A Nyugat Oroszország feldarabolására szőtt tervei elpusztíthatják az orosz népet – riogatott Vlagyimir Putyin egy most közzétett interjú során.

Putyin megtudta: fel akarják darabolni Oroszországot

Putyin szerint Oroszország feldarabolását "papírra vetették". Forrás: Pixabay

„Egy céljuk van: feloszlatni a volt Szovjetuniót és annak alapvető részét – az Orosz Föderációt” – mondta Putyin az orosz állami televíziónak szerdán adott, de vasárnap bemutatott interjújában – írja a Reuters.

A Nyugat azért akarja felosztani Oroszországot szerinte, mert ellenőrizni akarja a világ legnagyobb nyersanyag-termelőjét, és ez egy olyan lépés – mondta –, amely Oroszország számos népének, köztük az orosz etnikai többségnek a pusztulásához vezethet. Nem is tudom, hogy egy ilyen etnikai csoport, mint az orosz nép, képes lesz-e fennmaradni abban a formában, ahogy ma létezik

– mondta Putyin.

Putyin szerint a Nyugat terveit papírra vetették, éppen csak arról nem beszélt, hogy kik és hol tették volna ezt.

Putyin szerint az Ukrajnának nyújtott több tízmilliárd dollár értékű amerikai és európai katonai segítség azt mutatja, hogy Oroszország most magával a NATO-val áll szemben – írja a 168 óra.

A mai viszonyok között, amikor az összes vezető NATO-ország kinyilvánította fő célját, hogy stratégiai vereséget mérjen ránk, hogy népünk szenvedjen, ahogy mondják, hogyan hagyhatnánk figyelmen kívül nukleáris képességeiket ilyen körülmények között?

– mondta az orosz elnök.

Forrás: 168 óra, Reuters
Fotó: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bla-bla-bla puttyant elvtárs.
Ha a nyugatnak ez lett volna a terve mar reges régen megtettek volna.
Azonban szemben veled a demokráciában nem agresszorok irányítják az országokat, es nincs törekvésük más országok eltiprására.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Bla-bla-bla puttyant elvtárs.
Ha a nyugatnak ez lett volna a terve mar reges régen megtettek volna.
Azonban szemben veled a demokráciában nem agresszorok irányítják az országokat, es nincs törekvésük más országok eltiprására.
Peller Anikó
Pedig elég lenne téged feldarabolni elaggott büdözsgeci gyilkológép.
laja70
Ez a jellemtelen próbahitler éppen Ukrajnát akarja feldarabolni!!! Ezt ("fel akarják darabolni Oroszországot") legfeljebb a birkái hiszik el!!!
Sakk Matt
Atom mi, ba'meg Putyin! Az van ám másoknak is!
Ha a sakkban ütöd a vezért a vezéreddel, de egy gyaloggal visszaütnek, ritkán éri meg.
Pálinkás Pál
vajon honnan ismerős ez a kommunikáció..?..mintha a mi cigányunkat hallanám...mindenki összeesküdött ellene, de majd ő...bla-bla bla...
jáger laszló
A csata most Ukrajnában zajlik,ahol Ukrajnát akarják feldarabolni.ha hagyják.
Ukrajnában az orosz kisebbség számottevő tényező cirka40%...
Ukrajna 1 duplex nemzetiségű állam!
Ennyit a tények kedvéért
barátilag
J.L.
Yoda69
@Őrnagy: Miért nem költözöl Oroszországba, te moszkovita szarjancsi?
justhpeter
Hihetőbb hazugsággal sokkal öbbre menne Tovaris ÍPutyin. Ezzel csk kiröhögteti magát.
Qqberci
Nem lenne elég Putylert feldarabolni?...
justhpeter
Putyin eddig is úgy haladt, hogy elsőre Ukrajnát támadta meg. Aztán majd ha már megszállta és annektálta jöhet újra a legközelebbi szomszéd "Nyugat" felé. Remélem ha átér Európán azért egy vékony sávot az atlanti óceán partján hagy a "Nyugatnak" is, ha másért nem, hét hogy szabadon fürödhessenek.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: már mondtam neked tahó, a guruló dollár elfogadhatóbb, mint a júdásrubel, jüan...
human
Putyin nem ismerheti be, hogy alkalmatlan. Ha szét is esik Oroszország az az ő hibája lesz.

Az Ukrajna ellen indítot villámháború azért végződött kudarcban, mert a hírszerzés nem a valóságot továbbította Putyinnak, aki ezért rosszul mérte fel a helyzetet.
De miért is kapott hibás jelentést Ukarjnáról? Mert nem mertek neki rossz hírt hozni. És miért nem mertek? Mert Putyin egy diktátor és olyanokkal veszi magát körbe akik inkább nyalnak neki, mint elmerjék mondani a valóságot.
Az erősnek hitt orosz hadsereg kudarca is Putyiné egyszemélyben. A tankokba a benzint, a kanonákra a ruhát ellopták a tisztek, mert úgy gondolták, ha a vezetés lophat, akkor ők is lophatnak. Papíron persze a hadsereg fel volt készülve a háborúra.
Eladott Ország
"Moszkva Dzsingisz kán örökösének tartja magát, és ahogy Dzsingisz kán is "óceántól óceánig" terjedő birodalmat hirdetett meg, ugyanúgy az oroszok is Lisszabontól Vlagyivosztokig terjedő birodalomról ábrándoznak. Alexander Dugin nevű fickónak vannak ideológiái, és elég népszerű az orosz társadalomban... Ő találta ki az "Eurázsianizmust". Fejem Nyugat, farom Kelet, Én fingom a passzátszelet. Az orosz vezetők játékban akarnak maradni a globális hatalmak között (USA, Európa, Kína, Japán és Oroszország). Miután az orosz gazdaság erőtlen - lényegében nyersanyagok kitermelésével és exportjával foglalkozik, szerkezete aránytalan és nem koherens, növekedési üteme nagyon lassú - ezért kizárólag a katonai erejével tudja fenntartani tekintélyét a globális hatalmak között. Gazdasága és a nép életszínvonala kárára fejleszti katonai erejét. Fő célja, hogy Európát gyengítse, de főleg a transzatlanti együttműködés (USA + Európa) meggátolása. Ez utóbbi sikeres volt Trump idejében, amióta Biden van, keserűbb az oroszok szájíze. Kínával is azért fog össze - kapaszkodik Putyin Kína hátára (és nem fordítva!) - hogy egy, a transzatlantihoz hasonló erősségű szövetségi rendszert alkothassanak. Ám a lényeg: nem a népek között van konfliktus, hanem a népeket vezető rendkívül szűk hatalmi csoportok között. Oroszországban ezt a hatalmi csoportot Putyin környezete és a katonák alkotják, innen adódik az idegességük. Brüsszelnek vannak birodalmi törekvései, nem Oroszországnak, megmondta a törpe nemzeti malacpörzsölő elvtárs. Csoda,hogy nem őt pörzsölték, akkora hasa van. Putyin ugyan Nagy Péter cárhoz szereti magát hasonlítani, de teljesen hiteltelenül. "
Eladott Ország
Néha azért vodkába fulladt ez a nagy orosz birodalmi tudat! ( Jelcin) Az orosz történelem az elnyomások, jogfosztások, üldözések, tömeggyilkosságok, agresszió, elmaradottság és nélkülözések története, ami nemcsak a közelükben vagy köztük élő népeket sújtotta, de elsősorban önmagukat. Van tehát mire büszkének lenniük, és a legjobb úton járnak az eddigi hagyományok folytatásával.
uploads.disquscdn.com/images/924ef2b6530ed5c57393997bbf7c05026582a461296aa3daa9cb231e4ab1a3a2.gif?w=800&h=360
Volt olyan is, hogy nagyon sok volt ez a birodalmi tudat és kikívánkozott! ( Brezsnyev)
uploads.disquscdn.com/images/2fd47bb581fdadf68cfef068e567ef2429e02d9b3bceb17855fa810e4f155081.gif?w=800&h=360
kereső
"Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznócska, és lemászott a surolókefe hátáról". Na, igy járt putyin is. Azt hitte/ hihette??? , hogy 2014-ben van, és Merkel igazgatja Európát- aki "startégialiag" benézte a Krim annektálást. Azt, hitte -és hitette el másokkal is, hogy putyin megelégszik ennyivel. Ehhez képest- a dombaszi és luhanszki oroszok védelme érdekében 2022 február 24.-én hajnalban, 4 óra 45-kor orosz deszantosok szállták meg a hosztomeli repülőteret, hogy innen induljon az invázió Kijev ellen- először is likvidálva az ukrán államelnököt, családját, a kormány tagjait...
Már az időpont is jelképes...1939. szeptember 1-én a német csapatok 4 óra 45-kor lépték át a lengyel határt.

Tévedtél putyin...mássz le a súroló kefe hátáról. Érdekes, hogy 2014-ben nem rinyáltál, és eszedbe sem jutott, hogy valaki fel akarja darabolni a nagy orosz földet.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: 13:37 ☻ Oroszország-kínai szövetségesével a háttérben- újra komolyan fenyegeti az európai békét és több európai állam szuverenitását . Tragikus, hogy Orbánék még ebben a helyzetben is a NATO és az EU bomlasztására adták a fejüket, elárulván 1956-ot, de 1849-et is. Semmit nem tanultak a történelemből, az ideiglenesen 40 évig hazánkban tartózkodó orosz csapatokat ileltően sem. Magyarország egy fenyegető orbáni pályára került. 0rbán Viktor nemzetbiztonsági kockázat. És egyben hazaáruló is.
„Minél szegényebb egy ország, gazdagjai annál bizarabb tollazatban járják egyre debilebb táncaikat.” Ide is midig kelleni fog egy atyuska a nép élére. Magunktól vagyunk ilyen segghülyék, hogy képtelenek vagyunk egy a jelenben élő, művelt normális kormányt választani, élén egy jó kiállású, nem elmeháborodott emberrel.
uploads.disquscdn.com/images/11c9f7d48881c4e5166066246d53006cb45761c062ff541984b190de0e48f22d.jpg?w=800&h=739
Peller Anikó
@Philip Marló: 13:37, "nem oroszország kezdett nyugat felé terjeszkedni, hanem a NATO kelet felé!"

Ezt azi gazságot honnan szoptad ki marló?

A NATO tört be oroszországba tankokkal? A NATO bombázza szarrá oroszországot, netalán moszkvát? A NATO fenyegeti nap mint nap oroszországot, hogy teleszórja atommal?

Segghülye vagy koma. Az északi államok és Ukrajna is pont a putyin kibaszott háborúja miatt akarnak NATO tagok lenni, teljes joggal. És a krímet meg elfelejted. Az is csak egy művelet volt az olyan hülyéknak mint te vagy.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:02 ☻ Az egy főre jutó természeti erőforrások tekintetében a leggazdagabb ország Oroszország. Gazdag országnak kellene lennie, de iszonyatosan rosszul működik az ország. A természeti erőforrások már a középkorban sem voltak elégésesek arra, hogy meghatározzák egy népnek "a népek közötti helyosztásban elfoglalt helyét" ( Berend T. Iván Kossuth-díjas magyar történész, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke).
Sámannus
Csak Navalnij kell államfőnek és putyin gatyája telifoschott lesz, a böriben.
Alfa
ezek a kecskebaszók valami új narkót kaptak a fidesz-ner tekk-es tartótisztektől,mert elvannak kábulva ...a fellegekben járnak
ómió
Pedig, áááá, dehogy! A tehénbaszó internáci efftársi alfaj, szinte "simogassa" az oroszokat! Ja, nem! A símogatottak a neonáci "demokrata" ukrán efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.