Sokakban riadalmat keltett a hír.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Szolgálatba helyezted magadat,te kis csíra..?
e örö e bódottá
A kommunizmus utolsó nagy háborúja a szabad világgal szemben...
Gondolom Észak-Korea, meg pár autoriter (bebajdszán, megisztán) állam melléjük áll, ja, és persze Magyarország az "elrettentő haderejével" - aki a hülye vezetői miatt még véletlenül sem bír a jó oldalra állni; az amerikai kontinensen Venezuelát tudom elképzelni, de az ottani gerilláknak is lesz ehhez egy-két szavuk, ami után forrongani kezdene egész Dél-Amerika és ők aztán ellesznek magukkal, magukban.

Hááát, ezt nagyon át kéne gondolnia Kínának...
Sámannus
Jól jönne putyinkának egy kis terület vesztés. Amíg Ukrajnában tetvészkednek. Kína besétál a tajgába. A muszkák semmit sem tehetnek, csak megszórják magukat is atommal maximum.
csak úgy....
kína kb. úgy utálja a ruszkikat mint én, talán még nálam is jobban...,drága buli lesz a ruszkinak egy esetleges kínai szövetség!
e örö e bódottá
@csak úgy...: Amerika, Anglia (nem a méret a lényeg :), Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Törökország, Görögország, Ausztrália, Kanada (nem a méret a lényeg 2), Japán, Dél-Korea, Új-Zéland, Izrael (ja, előbb kifelejtettem Iránt (azt Izrael intézi), a most Oroszországhoz tartozó jó néhány tagállam (belső ellenségként), a tálibok, az ISIS...
Ja, és Kínában is van ám ellenzék, akik harcolni küzdenének a Kínai kormány ellen...

Szóval, nem eszik olyan forrón a kását!
sokanvagyunk
Ja... Pekingi kacsa recepteket mindkét félnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.