúgy a vezetékek felrobbantása is a NATO kezdeményezésére történt.

Forrás: mti.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Takarodjatok haza, állítsátok helyre Ukrajnát amit szétbombáztatok, élesszétek fel a holtakat és máris béke lesz hülyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
e örö e bódottá
Ja, nekem nem az a problémám a zsidókkal, ami fasiszta náciknak, meg úgy a világnak általában.
Az én problémám a zsidókkal régebre nyúlik vissza (amikor neked még az üknagyszüleid üknagyszüleinek az üknagyszülei sem éltek @Shikari: , és sokkal mélyebb - meg sem próbálom megmagyarázni neked, ha nem héberről zsidók által fordítva olvasod a Bibliát)
e örö e bódottá
Ja, most meg elmentem rendelni pár dolgot. Rendelek, tehát vagyok.

Először anyáztam egy sort a propelleren ittasan, aztán ráaludtam egy kicsit, aztán háborúztam egy idegen fajjal, most meg rendeletem valami szart, amit holnap megbánok - így zajlik az élet egy fotelben.
Most lemegyek még piáért (kannás whiskyiért), és bedurvulok. Aztán lesz itt minden, mint a vursliban.
Nektek szarabb lesz, mint nekem, mert ti emlékeztek rá én meg nem emlékszem semmire.

Ebben az a szomorú, hogy én totál bebaszva sem tudok olyan hülye lenni, mint a fideszesek józanul - ez nem nekem szégyen, hanem a fideszeseknek!
e örö e bódottá
@Shikari: 1818 - Buta vagy. Csak. Ehhez nincs hozzáfűznivalóm.

1819 - helyesen: "Őrjöngsz? :-)))))))"

Ha én őrjöngeni kezdenék, te már régen nem élnél és veled együtt qrva sokan nem.

Ha azt hitted, hogy csak úgy kicsináltam magamtól egy istentelen nemzetközi oldalt ezzel a felütéssel: www.youtube.com/watch?v=ASj81daun5Q

Hát qrvára tévedsz !!!

"Tudjátok meg elsősorban azt, hogy az utolsó napokban csúfolódók támadnak, akik mindenből gúnyt űznek, akik saját kívánságaik szerint élnek, és ezt kérdezgetik: "Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert mióta az atyák elhunytak, minden úgy maradt, amint a teremtés kezdetétől fogva van.
Mert rejtve marad előttük, szándékosan meg is feledkeznek róla, hogy egek régóta voltak, és föld is, amely vízből és víz által állt elő az Isten szavára.
Ez által az isteni szó által az akkori világ özönvízzel elárasztva elpusztult, a mostani egek és a föld pedig ugyanezen szó által megkímélve megmaradtak, hogy tűznek tartassanak fenn az ítéletnek és az istentelen emberek pusztulásának napjára.
Az az egy azonban ne legyen rejtve előttetek, szeretteim, hogy az Úr előtt egy nap annyi, mint ezer esztendő, és ezer esztendő annyi, mint egy nap.
Nem késlekedik az Úr az ígérettel, amint egyesek gondolják, hanem türelmes hozzátok, mert nem azt akarja, hogy némelyek elvesszenek, hanem azt, hogy mindenki megtérjen."

Érted ezt... megértetted ezt, te f4az?!
e örö e bódottá
Azt írja a Biblia. hogy "Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem RÉSZEGESEK, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát."

NOS, ÉN VAGYOK A KIVÉTEL, AKI ERŐSÍTI A SZABÁLYT!
Nem?
De!

Ez nem azt jelenti, hogy minden részegesnek megbocsát Isten - mert van különbség részeges és részeges között!
Én máshogy vagyok részeges.

A másság?
Oldás és kötés!
kereső
Az oroszok gyakran ajánlják fel a tárgyalásokat, de soha nem mulasztják el hozzátenni: „előfeltételek nélkül, de az új realitásokat szem előtt tartva” hajlandóak csak leülni az asztalhoz. Ez azt jelenti, hogy a megszállt területekből semmit sem adnak vissza, ami ukrán szempontból elfogadhatatlan – megint lehetetlent kérnek, abban a reményben, hogy legalább veszekedni, időt húzni lehet ilyen módon.

És orbán ugyanezt mondja- amikor szorgalmazza a túzszünetet, és a béke tárgyalásokat. Nyugodtan beáldozná Ukrajnna egy részét -a területének20%-át- putyin oltárán. Most csak annyit, azután meg. amikor az oroszok össze szedték magukat- kiképeznének eggy új hadseregre való embert, fegyverekhez jutnának/irán, kina, é-korea, és saját gyártás/ indulhhatna tovább a "különleges hadmúvelet" Ukrajna teljes megszállásáért , és elpusztitásáért. Ez putyin "béke terve", és ez orbáné is. Milyen jó lenne Magyarországnak ismét a szovjet érdekszférába tartozni- jöhetne a "Z" hadsereg ismét ideiglenesen- 40-45 évre.Hazaáruló x@rháziak , ahogyan elképzelik.
ómió
A nyugati efftársak, bizony, "harciasak"! Ukrajna még nincs totál romokban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.