Ha egy hollywoodi filmben lennénk, Putyint egészen biztosan felterjesztenék Arany Málna díjra.

Nem volt rest ugyanis újból sziklaszilárd bizonyossággal állítani, hogy ebben az egész orosz-ukrán konfliktusosdiban ő és országa pusztán csak áldozat.

Az orosz elnök most a helyi parlament két háza előtt mondott beszédet. Ugyanazt mondta, mint egy évvel ezelőtt, hogy „kénytelen volt erőszakot alkalmazni, mert nem hagytak neki más választást.”

A Nyugat globális szembenállássá akarja alakítani az ukrajnai helyi konfliktust

– jelentette ki.

Putyin röhejesen magyarázkodott az orosz parlament előtt arról, miért is támadta meg Ukrajnát

Fotó: PAVEL BEDNYAKOV / SPUTNIK / AFP

Putyin, aki a háború elindítása óta először tartott évértékelőt, azt hangoztatta, hogy a nyugati elitek nem rejtik véka alá: céljuk az, hogy stratégiai vereséget mérjenek Oroszországra és véglegesen leszámoljanak vele.

„Ők azok, akik elkezdték a háborút. És mi erőt alkalmazunk, hogy befejezzük”

– mondta.

Putyin a beszédét a jól ismert szöveggel kezdte: Oroszországnak

„nem volt más választása, mint megtámadni Ukrajnát”.

További gondolatait a Szeretlekmagyarorszag.hu oldalán olvashatják. 

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
talán az egyik alteregoja volt, putyin otthonülö lett,talán mert retteg!?- diktátornak lenni nem egy életbiztosítás,egy rossz lépés és puff!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
De, vajh', az amerikai elnök efftársak hogyan szokták "píszí módon" megindokolni egy-egy agressziójukat!?
csak úgy....
talán az egyik alteregoja volt, putyin otthonülö lett,talán mert retteg!?- diktátornak lenni nem egy életbiztosítás,egy rossz lépés és puff!
verőce21
@csak úgy...: A nácibácsik csak tudják ezt...! :)
csipetke
Ennek a barom, barbár, bomlottagyú háborúsbűnös tömeggyilkosnak a közvetlen környezete,munkatársai is ugyanolyan bűnösök,mint ez az idióta,--- mert nem állították meg----aki vissza akarta állítani a Szovjetuniót, másrészt valószínűleg olyan tévképzetei is lehettek,hogy fölébe tud kerekedni a NATO-nak. Az ő bomlott agya miatt többtízezer ember halt meg mindkét oldalon, és egy országot romba döntött. Remélem,kínok közt fog elpusztulni ez az idióta
Terminátor
@verőce21: Kire gondolsz?
Csak nem hazaira?
csak úgy....
@verőce21: nem pirul a buta fejed az erölködéstöl ? :)
verőce21
@Terminátor: melyik hazaira, a markizaira?
Béla333
Na hülyemagyar maffiahívők! Szorgalmasan olvasgatni a nagy gondolkodótok szavait, hogy aztán holnaptól ti is vissza tudjátok mondani az igét...
kereső
Na, tudjuk már , hogy kitől tanulta el orbán " az ellenre kell kenni a saját xarunkat". Bravo!!! Tapsoljatok NER hülyéi- putyin , ez a hazug terrorista dög , megmondta a tutit.
csak úgy....
@verőce21: a paravános,golyóállós 0rbán találóbb!
Pálinkás Pál
@verőce21: a makimajom is nyugodtan felfordulhat a puhos gazdáddal együtt,..egy alomból valók...
verőce21
@csak úgy...: a németben született sváb Nácibácsi találóbb! :)
Alfa
ez is ugyan olyan zakkant hazudozó mint orban...korrupt kommunista-keresztény-fasiszta-náci ...ugyan oda való
csak úgy....
@verőce21: ugye ezt egyedül találtad ki? - te kis okoska, kapsz is egy csokit! :)
kulabombaafityiszre
A fidernyákoknak ez a szánalmas hazudozás is megfelelő.
Emmersson71
Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött...
balos
verőce19+2:...: Miért érzem úgy,hogy ide is azért jársz,mert már otthon mindenki hülyének néz?Adok 1 papírt,hogy megnyugodj,vagytok még polgári ökrök 1 páran a kultúrha támogatói!
csak úgy....
@Maccska: még jó,hogy nem fáj ha valaki hülye..,te mázlista!
kereső
@Maccska: Mi a lófütty köze van bárkinek is ahhoz, ami a Majdan téren történt- egy nép úgy gondolta, hogy elég az orosz fennhatóságból, elég a kreml diktátumából, elég a poszt szovjet államból, a vele járó korrupcióből- az államot megszálló lókupecekből. Szuverenitás-és önrendelkezés, nem győzöm elégszer leirni- de úgy látszik hasztalan. Az ukrán népet is megilleti, nem csak a magyart. Nekünk qrva jól esett, amikor 1944-ben Jaltában, és utána 1945-ben Poznan-ban a fejünk felett döntöttek a hatalmasok , hogy miként is fogunk élni . És csak emlékezz 1956-ra.
verőce21
@balos: 13:26) nyilván azért érzed úgy, mert magadra ismertél...!
csak úgy....
@verőce21: egyre félelmetesebbek az érveid! :)
Emmersson71
@kereső: Hagyd! Az ilyen szemellenzősöknek '56 is USA befolyás volt, hogy az oroszokkal összeugrassza a magyarokat. Nekik a pesti srácok - nem a kecskebaszó fiúkák, hanem az igaziak! - pedig CIA ügynökök voltak..ürgebőrben, magyar narancsot zabálva.
Yoda69
Puttyant megadta a taptalajt a mi moszkovita roman trolljainknak is egyuttal.
Terminátor
@verőce21: Ó nem lopott, s nem indított háborút.
EU és NATO párti.
Nessy
@Philip Marlowe: Azért a hívei biztos megtapsolták!
jáger laszló
A háború az ukrajnai oroszok miatt robbant ki!
Csak 1 kicsit kéne emlékezni
Pontosabban az orosz kisebbség szívatása miatt!!!Emlékeztetek a nyelvtörvényre...
majd jöttek a krimi és a donbasszi események
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Putyin: Seghülye vagyok ahhoz, hogy az országomban jólétet csináljak, úgyhogy inkább háborúzok. Nem tudjátok, dupla ágy van a Lenin Mauzóleumban? Akár mellé is zárhatnák. Egy esetleges orosz bukás a mi mini zsebdiktátorunknak is nagy bukást jelentene. Teljesen átvette a Putyini módszereket és azt a "normát", amit Putyin képviselt. Ezt emelte fel, mint a jövő erejét, ezzel hitegette a híveit is. Nagyjából minden ország szemében páriává váltunk, és ha bukik Putyin rendszere, egyetlen "példakép" sem marad a térképen - marad Kína. Annak messze vagyunk és túl kicsik is - nagyon nem lehet velük szövetségben a világot megváltani.
uploads.disquscdn.com/images/64c076649cf14824ed65e665e909ba6437775492c215461580ef5220d3440227.jpg?w=800&h=548
justhpeter
Putyinnak egyszer szembe kell nézni az elhunytak hozzátartozóival - már ha lesz bátorsága hozzá !
csak úgy....
@verőce21: ma egyszerüen sziporkázol ,ez a tudás és humor ...,szinte rád sem ismerek! :)
te mindíg ennyire tétó vagy?
Aki Én
Valami kibaszott nagy ellentmondás van a két állítása között.
Nem baj, a lebutított fideszesek így szeretik, már megszokták az ellentmondó hazugságokat. Mondjuk nekik mindegy, úgysem értik.
kereső
@Maccska: Puccs történt, mint nálunk 1956-ban! Nem tudom lehet-e még fokozni az oroszpártiságodat? Ennél már csak a magyar kormány-é a nagyobb, amely hazug álságos módon nem engedi a védekező fegyverszállitásokat át az országon- mert az élet kioltására alkalmasak( persze az orosz élet kioltására), miköben egyetlen szava nincs arra, hogy az oroszok nemzetközileg tiltott !! élet kioltására alkalmas fegyvereket vetnek be civil lakosok ellen- vákum/thermo bombát, és kazettás bombákat. Nem halottam, hogy felszólitotta volna iránt, hogy ne adjon el gyilkos drónokat az oroszoknak , mert azokat a civil lakosság ellen vetik be az oroszok. Nem halottam, hogy felszólitotta volna az oroszokat , hogy hagyják el Ukrajnát- mint a béke előfeltételét. Csak a "béke" tartalom nélküli szajkózása az megy. Na, befejeztem, mert úgy érzem, hogy vizet hordok a tengerbe játszó vödörrel. Tényleg ennyire nem értesz semmit, vagy ezért fizetnek, hogy hülye légy??
kereső
@m73: Köszi...))), már nem nagyon tudok ügyelni a helyesirásra, annyira bosszantóak ezek a fizetett ner megafonosok.
verőce21
@csak úgy...: 14:14) Nade Nácibácsi...!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:17 ☻ Magyarország, meg visszafejlődött a fidesz uralkodása alatt. A román bűnöző, szélhámos cigány, képes lenne Európa közepén egy Észak-Koreai diktatúrát létrehozni, ha ráhagynák a dagadt gecire! Nem fogja megúszni! Nagyon sok van már a rovásán a kolostordisznónak!
Dr. Proktor
Hazug disznó!
Jut eszembe: "madarat tolláról..."
Eladott Ország
Orbán szokott ilyen magasröptű beszédeket mondani, hogy mindig más a hibás. Össze kéne kötni Orbánt Putyinnal. Hát igen egyik se tudja már a következő héten hogy mit hazudott az előzőn. Egyébként ez az önelégült hazudozás mutatja a legjobban hogy mekkora szarban van. Lásd még Orbán "évértékelőjét" ugyanaz a nóta. Teljesen megértem, hogy Putyin védi a Nagy Orosz Érdekeket, de a háború helyett próbálkozhatott volna kevésbé agresszív eszközökkel, például vethetett volna ki szankciókat a nyugati országokra. Teszem azt, leállíthatta volna a nyugatra irányuló modern orosz technológia exportját. Meg akár arra is fordíthatta volna az energiahordozókból és ásványkincsekből befolyó lóvét, hogy a sajátjai jobban éljenek. Ehelyett építtetett magának még n+1 dácsát. "Oroszországot lehetetlen legyőzni a hadszíntéren - ezt tudniuk kell" - Erre a mondatra Kabul városa ahogy van megszakadt a röhögéstől. Vannak, akik közel három évtized alatt nem tudtak belenyugodni a Szovjetunió bukásába. Ilyenek a volt KGB-sek, és csicskáik. Tulajdonképpen egy propaganda-pszichológiai példaeset az ürge: Gyerek-fiatal korában bevertek valamit a fejébe és az ott van. A valóság, a józan ész, a tapasztalat egyszerűen elment a fejében szabadságra. A logika pedig megrekedt egy óvodás-kocsmahős színvonalán: A másik volt a hibás! Ő kereste magának a bajt! Én teljesen jogosan verekedtem!
uploads.disquscdn.com/images/19c7290566471384389de3e609a8c8666fa77876357505c3dae8b0a6ae535619.jpg?w=800&h=1068
csak úgy....
@verőce21: "fasiszta a kurva anyád,aki náci tisztekkel hempergett! :) "
Emmersson71
@Maccska: Viszont legalább nem kommunikálták azt, hogy mi lennénk az agresszorok!
kereső
@Őrnagy: Ésssssssssssss, amikor orbán 2015-ben a Pekingebn a "Mennyei béke terén" megkoszorúzta a kommunista hősök emlékmúvét. Azon a téren, ahol diákok, fiatalok ezreit taposták el szó szerint a kommunista kina tankjai. Marx filozófus volt, akinek munkássága eredményeit jobb egyetemeken tanitják- mint a kapitalista társadalom alapjainak megértését. Szóval egy nem egy súlyú a kettő- és csak a butaságodat fejezi ki, hogy Marxot emlegeted, mint a kommunizmus "atyját". Lehet, hogy nem is ismered az irásait?? Csak mert hallottad valakiktől- akik ugyanilyan tanulatlanok.
verőce21
@csak úgy...: 14:42) Az a te anyád lehetett buta sváb, azért vagy ennyire náci...!
kereső
@Maccska: Az igaz, hogy Ukrajna mindig is oroszország szomszédja lesz- de nem oroszország része, és fennhatósága alá tartozó állam. Mit találtok még ki igazolásul? Mert ugyi, ott kezdtétek, hogy olyan mint ukrán nincs is, nincsenek ukránok, akik vannak azok nácik, (a zaporozsiszjai kozákok maj adnának nektek érte- ők az ukránok ősei)...etc. És most meg "szovjetúnió", mmeg finnek...etc. Nincs szovjetúnió- 1991-ben megszúnt. Tessék már tudomásul venni a történelmi tényeket, és ne megerőszakolni azokat.
kereső
@Maccska: És a finnek...nem is tudom miért kérik felvételüket a NATO-ba, mert olyan nagyon kiegyeztek az oroszokkal. azokkal az oroszokkal- akiknek a szavára, sőt, aliáárására már egyetlen normális állam nem ad, mert hazug, és szerződésszegő- eklatáns példa Gruzia, Ukrajna...és majd jönne a többi európai ország, ha Európa most is félre nézett volna, mint tette 2008-ban, és 2014-ben.
Eladott Ország
A Várkert Bazárból közvetítik Putyin beszédét? Annyira ismerős. Beírtam a képkeresőbe, hogy "egy követ fújnak". Ezt dobta ki:
uploads.disquscdn.com/images/336e2cc7d5c641c4d8916dfbd26491254e88c47af7e8d04af11191546f20df99.jpg?w=800&h=170
Azért az tökéletesen jellemző a teljes magyar médiára, hogy ha Putin beszédet mondd, akkor mint a jó kiskatona kisregény terjedelmű cikkben számol be róla a legapróbb részletekig, de ha mondjuk egy nyugati ország vagy épp Ukrajna vezetője teszi ezt, arról maximum címszavakban vagy még úgy se. Oroszország gazdasági jelentősége kb Spanyolország szintjén van, a fegyverként használt energiaexportjuk besült puskaként füstölög csupán, a hadseregük képtelen legyőzni a nemzetközi rangsorban 15. helyre taksált ukrán haderőt. A magyar társadalom tényleg teljes Stockholm szindrómában szenved, még mindig azt hiszik, hogy a világ sorsát Moszkvában írják. Oroszország elmúlt. A világ elhúzott mellette. Jó lenne már, ha magyarként megérkeznénk végre a 21. századba.
csak úgy....
@verőce21: az a te anyád volt! -azért is vagy te korcs!
verőce21
@csak úgy...: Ezt egy buta sváb korcs mondja, aki németnek hazudja magát...? És ezért náci?
Namely
Pedig azt is mondhatta volna, amit Tony és George mondtak "há' vegyifegyvere vót nöki"

és máris felállva tapsikolták volna meg az egész nyugati világban...

vagy mégsem?
az csak akkor jár, ha az USA és szövetségesei rohannak le államokat?
Dr. Proktor
@jáger laszló: Barátilag csak annyit, a történelmi hűség kedvéért, hogy Putler 2014-ben foglalta el Krimet a kis zöld emberkéivel és önállósította Luhanszkot/Donyecket, míg a nyelvtörvény csak erre válaszul született 2017-ben...
Dr. Proktor
@kereső: Szolgalelkeknek hiába magyarázol önállóságról, függetlenségről és szabadságról!
Ha nyelvolajat ajánlanál nekik azt megértenék...
csak úgy....
@verőce21: öcsike, ez rólam mára a hányadik verziód? :) mindíg leülsz egy nagyot gondolkodni, ami neked nemigen megy és kisütsz valami még nagyobb baromságot!
neked annyi eszed van mint egy lankad lóf...szerszámnak!
kereső
@Dr. Proktor: Csak azt nem értem, hogy miért szajkózzák a szuverenitást, az önrendelkezés jogát...etc- amikor az unióról beszélnek. És most már a NATO-val kapcsolatban is. Skrizofénia, vagy tudatlan butaság??
kereső
@Dr. Proktor: Báááááár, ha jobban belegondolok, ez lehet még az ok: "kóbor apácák megtévesztése"- miközben orbánék hozzá kötik az ország hajóját a kianaiakhoz, oroszokhoz.
verőce21
@csak úgy...: Ezt csak egy buta sváb korcs mondja...! :)
Tudod,én bízom a butaságodban, hogy mindenre válaszolsz, mert az egód nem engedné meg, hogy ne tiéd legye3n az utolsó... Kiszámítható vagy Nácibácsi!
Dr. Proktor
@kereső: Sztem megvezetett butaság! Mennek a kolomp után...
kereső
@Maccska: Ne terelj cicus. Nem az ausztrálok, nem az usa ...és a világ más országai a téma: a téma putyin hazug beszéde, és Ukrajna. Ilyenek vagytok ti- átmentek Bodónéba, amikor forrósodik a talaj, és védhetetlen álláspontot hangoztattok.
Dr. Proktor
@kereső: Ne is csodálkozz, történelmi tény hogy mindig a vesztesek oldalán álltunk és hogy ez így is maradjon, ezekkel a diktatúrákkal haverkodik Orbán...
verőce21
Putyin ennek ellenére nem szégyenkezhet..., mert az országa gazdaságát nem törte meg a háború, az uniós szankciók pedig csak megerősítették...!
kereső
@Dr. Proktor: Mi vagyunk /leszünk az első!!! és utolsó csatlós.
Eladott Ország
Bencsik elvtárs fő komcsi már recskázik a WC-n ! Otthon a tv előtt, Győri Gábor fedőnevű exügynök, elalél a gyönyörtöl. Nyugi, már jegyzetel, Rogán meg egyeztet a szentpétervári trollfarmmal. Itt is pedofília meg egyebek, szerintem ezek egyeztettek és a magyar "tanárbácsi" feltűnése Orbán szófosása előtt is ilyen szopófantom dejavu.
uploads.disquscdn.com/images/ecc1e58cb6abc70ca06a1b02a871c51b7eae1c0c4e2dea43eddbbb44e0fd218f.gif?w=800&h=489
Putler’ kurvája bemegy a szexboltba:
- Szeretnék egy zárlatos vibrátort.
- Zárlatosat? De miért?
- Azt akarom, hogy agyonbasszon
Az illibernyák felcsuti recskagép ruszki kitartója pofáján is rinocéroszbőr van. Tipikus orbánista duma! "Nem mi, hanem azok ott" a hibásak, mi f@sz@gyerekek vagyunk! Induljunk ki a kályhától, b+ ki támadott meg kit és milyen sunyi, aljas, hazug indokkal, te koszos muzsik? Komoly cuccot szedhet. Mondjuk vadhajtáson, origon pesti srácokon gondolom nagyban helyeselnek és isszák a szavait, csattogó hanggal a háttérben. Ukrajna nem jött össze, most megpróbálkoznak a huszad akkora Moldovával, hátha.
verőce21
"Oroszországnak nem volt más választása, mint megtámadni Ukrajnát” - ezt írom én is, már egy éve!
Oroszország nem engedheti meg magának, hogy körbevegyék és közvetlen a határaik mellett állomásoztassanak idegen katonai erőket...!
Európának főleg tudnia kell, hogy Oroszország és Putyin a kereszténység (és a fehér ember) utolsó védőbástyája! Nem engedheti meg Európa sem, hogy ezt az USA lerombolja...!
csak úgy....
@verőce21: az egoista egózik.. :) te annyit érsz mint gatyában a fing!
verőce21
@csak úgy...: Szerencsétlen korcs náci vagy...! Egy eltévedt üzenet...!
verőce21
@Őrnagy: Jah..., hát tudod nem vagyok olyan szofisztikált, mint a libbant kommenttársak...! :)
csak úgy....
@Őrnagy: @verőce21: belöletek még lesz valami! :) ti kettö fideszbuzi...
@verőce21: korcs barátom, te vagy eltévedve!
verőce21
@Dr. Proktor: Neked kellene, ha nem értesz egyet valamiben...! :)
verőce21
@csak úgy...: Játszhatunk ezzel éjfélig...!
csak úgy....
@verőce21: velem ugyan nem! :) téged már több mint 1 órája unlak, csak az a kurva jó szívem nem engedte,hogy elküldjelek a butaságaiddal együtt a pétschába!
csak úgy....
@m73: ezek valóban semmit sem értenek, vagy ha mégis, akkor fordítva!
csak úgy....
@Őrnagy: kohn,te rizsa agyú ,te csak magadat és 0rbánt az uradat dícsérd!
- ahhoz nem kell gondolkodnod, ami neked különben is a gyöngéd!
fergeteg
Ennyi idióta nyugatseggnyaló liberálnácit egy csomagban.
De ha összezárjuk őket, egy platós kocsin elférnének. Ugyanis 10-20 gurulódolláros libbant
nyomja itt ezen az újságon is a magyargyűlölő antifa lmbtq még az jó kurva anyját is megb...ó
románcigányozó okádékot.
Aki Én
@Őrnagy: @fergeteg: @verőce21: ti nagyon buta, és beteg emberek vagytok.
Egy tanulmány, amit itt előadtok,
féltucatnyian
rokker33
Miért kellene magyarázkodnia Putyinnak ? Ukrajna túlzásba vitte a nyugati seggnyalást Putyin ezt nem engedhette meg.Egész Európában megy az usa seggnyalás,de Magyarország nem barátkozhat sőt nem üzletelhet az oroszokkal és a kinaiakkal.Hmm baxott jó demokrácia csak épp az usa felé...Nagyon nem fogunk jól járni, ha Európa nem marad független... Se az usa se az oroszokkal nem járunk jól, de a libsik ragaszkodnak az usához!
csak úgy....
@rokker33: csak a leg sötétebb borsodi cigánygyerekek hiszik azt a politikáról,hogy az egy seggnyalás! baxod ,jobb lenne ha nem gondolkodnál ,ugyanis az nem neked való!
verőce21
Ukrajnát azért támogatja mindenki, mert nem akarnak usa despotának ezzel precedenst teremteni!
Hitler kapcsán is hagytuk, hogy bekebelezze Ausztriát meg Csehszlovákiát, mondván a béke miatt jobb kimaradni. Mi lett a vége...?
csak úgy....
@verőce21: mert az usa a despota? fogalomzavarba kerültél?
verőce21
@csak úgy...: Mi itt a probléma? "úr” - a történelem során változó jelentésű szó...
verőce21
Már a 2014-es szarkeveréskor kellett volna szájba verni a tetves ukránokat...
csak úgy....
@verőce21: slendriánul fogalmazol és magad sem tudod mit akarsz mondani csak fontoskodni szeretnél!
fura egy állítólagos magyar szájából ,ha tetvesezik egy népet, aki éppen a szabadságért küzd!
ti a forradalmaitokat ,háborúitokat vér ,áldozatok,tisztogatások nélkül oldottátok meg, -kétlem!
talán azért utáljátok öket mert bátorségból csak jelenthettek nekik!
verőce21
@csak úgy...: magad sem tudod mit akarsz mondani csak fontoskodni szeretnél...!
csak úgy....
@verőce21: te azzal szoktad bizonyítani az igazamat,hogy fogod magad és lemész dedósba! :)
- gyerek,te egy nagy stratéga !
verőce21
@csak úgy...: Az ország kisebbségeinek irtása "nagy bátorságra" vall...!
Ilyet csak tetves nép tesz a kisebbségeikkel... mondjuk a magadfajta nácik...!
csak úgy....
@verőce21: akkor most térjünk át a magyarok történelmi tisztogatásaira,népirtásaira!
csak úgy....
pld. mikor nácik voltatok, akkor zsidókat irtottatok, aztán lett belöletek komcsi, és irtottátok az arisztokratákat,kulákokat ,svábokat!
csak úgy....
@verőce21: látom elakadtál, megértem! szerintem nincs mit fölhánytorgatni senkinek ,se nekik se nektek és nekünk se! a politikusok,diktátorok könnyen fölhasználja a tanulatlan, de még a tanultakat is, hogy egymást irtsák, csak kellöen meg kell öket egymással utáltatni!
verőce21
@csak úgy...: Ne térjünk át sehova, mert beláttad, hogy igazam van és így akarsz kitérni az akut vita elől...!
verőce21
@csak úgy...: az "arisztokraták, kulákok" nem kisebbség, fogalomzavarban vagy...!
csak úgy....
@verőce21: eztmiböl hámoztad ki,hogy én beláttam az igazadat,cáfolj nagymester! az "arisztokraták, kulákok" emberek voltak!
verőce21
@csak úgy...: az "arisztokraták, kulákok" emberek voltak! - gyerekem, te azt hiszed ilyen hasbaakasztó szöveg bejön nálam? - Emberek, akik nem kisebbség, te szamár...!
csak úgy....
@verőce21: tudod én egyetlen normális katonát ismerek, aki átlátott a dolgokon a fölösleges háborún,vérontáson , úgy hívták svejk !
csak úgy....
@verőce21: gyerekem, szavakon ragadsz le mint egy igazi gyogyós,persze ma már említettem a nehéz , önzö akaratos ,mindent jobban tudó elbaxott természetedet! :)
csak úgy....
@verőce21: te tényleg egy dedós hisztis! :)
verőce21
@csak úgy...: (20:47) Te is szavakon ragadsz le...! Mint most is...! :)
csak úgy....
@verőce21: sajnos nem,pedíg tanulhatnák töle ,-te talán mégtöbbet! :)
verőce21
@csak úgy...: Kijátszod a dedós kártyát...? te dedós...!
csak úgy....
@verőce21: kiborít a hülye hisztid , te néha nem vagy normális!
verőce21
@csak úgy...: Te úgy éled meg a kisebbségedet, hogy frusztráltan támadod mindig a többségi társadalmat...! Ezért nem tudsz sehol beilleszkedni...!
csak úgy....
@csak úgy...: de ha hisztis dedós vagy! te órákig tudsz unalmasan mellébeszélni,közben a megkezdett témát a pitschába dobni!
verőce21
@csak úgy...: Én végig a megkezdett témáról beszélek, te szeretnél kitérni, mert az észérvekben gyenge vagy, csak a köpködésben vagy otthon...!
csak úgy....
@verőce21: baxod te lókupec,..semmit nem tudsz rólam csak okoskodsz és lököd a kitalált hülyeségeidet ! :) különben közétek a fideszbe ugyan úgy nem tudnék beilleszkedni,mint valamikor az elödpártja, a komcsik közé! némi igazságod vagyon, de ez csak azt jelenti,hogy mevetem a birkaszellemet!
verőce21
@csak úgy...: Te úgy éled meg a kisebbségedet, hogy frusztráltan támadod mindig a többségi társadalmat...! - erre mit tudsz jelenteni...?
csak úgy....
@verőce21: te nem a megkezdett témáról beszélsz és ezt már észre sem veszed...,érdekes!
olvasd vissza magad te nagyálgyú! :)
verőce21
@csak úgy...: Várom a válaszod 20:58-ra!
csak úgy....
@verőce21: azt,hogy fölöslegesen ismétled magad, mint egy igazi gyogyós! -így tudsz eltérni az eredeti témától ami neked föltehetöleg ciki!
csak úgy....
@verőce21: a válaszom,hogy te egy unalmas,ütödött balfaß vagy! engem te nem fogsz analizálni,te ahhoz túl kuka vagy!
verőce21
@csak úgy...: Én az eredeti felvetett témádnál vagyok még mindig...! A gyogyós kártyád itt nem játszik.
Te úgy éled meg a kisebbségedet, hogy frusztráltan támadod mindig a többségi társadalmat...! - erre mit tudsz jelenteni...?
csak úgy....
kzdelek piszoku unni, ez a beszélgetés valami olyami mint ha te lennéll a vallató tisztem, talán az is voltál a komcsik alatt! :)
verőce21
@csak úgy...: Szóval nem tudsz/akarsz válaszolni...?
Akkor te úgy éled meg a kisebbségedet, hogy frusztráltan támadod mindig a többségi társadalmat...?
csak úgy....
@verőce21: ez a te fixa ideád,tehát te gyogyós vagy és nem is érdemes megpróbálni veled értelmesen beszélni mert te egy gnóm vagy ,egy skizofrén!
verőce21
@csak úgy...: (21:09) Ez pedig egy sarokba szorított patkány reakciója...!
csak úgy....
@verőce21: beleszarhattok a többségi társadalmatokba ,hiszen már varrás mentén reped! :)
többség,-ti meg a buta cigányok és a shikarik! :)
verőce21
@csak úgy...: Szóval, te úgy éled meg a kisebbségedet, hogy frusztráltan támadod mindig a többségi társadalmat...?
csak úgy....
@verőce21: az elmebajos patkány te vagy es a sorstársaid! ti szerencsétlen átbaxottak!
verőce21
@csak úgy...: (21:11) Ez meg a másik: Ugyanakkor, itt van ez a borsodi gyerek, stb. akit mindig a kisebbsége miatt támadsz…! Milyen emberi ez…?
csak úgy....
@verőce21: szerencsére nem én vagyok kissebbségbe mert az nagyon rossz lenne mindenkinek,-kissebbségben még mindíg ti, elmebetegek vagytok és ez így helyes! :)
csak úgy....
@verőce21: a borsodi gyereket a seggfejsége miatt támadom, ugyan úgy mint téged és a tehened!
verőce21
@csak úgy...: Tőlem játszhatod a sarokba szorított patkány szerepét, ezért nem tudsz sehol beilleszkedni...!
csak úgy....
@verőce21: mi pitschával tudna engem egy elmebeteg sarokbaszorítani? :)
tudod,te kibaszott patkány,hogy te mekkora bunkó vagy? nem! -mert elmebetegvagy!
csak úgy....
@verőce21: az unalmas beteg patkány,aki azt hiszi magáról,hogy egy zseni,mert valaki egyszer mondta neki! :)
csak úgy....
@verőce21: A háború óta nem mértek ilyen jó gazdasági hangulatot Nyugat-Európában
propeller.hu/itthon/3904644-haboru-ota-nem-mertek-ilyen-jo-gazdasagi-hangulatot#v3592893
ti meg 0rbánotokkal,valahol hátul kullogtok mert nem tudtok beilleszkedni európába,ezért sarokba szorított patkányok vagytok!
verőce21
@csak úgy...: Főjél csak a saját levedben, minden megjegyzésed visszaszáll rád...! igaz?
De attól a kérdéseim még továbbra is élnek...! :)
csak úgy....
@verőce21: már mitöl fönék,egy udvari bolodtól,aki a fejébe vette,hogy ö valaki?
rühellem a hazúg embereket és te azok között is a leg ócsmányabb!
neked nincsenek kérdéseid,te a szarságaidat akarod áthárítani, ez egy 0rbán találmány!
másra hazudni a fogyatékosságaitokat,az aljasságotok és minden szart ami bennetek lakozik!
csak úgy....
@verőce21: a hozzád hasonlók miatt gyülölöm a fideszt ,ti aljasabbak a komcsiknál!
rokker33
@csak húgy...: szellemi fogyatékos vagy a súlyosabb fajtából ... Tényleg jó neked a bolondok házában csak pedofil!
Dr. Proktor
Miért pont zakkant diktátorokat követ a népek alulművelt többsége?
jáger laszló
Én töredelmesen bevallom
Zelenszkijt nem szeretem!!
Miért???
Mert tönkretette Ukrajnát és még ő játssza a hős szerepét!!
100 ezrek életét +nyomorította ,sírba vitte!!
Ez a véleményem!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@m73: Szorgalmasan dugd a bárcáskurva anyádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.