Döbbenetes, súlyosan korhatáros videóra bukkant a Vadhajtások a pedofil tanár, Bite Zsolt zárt Youtube csatornáján. Bite részletesen mesél a videóban egy "izmos" fiúval való éjszakájáról. Bite Döbbenetes, súlyosan korhatáros videóra bukkant a Vadhajtások a pedofil tanár, Bite Zsolt zárt Youtube csatornáján. Bite részletesen mesél a videóban egy "izmos" fiúval való éjszakájáról. Bite kifejtette, hogy ez volt az első, amikor fel sem merült benne, hogy valami bűnös cselekedetet hajt végre. Elmeséli a perverz videóban, ahogyan szétkenik egymáson a spermájukat, együtt alszanak és zuhanyoznak, és többször is, hogyan élveznek el. Azt is elárulta, hogy a hasa az erogén zónája. Egy szexuális aktust mesél el nagyon részletesen Bite Zsolt a már említett korhatáros videóban brutális, undorító részeleteket közöl egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról. Az információkból arra következtethetünk, hogy az eset még akkor történt, amikor Bite Szentesen volt kollégista, de ez a videóból...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Döbbenetes, súlyosan korhatáros cikket jelentetett meg az aberrált Vadjatások.
Mondjuk nem lep meg, hogy ez a beteg csőcselék erre gerjed, ilyenekre bukkan a neten, hiszen ezeket keresik, ezek a saját pedofiljaikkal (van bőven) igen elnéző suttyók.
Igaz, Kurbincs?
drrotf
@durbincs: Hozzátartózóid , a jó édes anyádat nem sorolod, mert már nincs eszed?Normális vagy Te ilyenkor?Nem hiszem!De azok sem azok akik nem kontrollálják a hozzászólásokat!
Dr. Proktor
Mondd meg hogy mit olvasol és tudom hogy mi vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.