Orbán Viktor a Twitter-oldalán merengett a háborúról, Putyinnak biztosan nem fog tetszeni, amit kiírt.

Orbán most nagyon felbosszanthatta Putyint – Olyan véleményt fogalmazott meg, amit nem kellett volnaMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor Twitter-fiókján egy érdekes bejegyzés jelent meg csütörtök délután. Az angol nyelven írt posztot a hvg.hu szúrta ki, és így szól lefordítva:

„Oroszország nem győzhet, mert a teljes nyugati világ felsorakozott Ukrajna mögött. Ugyanakkor Oroszország atomhatalom, és egy atomhatalmat nem szabad sarokba szorítani, mert kirobbanthat egy nukleáris háborút. Tűzszünetre és a béketárgyalások megkezdésére van szükség, minél hamarabb, annál jobb.”

Magyarul ilyesmit eddig még nem jelentett ki, csak azt posztolta ki még szerdán a Facebook-oldalára, hogy a háborúnak nem lehet győztese. Kérdés, hogy kedvenc orosz csatlósa, Putyin mit fog mindehhez szólni.

Forrás: hvg.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Egyre nehezebben megy a főröfinek a pávatánc.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Egyre nehezebben megy a főröfinek a pávatánc.
jáger laszló
Most Zelenszkijnek kell mondani valami szerelmeset,mer Kijevbe fog utazni,ha minden igaz!!!?,
Csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
"Elképesztően szüksége lehet az EU-s pénzekre." (Mindegykivagyok O1G/hvg)
"Oroszország nem győzhet. Egy hete még az volt, hogy Oroszországot nem lehet legyőzni. Schrödinger országa, b+!" (Csárlsz Bronzon P1G O1G/hvg)
Qqberci
@kulabombaafityiszre: Ritkán látni disznót pávatáncolni...
csak úgy....
fennáll egy olyan veszély ,hogy 0rbán annyira összezavarja az amúgy is félnótás híveit, hogy pld.- reggel fölkel shikari ,és azt sem fogja tudni szerencsétlen,hogy ö mos fruska e vagy pasi!
balos
@Maccska: tőled ez már már dicséret,ki a pincébe jár napozni,de előtte bekeni magát nemzethy szarral,hogy barnuljon,ha előveszik!
csak úgy....
@Maccska: 19:38 te idióta,nektek a seggetek lóg ki a gatyából csak nem mered észrevenni!
Clavigo
@KisTehen: Szerintem kirohan a a Főnököd Moszkvába ,Putylerhez,,egy " bocsánatkérő ,laza pipára "..
Terminátor
A holnapi riportokat meg kell néznem!
Fordulnak e a NER csinovnyíkjai, vagy nem!
Várom a rubeltrollok pálfordulásat.
Egyátalán megjelennek-e és Sorosoznak vagy Gyurcsányoznak.
Valamit ki kell találniuk!
simmering73
Ebből hátizsákos moszkvai kirándulás lesz
jáger laszló
Putyint nem érdekli Gorbán!!
Ő inkább ,más harcosokkal van momentán elfoglalva!!
Kisebb gondja s nagyobb annál,mint a kis pincsivel foglalkozni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Ezzel az ide böfögő román trolloknak is feladta a leckét a tahó. Most varhatjak a helyreigazítást a roggyant tonyo fele naci propaganda osztálytól, hogy mit kell majd böfögni, hiszen eddig azt harsogtak ezek a moszkovita tetvek, hogy a ruszkik fognak nyerni.
Dr. Proktor
MOST MI VAN???
Dollár helyett rubel érkezett?
csak úgy....
@Maccska: hülyéktöl mióta kérdeznek magyarországon? :)- ez most egy kivételes kérdés egy nagyon hülyéhez!
Toller Béla
Putty egyet fog érteni, nem lehet minket sarokba szorítani mert mi aztán akkorát csapunk, hogy csak na ! Minden célunkat el kell érnünk ez a biztonságunk alapja, és aztán majd meglátjuk, merre tovább, Mert továbbmegyünk az tutti, nagy a világ ! Kell egy biztonságos kikötő az Atlanti óceánra, legyen az Amszterdam, ősi orosz föld és készen is van ...És hidat verünk az óceán felett is ! Beteg idióta mind a kettő !
ómió
Na, de efftársak! Ha egyszer senki nem győzhet, abba Oroszország is beletartozik!
Németh István
@kulabombaafityiszre: @Toller Béla: @Maccska: @m73: @csak úgy...: szóval most népművelő, az az a szépen szólás órja vagyon! Valójában csak elvarázsolt énem virágzó lekülete lebeg a szavak szárnyán! A téma-kör, mert valami ilyesmi volna, ha lenne amolyan >>"töröfinek páva-tánc" .. hiszem, hogy maga sem tudja mit akart mondani >> bár kétség kívűl gyönyörű lehet, meg a hídverés az óceán felett is zseniális elmére vall - de legalább megvalósitható főképpen a víz alat!!! Tehát szívonalas a műsor! De a lényeg az Orbán Viktorunk megent csak bizonyította, hogy a Putyini stratégia, koncepció, taktika ha lasan is de beérik! Ugye egyre többen látjuk és ismerjük fel, hogy az usa lenyúlta Európát, terjeszkedésében mostmár Kelet-Európa lenyelése, ezzel az ázsiai terület nyílt lenyúlása is bejöhet > a valós cél! > Ami valójában is volt, mert a meztelen-seggű Európai nemzetek mint fogyasztók ugyan bejönnek, de energia, természeti kincs bázisuk> drágakő, arany, olaj, gáz, urán stb. lelőlehelyeik alig vannak, tehát mint mellékes jöhet, de az igazi cél az orosz terület, a fénylő búzatenger, hal,vad mi szemszájnak ingere stb. Tehát terjeszkedni akar nem úgy mint egykoron a hamu-kamurábi, hogy átkelt az Alpokon az elefántos csapatával - nem, ők bevonúlnak amúgy nátosan és kilopják az orosz muzsikok szemét >> aztán a Putyin csak nézhet! Na ezaz ami nem lesz! Nem lesz; még egy Vietnám, Kambodzsa, Korea de Japán meg a Hát-aztánok sem, Szerbiával, Koszovóval sem > de könnyen lehet hirosíma-nagaszaki az usa területén is!
Tehát jobb ha míg szépen mondjuk >>az usa-nató takarodjon a kurva anyjába Európából, aztán az Eu.vezetése a börtönbe - akasztásilag! Akkor nyugalom lesz és igaza lesz az Orbán Viktor polihisztorunknak! És Istenke segítse a Putyini akaratot!
amortizáltok
van ott ütőkárta vittek ám magukkal 3x 3 at is nem véletlen ül
amortizáltok
kellenének neki most az építőanyag telepek ??? és akkor olcsobb lenne??? a NAGY szart lenne olcsóbb sőt arra is 90 % extra adó aztán fizesse aki épitkezne? de ha ezt is szó nélkül hagyják akkor mind megérdemli hogy nem lesz fedél a fejük felett, és ez is a botrányok fő terelési része ?? amit a végrehajtókat mentegetnék? JA akár ???
Sámannus
@Terminátor: Az lesz nagy ünnep, ha orbánozni kezdenek. lehet csomagolni a csíkos pizsamákat.
Sámannus
Amúgy meg is vatyok hatódva, mert nem dugták el az uniószászlót. Máskor arra is ügyeltek!
Nanya
@csak úgy...:Tudni fogja,most tudja,más is tudja. Julcsi,Piri,Kata,Klára,valahány név a naptárba...
A shikari simán buzi ,éppen úgy mint a félcédulás,hülye németpesta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.