A Nyugat Oroszország feldarabolására szőtt tervei elpusztíthatják az orosz népet – riogatott Vlagyimir Putyin egy most közzétett interjú során.

Putyin megtudta: fel akarják darabolni Oroszországot

Putyin szerint Oroszország feldarabolását "papírra vetették". Forrás: Pixabay

„Egy céljuk van: feloszlatni a volt Szovjetuniót és annak alapvető részét – az Orosz Föderációt” – mondta Putyin az orosz állami televíziónak szerdán adott, de vasárnap bemutatott interjújában – írja a Reuters.

A Nyugat azért akarja felosztani Oroszországot szerinte, mert ellenőrizni akarja a világ legnagyobb nyersanyag-termelőjét, és ez egy olyan lépés – mondta –, amely Oroszország számos népének, köztük az orosz etnikai többségnek a pusztulásához vezethet. Nem is tudom, hogy egy ilyen etnikai csoport, mint az orosz nép, képes lesz-e fennmaradni abban a formában, ahogy ma létezik

– mondta Putyin.

Putyin szerint a Nyugat terveit papírra vetették, éppen csak arról nem beszélt, hogy kik és hol tették volna ezt.

Putyin szerint az Ukrajnának nyújtott több tízmilliárd dollár értékű amerikai és európai katonai segítség azt mutatja, hogy Oroszország most magával a NATO-val áll szemben – írja a 168 óra.

A mai viszonyok között, amikor az összes vezető NATO-ország kinyilvánította fő célját, hogy stratégiai vereséget mérjen ránk, hogy népünk szenvedjen, ahogy mondják, hogyan hagyhatnánk figyelmen kívül nukleáris képességeiket ilyen körülmények között?

– mondta az orosz elnök.

Forrás: 168 óra, Reuters
Fotó: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bla-bla-bla puttyant elvtárs.
Ha a nyugatnak ez lett volna a terve mar reges régen megtettek volna.
Azonban szemben veled a demokráciában nem agresszorok irányítják az országokat, es nincs törekvésük más országok eltiprására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: 13:37 ☻ Oroszország-kínai szövetségesével a háttérben- újra komolyan fenyegeti az európai békét és több európai állam szuverenitását . Tragikus, hogy Orbánék még ebben a helyzetben is a NATO és az EU bomlasztására adták a fejüket, elárulván 1956-ot, de 1849-et is. Semmit nem tanultak a történelemből, az ideiglenesen 40 évig hazánkban tartózkodó orosz csapatokat ileltően sem. Magyarország egy fenyegető orbáni pályára került. 0rbán Viktor nemzetbiztonsági kockázat. És egyben hazaáruló is.
„Minél szegényebb egy ország, gazdagjai annál bizarabb tollazatban járják egyre debilebb táncaikat.” Ide is midig kelleni fog egy atyuska a nép élére. Magunktól vagyunk ilyen segghülyék, hogy képtelenek vagyunk egy a jelenben élő, művelt normális kormányt választani, élén egy jó kiállású, nem elmeháborodott emberrel.
uploads.disquscdn.com/images/11c9f7d48881c4e5166066246d53006cb45761c062ff541984b190de0e48f22d.jpg?w=800&h=739
Peller Anikó
@Philip Marló: 13:37, "nem oroszország kezdett nyugat felé terjeszkedni, hanem a NATO kelet felé!"

Ezt azi gazságot honnan szoptad ki marló?

A NATO tört be oroszországba tankokkal? A NATO bombázza szarrá oroszországot, netalán moszkvát? A NATO fenyegeti nap mint nap oroszországot, hogy teleszórja atommal?

Segghülye vagy koma. Az északi államok és Ukrajna is pont a putyin kibaszott háborúja miatt akarnak NATO tagok lenni, teljes joggal. És a krímet meg elfelejted. Az is csak egy művelet volt az olyan hülyéknak mint te vagy.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:02 ☻ Az egy főre jutó természeti erőforrások tekintetében a leggazdagabb ország Oroszország. Gazdag országnak kellene lennie, de iszonyatosan rosszul működik az ország. A természeti erőforrások már a középkorban sem voltak elégésesek arra, hogy meghatározzák egy népnek "a népek közötti helyosztásban elfoglalt helyét" ( Berend T. Iván Kossuth-díjas magyar történész, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke).
Sámannus
Csak Navalnij kell államfőnek és putyin gatyája telifoschott lesz, a böriben.
Alfa
ezek a kecskebaszók valami új narkót kaptak a fidesz-ner tekk-es tartótisztektől,mert elvannak kábulva ...a fellegekben járnak
ómió
Pedig, áááá, dehogy! A tehénbaszó internáci efftársi alfaj, szinte "simogassa" az oroszokat! Ja, nem! A símogatottak a neonáci "demokrata" ukrán efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.