Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) jelentése szerint a Kreml a Gazprom bevonásával készül egy új, önkéntes alakulatot létrehozni és bevetni az orosz-ukrán háborúban.

Putyin lecserélné a Wagner csoportot?
Kép: Pixabay

Az ISW azt írja jelentésében egy orosz neves military blogger értesüléseire hivatkozva, hogy a Kreml megpróbálhat egy új, az orosz kormány által ellenőrzött, önkéntes egységként beharangozott fegyveres alakulatot létrehozni az orosz állami tulajdonú Gazprom energiaipari vállalaton keresztül. 

Az értesülések arról szólnak, hogy a Gazprom Neft toborzási kampánya érdeklődést keltett Donyeck városában, miután a vállalat havi 400 000 rubel (mintegy 5260 dollár) fizetést és további kompenzációt kínál a teljesítménybónuszokért.

A blogger szerint ez a felajánlott fizetés kétszerese a Wagner-csoport által kínált összegnek, megjegyezve, hogy egy önkéntes a Gazprom Neft formációban – a bónuszokkal együtt – akár 600 000 rubelt (kb. 7890 dollár) is kereshet havonta.

Forrás: Portfolio.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Úgy néz ki a képen mint Jelcin bebaszva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt Nick
Az elmaradott, nagyon szegény területekről fogdossák össze őket, mert a katonasággal beígért pénz valamiféle kiutat kínál a nyomorból. Persze így sem könnyű toborozni, mert látják a szerencsétlenek, hogy nem nagyon térnek haza élve azok akik elmennek.
csak úgy....
@Maccska: fölébredtél, te putyin kedvenc seggnyalója?
csak úgy....
@Maccska: te mindent mondhatsz mert te elmebetegvagy! :)
Alfa
@Maccska: te kecskebaszó miért nem állsz be a gazprom neft-be a hülyeséged megvan mint minden kibaszott kommcsi-fasiszta fidesz-ner tagnak
jáger laszló
Elképzelhető,de sajnos nincs jobb
Ergo a helyzet adott és a változtatásra remény sincs!!!
Ez van
Ezt kekk szeretni,vagy nem szeretni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
evacica
Remélem Putyint is lecserélik ha nem más hát isten

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.