Az orosz-ukrán háború eszkalálódásáról beszélt Andrej Gurulov, orosz parlamenti képviselő egy orosz tévében.

A Mandiner szerint a képviselő azzal jött, hogy bár az "ukrán nácik" léteznek, nem ők az igazi ellenség, hanem az Egyesült Államok.

Majd úgy folytatta:

"Megkérdezik, hogy mi következik. Talán kialakul egy konfliktus Moldovában, a románok csatlakoznak. Aztán lecsapunk a románokra. És olyan keményen fogjuk csinálni, ahogy csak el lehet képzelni"

– folytatta Gurulov.

"A különleges katonai művelet most az Amerikai Egyesült Államokkal való konfrontáció" – mutatott rá.

Forrás: mandiner.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Terminátor
És mit akar a magyarország közösség vezetése?? Magyarországra önteni a szemetet, idetólni az akksigyárakat, NA EZ AZ AMIT A NÉP NEM FOGAD EL.
Nanya
@Shikari: ne igyál már te tetű !!! baszd ki anyádból a végbelet !!!
Nanya
@Shikari: bele,jól bele nyádba tövig nyomd !
Németh István
@Nanya: @justhpeter: @C_3PO: @Terminátor: >>nem kell beszarnotok ti lesztek az elsők akik mentek a fronra harcolni az usa célkitűzések eléréséért! De hősök csak ott az usa pöcsöknél, a mögöttes - nemzeti - vagyon nélküli pénznyomtató csalók moslkos vödrében lesztek nálunk csak szar szemetek maradtok! Hányadékok!
A lényeg tehát, hogy az usa-nató armada takarodjon a kurrva anyjába Európából és az Eu vezetése, a börtönbe - aksztásilag!
Nanya
Fel nem foghatom ,hogy mekkora barmok járnak ide provokálni !
Betegek,bomlott elméjű pszichopaták,kényszeres seggnyalók,idióták. Bizton állítom,maguk sincsenek tisztába a személyük jelentéktelen voltával. Azzal sem,hogy itt törölgetik fel velük a padlót. elferdült érzelmi világukkal élvezik,ha valaki megszólítja őket,akkor is elküldik a büdös jó anyjába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.