Hétfőn Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Pozsonyban, a visegrádi országok parlamentjei külügyi bizottságainak találkozója után nyilatkozott.

A szlovák külügyminiszter elküldte Orbánt a f.szba – Németh Zsolt már aggódik a mentális egészségéért
Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke beszédet mond az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének (PACE) strasbourgi plenáris ülésén 2023. január 23-án. MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

A fideszes politikus arról posztolt, hogy a V4-es együttműködésnek nagyon sokszor keltették már „halálhírét”, de mindig feltámadt, jelenleg pedig „a visegrádi együttműködés köszöni szépen, jól van”.

Ehhez képest Rastislav Káčer szlovák külügyminiszter egy posztjában még aznap keményen beleszállt a magyar kormányba. Az Új Szó szerint arról írt, hogy Orbán Viktor álláspontja, miszerint ez nem a mi háborúnk, morálisan elfogadhatatlan.

Szerinte hagynunk kellene hogy az oroszok mihamarabb irtsák ki az ukránokat, hogy legalább ne szenvedjenek. Milyen visszataszító, milyen szánalmas, és mennyire nem keresztényi

– közölte Káčer, aki Orbánt „az orosz agresszió kárpáti kollaboránsának” nevezte.

A szlovák külügyminiszter felidézte, hogy Robert Fico, a Smer vezetője is nyíltan beszélt arról, hogy Orbán álláspontját osztja, és ha ők jutnak hatalomra, ugyanazt tennék, mint Orbán. Káčer viszont ezt nem szeretné, azt írja, nem akarja, hogy Pozsony Putyin oldalára álljon, mert ez Szlovákia bukását jelentené.

Putyin kollaboránsainak, különösen a kárpát-medenceieknek, és a felvidékieknek, mindenkinek, aki Ukrajna lerombolásának árán akarna békét, egyetlen üzenetem van: Иди на хуй!”

– írja Káčer a híres „Orosz hadihajó, húzz a faszba!

Németh Zsolt pszichiátert ajánlott neki:

Jól ismerem Káčer urat, hiszen budapesti nagykövet volt, többször találkoztam vele. Azt kell mondanom, rendkívüli mértékben aggódom az ő mentális egészségéért. És tanácsolom, hogy nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert

– idézte az Új Szó Németh Zsoltot, aki újságírói kérdésre mondta ezt, miután Káčer az elmúlt hetekben azt állította, ha Oroszország sikeresen elfoglalta volna Ukrajnát, akkor Magyarország is területi igényéket jelentett volna be Szlovákiával szemben.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Szíjjártó harsogta,vége politikai korrektségnek,nevén kell nevezni a dolgokat.Megtörtént.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" aki Orbánt „az orosz agresszió kárpáti kollaboránsának” nevezte. "...ez nagyon tetszik...
justhpeter
Remélem, hogy Káčer Úr miután elküldte a lostormalacot a faß-be. egész nap aggódott, hogy odaért-e !
Ha így volt, akkor Káčer Úr alapjában véve jó ember.
namihami
Hát igen, az Orbán kormány és kreatúrái sose szerették, ha a szemükbe mondják az igazságot! És most már a hátuk mögött se, mert ""körbe vannak véve ellenségekkel!"".
Amit már a grazi zárójelentésben is leírtak!
kulabombaafityiszre
Szíjjártó harsogta,vége politikai korrektségnek,nevén kell nevezni a dolgokat.Megtörtént.
Törölt Nick
Akinek itt a mentális egészségével baj van, az a csúti zsírdisznó.
fergeteg
Kavarja a szart a hazátlan judeonácibolsevisata média.
A tótokat is meg kell nyirbálni.
fergeteg
A libsiknek ennyit ér a tudománya.
Propeller is elhúzhat a búspicsába.
fergeteg
@Pálinkás Pál: GETTYSBURG : "Ide figyelj idegen
Ha ott sem ismer fel senki
Akkor ám lógni fogsz."
Ez csak egy finom,kedves idézet egy jenkiket nem szerető amerikai történelmi filmből.
Dr. Proktor
Én viszont nem aggódom Orbán, Putler és hasonlók egészsége miatt!
Eladott Ország
Káčer cikkben idézett szavaival nem tudok vitatkozni. Főleg ezzel nem: "Иди на хуй!" Németh Zsolt, akinek az óvodában Navracsics volt a jele, elküldi pszichiáterhez a szlovákot, mesteri visszavágás. Az a helyzet, hogy lóf@szt sem érdekel, hogy miket mondanak az ilyen Németh Zsolt, Fürjes, meg Orbán Balázs szintű senkik.
teuton
@Maccska: Te meg hülyebb vagy, mint efy macska...
Eladott Ország
Nem tudom, hogy tud valaki úgy élni, hogy egy csomó ember utálja, mint a szart , plusz folyamtatosan hazudnia kell, mint a vízfolyás. Nyilván előbb-utóbb rámegy az egészsége. Amikor este nemúgy csinálod mint régen , aztán reggel betesz a herpesz. Szokta mondani, hogy élvezi ha mások gyűlölik. Szerinte abból tudja, hogy valamit jól csinál. Elmebeteg. Szociopata és erkölcs nélküli figura volt. Azt hiszi 3 millióan szeretik plussz van 6000 milliárd lopott vagyona. Sztem ez a lényeg a számára . A szemhéjtokájának is tokája van. Évek óta ott virít a száján ez a rothadás. Talán az elektrosokk kezeléskor benyomott szájpecek nyoma.
uploads.disquscdn.com/images/b1cc4fc033057071c7dad4d0c91621da91d0cdf30095d4e9a2a60ca9d24562e2.jpg?w=800&h=809
Elkészült az Orbán portré
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273772224_652085626034577_3171999877934067285_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=pMMX0GK6n1oAX9l7JKu&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAVVe2jOggKO3HkyRgFlwiomH9nqjQuUYLC3hcS2A83Og&oe=63FA3427
Tükröm, tükröm mond meg nékem: Minek tart engem a népem!
twitter.com/misterkarat/status/1244856110961561600/photo/1
Orbánnak képmása is van!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289152564_137690105591043_9139134937602331852_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=6GpMtw25q5IAX-FM8X2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA47-gcorYYZvB4JPI1Vl7i1mdPBFqtlShHdWtrrS4M1Q&oe=63F95D5C
gina
Németh Zsolt egy elmebeteg szemét kis proli, nem tetszik neki ha a zsiros cigányt elitélik, aki itt nagyon beteg az OV és senki más
csak úgy....
már egy szlovák is jobban tudja eggyes magyaroknál,hogy 0rbán hova való!
kereső
A volt budapesti nagykövet ezek szerint legalább olyan jól ismeri orbánt, mint németh zsolt őt. Azaz, nem "hallomásokból" mondja, amit mond.
polgarb
@Philip Marlowe: 17:16 Hess a kurucra novák csicskák!!
kereső
@Maccska: 16:44 Iagz, hogy a szlovák önálló államiség nagyon fiatal, viszont történelmi tény, hogy a szlovákok őseit a honfoglaló magyarok már itt találták a Kárpát medencében. Arról nem a szlovákok tehetnek, hogy csak ilyen hosszú idő után lehetett meg az önálló államiságuk. Coki macska, mert ez a megjegyzésed csak a butaságotokról árulkodik.
Emmersson71
Orbán mentális egészségéért már ne aggódjon ;)
lvegh78
úgy izzad a propeller ezen a cikken, mint a 444-es firkász a kormányinfón. :)
Alfa
megfelelő helyre küldte orbánt...
orbán semmilyen tiszteletet NEM ÉRDEMEL.. egy kibaszott korrupt kommunista-keresztény-fasiszta putyin csicska
balos
@Maccska: Hát te szeplőtlenül születtél aztán lettél muszka kurva!
kereső
@Maccska: Ti hivatkoztok államdóan arra, hogy a szlovák állam milyen fiatal. Arról nem a szlovákok tehetnek, hanem külső történelmi körülmények, hogy ez az ezer+ éve itt élő nép nem rendelkezett önálló állammal. Egyébként a mi őseink köszönettel tartoznak nekik- ők tanitották meg a magyarokkal a földmúvelést, az állatok tartását. Hát csak ezért is érdekes a szlovák ősökről beszélni- persze, aki történelem órán az iskola mellé járt, az nem ismeri fel ezeket az összefüggéseket. Te mélymagyar...
vacsi
"Milyen visszataszító, milyen szánalmas, és mennyire nem keresztényi – közölte Káčer,"
Az bezzeg szerinte keresztényi, ahogy pl. a szlovákok bántak az odacsatolt magyarokkal... Mert ezt se feledjük el!
fergeteg
Menjen a jó kurva anyjába itt is a kormányt és pártolóit alázó senkiházi bolsi pöcs.
Istenakinincsen
@fergeteg: ma, 16:43 Szerintem te és a maccskád a többi tahóval együtt (Philip Marlowe, Németh Pista, Gyurka80, Shikari, Őrnagy, Durbincs, stb) "elhúzhatnátok a búspicsába."
Pálinkás Pál
@fergeteg: miről karattyolsz gyengeelméjű..?...
Aki Én
Nincs még egy olyan elmebeteg, akinek annyi önkéntes védője van, mint orbánank.
A csicskái, a buta szektája itt fent...
Hihetetlen.
Ezek szerintem szó szerint a seggét is kitörlik.
...nyalják.
izéke
@durbincs: mibajod van more? Még csak hozzá se szóltam a cikkhez :D ennyire hiányzom cuncimókus? De legalább valami értelem lenne az írásodban...így olyan,mintha találomra leírsz egy halom betűt,lesz ami lesz. Menj vissza az iskolába,de most tanulni ne pedig a moslékot vidd haza,hogy legyen mit enned
jáger laszló
A tót külügyes is elmehet ezek után orbán után szorosan melegen követve...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@vacsi: ma, 18:33 ☻ Sajnos a magyar politikai vezetőknek mindíg kivételes tehetségük volt , melyik oldalra kell állni. Jelenleg egyedülálló módos Putyin seggét nyalják, mi vagyunk megint az utolsó csatlós. Ehhez kivételesen hülyének kell lenni. Most meg a nyugatot köpködjük, ellenük harcolunk és csodálkozunk, hogy nincs egyetlen egy barátunk se az EU-ban és leszarnak bennünket.
Istenakinincsen
@durbincs: Menj vissza bányába bányarém, csillét töcskölni.
Clavigo
Orbáán,,(?) Odavaló.!! a halál faszára,,pörögni.
Juhász István
Kacer úr ! Kérj tanácsot OV- tól, és kérd el a grazi kezelőinek az email cimeit. Ők pontosan TISZTÁBAN VANNAK egyes... politikusok pszichiátriai kezelésének minden fortélyával, főképpen a SZEMÉLYES ÉRINTETTSÉG végett.
Néro2
Nem elégszer és nem elég sokszor. no Papagáj Pitike neked meg munka van ugassál !
Esetleg rendeld be Szlovákiát amilyen marha vagy. Mondjuk leszarják trágyadombotokat meg Lavór féle plecsnidet is.
De azért csak ugassál , hogy a ribancpofájú főnököd meg Lavorod elégedett legyen.
De csak békésen mert ugye az a fő szempont a béke. Szerintem is ha poraitokról van szó.
kereső
@Eladott Ország: tegnap 20:08. Orbánnak sikerült szintet lépni ebben is. Hiszen mi lettünk az ELSŐ!! csatlósok is, és mi leszünk jelen állás szerint az utolsók is.- az egyetlenek Európában.
ómió
Ennek az idióta Kácer efftársnak csak a tűzszünet szó ismeretlen, vagy van más is!?
Németh István
@kulabombaafityiszre: @kereső: @Néro2: @Juhász István: @m73: @Clavigo: szóval a hülyék! > alkalmatlanok arra, hogy értelmesen felfogják a valós helyzetet! A ballibernyák kommunista diktatúra elemein csüngenek a-la moslék buzi, gender pedofil takony-uszadék módra!
majd rájönnek >> az usa-nató armada a kurva picsába takarodjon Európából, az Eu diktatórikus korrupt vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Dr. Proktor
Egyetértek a külügyminiszter úrral...
jáger laszló
Oda valók mind a ketten
Egyik kutya ,másik eb!! csak ennyi
barátilag
J.L.
qunta
Sajnos a tót politikusokra nem a kiemelkedő iq a jellemző. Még az átlagossal sem lehet őket vádolni.
e örö e bódottá
@qunta: kitekintettél? Te... te agyilag fideszes nigger!
Amikor egy buta parasz iq-ra hivatkozik, az annyira vicces.
Te nem így látod, Kunta Kinte?
Németh István
@Libbantölő: nagyon igazad van én is megyek kitaposni a belét!
DE ezek a moslékok >>>@e örö e bódottá: @qunta: @m73: @jáger laszló: @m73: lesznek legelöször kinyuvvasztva mégpedig lámpavason a tolvaj tetveknek a pofája az érdemtelenek 13.havi nyugdíjával lesz kitömve! mint '56-ban, de még leöntöm őket tömény szalmiákkal, hogy bűzölögjenek ! Rohadékok!
A lényeg >> az usa-nató takarodjona kurva anyjába Európából és az Eu vezetése a börtönbe!
qunta
@e örö e bódottá: nálad ilyesminek még a feltételezése is sértő. úgyhogy mivel nem akarlak +sérteni, mert nem tudlak vádolni iq>40-50 értékkel
ómió
@m73: Bolsi szarkupac! Baszd a bárcáskurva anyádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.