Az USA elnöke nemrégiben Varsóban járt, és hazautazásakor, az elnöki különgép felszállása előtt rémisztett meg mindenkit.

Óriási repülőn szenvedett balesetet Joe Biden

Joe Bident egyre többször érik kisebb balesetek – Fotó: MTI/AP

Felvétel készült az amerikai elnökről, ahogy ismét elesik egy lépcsőn, ezúttal Varsóban történt az eset.

Az Egyesült Államok elnöke nemrég Varsóba látogatott, egy felvétel szerint ismét megbotlott egy lépcsőn, mielőtt felszállt volna az elnöki különgépre. Joe Biden négynapos lengyelországi és ukrajnai látogatásának zárásaként a NATO keleti szárnyának vezetőivel találkozott, hogy biztosítsa őket, az amerikai kormány odafigyel azokra a fenyegető veszélyekre, amelyeket az ukrajnai háború gerjesztett – számol be a Vg.hu.

A 80 éves elnök éppen beszállni készült a repülőgépbe, amikor elesett a lépcsőn, de miután felállt, a beszállás előtt még intett a gép előtt várakozóknak.

A Fehér Ház nem reagált a videóra, de a felvétel két évvel azután készült, hogy az amerikai elnök háromszor megbotlott és elesett egy lépcsőn a marylandi andrewsi bázison.

Biden tavaly nyáron a delaware-i háza közelében is elesett, ahol testőreivel biciklizett. Az elnököt az ügynököknek kellett talpra állítaniuk, majd utána Biden gyorsan megnyugtatta az egybegyűlteket, hogy nem esett baja – írta a Vg.hu.

Forrás: Vg.hu, Youtube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és...felpattant, ment tovább...a zsírdisznó erre nem volna képes ,pedig fiatalabb egy húszassal..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez egy kurva nagy hír a gyagyásoknak,legalább tudnak valaminek örülni, ha már üres a fáskamra és a hütöszekrény!
csak úgy....
@Horizont: miért,te nem estél hasra sosem fiatal korodban? ;) látod, a magyarok találtak egy fiatalabbat,oszt mire mennek vele!?
Pálinkás Pál
és...felpattant, ment tovább...a zsírdisznó erre nem volna képes ,pedig fiatalabb egy húszassal..
csak úgy....
@Maccska: lényeg,hogy mi ismerjük a te igazi problémádat, a súlyos hazudozási zavaraidat, a krónikus kényszerképzetedet és a szerencsére nem fertözö elmebetegségedet! :)
@Maccska: mitöl van ennyire kecskeszagod?
csak úgy....
@Maccska: a te büzöd nem az interneten terjed,te marha! hozzánk az észak keleti szél hozza el a szagod,tudod mikor zalacséb felöl fúj! fuujjj
sokanvagyunk
Pápább akar lenni a pápánál. Nem baleset, csak megcsókolta... - bár a pápa odafelé szokta, ő mag hálából, hogy épen megúszta a kirándulást.
Nessy
Nem ritka probléma, ha egy csigolya elmozdul,vagy egy porckorong sérv eltalál egy idegszálat, és az ember alól kicsuklik a lába. Nem vagyok sem elnök, sem Pápa, de egy magasabb járdaszegély, vagy lépcső, és már térdre is borulok, vagy a fenekemen ülve csodálom, milyen magas lett az ég. Nem vagyok egyedül ezzel a problémával kis hazánkban. Ebből politikai témát kreálni, nagy ostobaság! Az igaz, hogy gerinctelen embereknél nem fordul elő ilyen eset!
Namely
@Pálinkás Pál: szerintem nyugodtan menj el Orbánhoz, és valld be neki szerelmedet, mondd neki, hogy mindenről, mindig csak ŐŐŐŐŐŐŐŐ jut az eszedbe
Ha nem is buzi, szerintem értékelni fogja.

a cikkhez:
Az nem hír, ha elesik, elalszik a nyilvános megbeszélésen, kezet fog a láthatatlan emberrel, magában beszél, nem tudja mit beszél, stb...
Akkor cikkezzetek a Bidéről, ha épelméjű gondolatai vannak, nem esik el, összefüggően nyilatkozik, nem alszik el valahol, sőt, tudjátok mit, akkor is lehet, ha egyáltalán tudja merre kell mennie.
jáger laszló
Szerencsére az orra nem tört be!!Csak 1újabb amerikai háborús sérült!!??, Avagy +csókolta a lengyel földet búcsúzáskor!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Namely
@Nessy: "Nem vagyok sem elnök, sem Pápa, de egy magasabb járdaszegély, vagy lépcső, és már térdre is borulok, vagy a fenekemen ülve csodálom, milyen magas lett az ég."
De neked, ellentétben vele, nincs is a kezedben a piros gomb. Nem jó látni, hogy a világ atomarzenáljának fele egy könnyen befolyásolható, demens öreg kezében van.
Törölt Nick
Az szóljon aki még soha életében nem bukott fel! Szerintem olyan ember nincs.
Törölt Nick
@Namely: A másik fele meg egy terrorista tömeggyilkosnál, de amiatt nem aggódsz baromarc.
Namely
@Törölt Nick: 1. Putyin nem befolyásolható olyan vállalatok által, akik a folyamatos háborúban érdekeltek.
2. Érdekes, hogy Putyin 1 támadás miatt már " terrorista tömeggyilkos", miközben az nyugati hatalmak, akik csak 90 óta folyamatosan támadnak meg országokat, döntenek meg kormányokat, egyáltalán nem azok a média szerint (és persze szerinted sem, aki azt köhögöd vissza, amit a nyugati hatalmak által uralt média az agyhelyedbe tölt).
3. "baromarc"
"ha nincsenek érveid, akkor legyél prosztó" a szokásos médiazombi kelléktára...
Pálinkás Pál
@Namely: menjek el orbánhoz...? azt hogy,...amikor a szaros gatya még az ovisokhoz i kevlármellényben megy...!../ halkan jegyzem meg, egy sniper puska ellen szart sem ér../...
csak úgy....
@Namely: öcsike,szaros a szádszéle és nagyon russzki szagot áraszt! nem kezded te kicsit túl korán a nyalást, elöszö próbálkozhatnál inkább az intenzív gondolkodással?!
Nessy
@Namely: Ez mozgás szervi probléma, semmi köze a demenciához! Részemről kikérem magamnak! Az, hogy valaki nehezebben mozog, nem befolyásolja a memóriáját, és a döntés képességét!
Nessy
@Maccska: Nem arról írtam! Arról írtam, hogy nem egyedi jelenség,nem befolyásolja a döntési képességet, memóriát!
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Orbán nem esik el állandóan, mint ez az amcsik büszkesége!
Nessy
@Gyurka80: Erről majd 30 év múlva mondjon véleményt!
Nessy
@Pegero: Nem tudom évei számát, nincs is hozzá semmi közöm, de még ön is lehet vén...!
Gyurka80
@Nessy: Akkor nem láttad , hogy senkivel fogott kezet?!
Gyurka80
@Nessy: 30 év múlva már nem rontod itt a levegőt!
jáger laszló
Joe +botlott
Politikailag is!!!
Nem először!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
levarosbukta
Amúgy fogalmam sincs miért nem lehet ezekhez a szarokhoz mobil mozgólépcsőt csinálni. Nem egyszerű se le se fel menni azokon a lépcsőkön. Volt hogy én is majdnem eltaknyoltam.
Nessy
@Pegero: Üdv a klubban!:-)) Ismerős a kép, női kiadásban! :-)))))
Toller Béla
Tiszteletreméltó, ahogyan ezt a 80 éves embert a szelleme hajtja, viszi előre. A test esendő, arról nem tehet !
roccobaba
Ideje lenne felügyelet alá vonni, hogy nehogy bajt csináljon. Már akkor kellett volna, amikor kezet fogott a Nagy Senkivel.
roccobaba
Ideje lenne felügyelet alá vonni, hogy nehogy bajt csináljon. Már akkor kellett volna, amikor kezet fogott a Nagy Senkivel.
roccobaba
@csak úgy...: Na és, ha kezet akar fogni a Senkivel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.