Vlagyimir Szolovjov, a legnagyobb nézettségű orosz TV-csatorna, a Rosszija 1 műsorvezetője fejtegette ezt.

Az oroszok már nyíltan fenyegetőznek Európa lerohanásával

Szolovjov úgy látja, hogy az ukrajnai „különleges művelet” után, melyet szerinte csakis Oroszország nyerhet meg, újfajta geopolitikai realitások alakulnak majd ki, melyben Oroszország a világ legerősebb és legtapasztaltabb haderejével fog rendelkezni, miközben Európában lényegében nem lesznek fegyverek és lőszer, mert mindent Ukrajnának küldtek az európai vezetők.

Kétség kívül nekünk lesz a legjobb hadseregünk, a legegyedibb harctéri tapasztalattal. Velünk szemben ott lesz Európa, ahol mindenből kifogytak már, lényegében megsemmisült mindenjük, mert mindent felhasznált Ukrajna”

– fogalmazott Szolovjov.

Hozzátette: ha Európa „folytatja a mostani viselkedését,” Oroszországnak nem lesz más választása, minthogy felelősségre vonja az európai vezetőket.

Megfogjuk Pistoriust [német védelmi miniszter] a nyakánál és megkérdezzük tőle, hogy mit is csinált. Az orránál fogva rángatjuk meg Scholzot [német kancellár] és a lengyel bandát, és megkérdezzük, mit csináltak”

– mondta Szolovjov.

Ezután megfenyegette Rishi Sunak jelenlegi és Boris Johnson brit miniszterelnököt, illetve a balti államokat is.

Forrás: Portfolio

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@csak úgy...: Kitört rajta a "hol az a macska" szindróma!
polgarb
@KisTehen: Boci,boci tarka te nagyon hülye vagy
justhpeter
Szolovjov Valószínű azért fenyegetőzim, mert így próbálja palástolni a félelmét, ami arra utal, hogy tovább tart a kamaszkora.
Peller Anikó
@Órnagy: 20:58, Téged kicsi szív, már teljesen sikerült elhülyíteni, valóban sikeres abán propaganda.
Nessy
@Peller Anikó: Még a végén kiderül hogy Amerika küldte az oroszokat, hogy támadják meg a független Ukrajnát, és ártatlan civileket gyilkoljanak meg, tegyenek földönfutóvá! Putyin meg hűségesen szót fogadott Amerikának, és támadott. Mi jön még??
jáger laszló
Szerencsére nem
Szolovjov alakítja az orosz politikát
Vannak józanabb hangok is a ruszki oldalon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
KisGenyo2
Érdekes. Arról ment a hercehurca nemrég, hogy a 30 éves technikát (párducok) oda lehet-e adni ukrajnának. Mit "hisznek" ezek az oroszok vajon? De le is sz@rom, mert csak az EU alsó hangon (Ukrajna nélkül), 3x annyi embert jelent mint "kurvasok" orosz. Meg egy 10x nagyobb gazdaságot. És igen, az EU is atomhatalom. Miért is szemtelenkedik a Medve? A sok tajgája okán?
szegény hazám
@Őrnagy: Nálad tele a gatya. Szolovjov meg azért beszél marhaságokat, mert birkózó kakit evett reggelire, utána meg vodkát ivott tea helyet, amit ráadásul kannás borral hígított.
Edebácsi
Megfogjuk Putyint a nyakánál és megkérdezzük tőle, hogy mit is csinált. Az orránál fogva rángatjuk meg Prigozsint és megkérdezzük, mit csináltak”
simmering73
Te szerencsétlen vadbarom. Ukrajnával sem bírtok. A NATO megesz benneteket reggelire.
human
Gyenge vicc. Azt a néhány Ukrán megyét alig bírták elfoglalni egy 40 milliós lakosú országtól. Az üzenet persze pusztán a híveknek ment. Azok beveszik az ilyen meséket.
csipetke
@csak úgy...: 20:20 Szerintem volt ott még plusz pár szem xanax is, ez a ruszki banda hasonló lehet a hírtv-hez,vagy a pesti tv-hez,ahol bajerzsótik osztják az észt,bár nekik sincs. Vagyis ez az észlény a ruszki bajerzsóti
Pálinkás Pál
@Shikari: te nyomi, mit aggódsz ott a mocsárban...
?
csipetke
Én nem értek a háborúhoz,a haditechnkához, de azért még nekem,laikusnak is lejön az hogy putyin egy üldözésimániás barom,aki azt képzelte,ha a szomszéd ország NATO tag lesz,akkor majd megtámadják ruszkiországot. Másrészt olyanokat is lehetett olvasni,hogy vissza akarta állítani a Szovjetuniót. Na ha így van,akkor pláne egy idióta,mert az a vonat már elment.
De a legvalószínűbb,hogy meg akarta mutatni a világnak,hogy a ruszkik erősebbek,mint a NATO. Hát,ez is baromság, pláne,ha belépnek a svédek,és a finnek, így ruszkiország lehosszabb határa mellett végig ott lesz a NATO, és ez a két ország igen jól felszerelt hadsereggel rendelkezik. Erre biztos nem gondolt a baromarcú putyin,hogy ezek is csatlakoznak a NATO-hoz. Az atomtölteteit meg b@szhatja,mert akkor ők is mennek a levesbe minden mással együtt. Bár ez a barom 70 éves, lehet,úgy gondolja,ő már nem él sokáig,dögöljön meg mindenki. Lássuk be,putyin agya már régen nem tiszta..
verőce21
Nem hiszem, hogy az oroszoknak szándékában állna megtámadni Európát.
csak úgy....
@verőce21: óvatosan a jóslataiddal, tavaly három napot adtál az ukránoknak!
csak úgy....
@KisTehen: a fideszék mikor fogynak ki a hazugságaikból, te buta beteg ökör?
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy hyperaktív elmebeteg! :)
csak úgy....
magyarországon már a leg butább fideszes wc.s néni is katonai szakértö!:)
csak úgy....
@KisTehen: gondolod,hogy érdekelnek a ruszki álhíreid, te pötsc!? unalmas vagy buta boci...
szép új világ
Elmondta ez a baromarcú, hogy kivel mit fognak csinálni, de Orbán kitüntetéséről egy szó sem esett. Hálátlan banda...
Toller Béla
@KisTehen: Ne tévesszen meg a látszat ! Európa percek alatt gyárt annyi fegyvert, amennyiról az a genya szolovjev még csak álmodni sem tud ! A termelés csak nekik probléma, Európának nem az ! Csak nem a fegyverekre hegyezi ki tehetségét !
szegény hazám
A bocik nagyon értenek a médiához, és ezt nem csak egyszerűen tárják mások elé, hanem nagyon kulturáltan csak úgy oda nemi közösülik. Bennük dühöng az intelligencia, és gyakran csapja ki a biztosítékot.
ómió
Elmebetegből, akkor, azért, ott is futkos nehány!
Gazella
Milyen drogot dobtak piacra? Ami még nem elterjedt de a ruszki felső tizezer nyomja?!!
Milyen legerősebb hadsereg?? Hun van?? Gyünnek a medvék vagy mi?!!
Csizmás Kond
...így jár az aki egy ujságíró hadováinak bedől...
Havanagi
Ő egy kisstilű sátán,magassarkúban.Pöcegödörben a helye,de nincs aki lepuffantsa.
jesz
ez a műsorvezető biztos, hogy be volt tépve...

Amúgy a NATO mire felébredne, és kezdene sopánkodni, addigra az oroszok már itt járnának...persze Ausztriába már nem mernének belépni...na nem az alkalmatlan NATO hadvezetés miatt...
Németh István
A lényeg >> mielőbbi statárium kell pontosan a háborúból való kimaradás alapkövetelményeként és a felbújtókat azonnal bebörtönözni! a hazaárulókat akár semmisé téve a halálbüntetést egyszerűen >>csaucseszkú módon kinyírni!
A lényeg a nátóból azonnal kilépni, kitiltani mindennemű reguláris és radar rendszert! Követelni az usa-nató armada azonnali távozását Európából >és az Eu. vezetését a börtönbe - az akasztásukig! Szar moslék háborús bűnösök, Európa milliónyi polgárainak gyilkosai, megnyomorítói!
Németh István
Hajrá Putyin és térj észre Orbán Viktor, hozd meg a kemény határozott intézkedéseidet a nemzet és polgárai érdekében!! Nincs türelem, türelmi idő!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 19:22 ♣ A szélhámos , bűnöző és politikai prostituált román cigányod és szektája megy a börtönbe, már ne sokat tervezzen! Milyen határozott intézkedésre célzol, támadjuk meg Európát, mert az idióta csúti geci szerint középhatalom vagyunk, te agyhalott!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 19:25 ☺ Ezt a csúti gecinek is elmondhatod, hogy törődjön a lakossággal, mivel az EU-ban nálunk legnagyobb az infláció, az élelmiszer áremelkedés tekintve világszinten 12.- ek vagyunk a rangsorban. Európában mi fizetjük a legtöbbet a ruszkiknak az energiáért ( kőolaj, földgáz) a vásárlóerőt tekintve csak Bulgáriát előzzük meg etc... Gyakorlatilag az EU koldusháza lettünk. Befagytak az EU-s pénzcsapok a helyzet még sokkal tragikusabb lesz, mert a cigányod a sleppjével b@szik abba hagyni a közpénzek ellopását, és szétverte a jogállamot, etc...
Németh István
@Eladott Ország: te ősbarom hülye, mi több a barmok barmának a seggelika! Az életben nem volt, de legalább is a II. világháború után olyam vezetője a népnek aki a néppel törődött volna >> miként Orbán Viktor és csapata teszi! Gondolj bele te barom geci huszár segluk király, hogy nem a politikai ide-oda kötelezettség, vagy az anyagiak lenyúlási lehetősége, a nemzet kiárusítása (saját zsebre) vezérli a 2010 óta regnáló kormányt >>> HANEM A NEMZET JOBBLÉTE, GYARAPÍTÁSA, A BOLDOGULÁSÁŰNAK ELŐSEGÍTÉSE, ennek az ALAPNAK A LEHETŐ LEGMADASABB SZINTŰ MEGVALÓSÍTÁSA! >> Ebben akadályozzátok ti mocskos összeférhetetlen kommunista származékok, aljas, tolvaj, szar, trógerek!
AZTÁN FIGYELJETEK CSAK GECIK > @Philip Marlowe: @Eladott Ország: mega moslék többiek is akik most sunnyognak! A háború a rombolásról szól >> ahol rombolnak ott életek, életterek pusztúlnak! Az oroszoknak nem célja az orosz polgárság írtása, az anyagi javak pusztítása; vegyétek észre >> az ukrán illegitim, puccsidta kormánykívánja írtani a népet! Mégpedig az usa-Eu.vezetés segedelmével > és írtja is! Az oroszok a lehetőségek jegyében a katonai bázispontokat a szálító vonalakat kívánják megsemmisíteni; valamint azok a városi lakóépületek kerülnek célpontként előtérbe ahol, az ukrán moslék bandák befészkelték magukat! Az oroszok nem háborús bűnödök nem ők provokálták ki a háborút >> mert, hogy tudjátok eszetlenek a megtámadott is alapjaiban lehet, sőt az esetünkben az is > A HÁBORÚS BŰNÖS!! Aztán ha az Oroszok a moslék európai nemzetek fővárosait lövi, bombázza szét senki, nem dumálhat! Rohadjanak meg! Háborús bűnösökké váltak, aktív tagjaivá váltak a háborúnak a fegyverszálításokkal mi több az ukránok anyagi támogatásával!
SAJNOS >> NEKÜNK MAGYAROKNAK is le kell mondani a KÁRPÁTALJA TÁMOGATÁSÁRÓL >>>mégpedig hatalmas okkal>> A KÁRPÁTALJAI MAGYAR LAKÓSSÁGA NEM ÁLL KI A MA-GYARSÁGA, A SAJÁT MAGYARSÁGA MELLETT, AZONBAN A MAGYARORSZÁGI SEGÍT-SÉGET KIHASZNÁLJA ÉS KIFEJEZETTEN KIHASZNÁLJA! EZT MEG KELL SZÜNTETNI! Nem...
Dr. Proktor
Ezzel a hadsereggel maximum Magyarországot tudnák elfoglalni - ha Ukrajna hagyná...
Németh István
Az oroszoknak nem kell lerohanniuk Európát >> elég a moslék Eu. nemzetek városaitból néhá-nyat meg-atomizálni! aztán rohadjanak meg a háborús bűnös töltelék nemzetek a vezetőikkel együtt! - csak sajnos a sugárszennyezés minket is elérhet! Tehát jobb ezt megelőzni!!!
Az usa követeli az ukránoknak biztosított fegyverek megfizetését!, pesrsze a zsoldosok kinyírásának a háttér költségeit, stb. Az ukránoknak pénzük nincs a termőterületek nem lesznek bevetve sem! Miből fizet?? hát abból baromkáim amit az usa követelésére az Eu vezetése illegitim módon HITELEKET biztosít az ukránoknak amely soha nem lesz visszafizetve > de a kurva anyját a magyar jároandóságot is lenyúlják! >>> miért is, mert a büdös kurva ursula és társai drágakövekben fürdenek!
Tehát >> az usa -nató takaradjon a magyar földről és Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
almalibre
Az oroszok egy éve tili-toliznak Kelet-Ukrainában, de holnap lerohanják Európát...
Eladott Ország
@Őrnagy: @Németh István: Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt, ...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
A vakság harmadik leggyakoribb oka a szürkehályog! A vallás és a fidesz ma is az első kettő! Az első kettő viszont csak az ostoba , gyenge jellemű emberekre hat . A szürkehályog nem válogat , viszont gyógyítható !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143979012_2770672653185809_5405170607588656691_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=argvz1NZzb0AX8sk2mm&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCCim7pexn_coy9MjshDq0Ifb15SAqm3s3rVtfo9NhQkw&oe=64366EEC
csak úgy....
@KisTehen: pedíg te soha nem tudsz semmit, kivéve a seggnyalást mert abban te profi!
KisGenyo2
@Őrnagy: Atomból az első 10-20 db lesz érdekes. Annyi mindkét félnek van. Utána már mindegy.
csak úgy....
@KisTehen: ki az a gyúrcsány? aki lopott és szemkilövetö is volt? :)
Namely
Szerintem ez csak a propelleres alternatív univerzumban nyílt fenyegetés.
jesz
lőszer nélkül? Még a klotyót sem tudják lerohanni
drrotf
Mit szólt ehhez Szíjgyártó Peti?Szó nélkül hagyta?Nahát!
Gauntlet
ezt nyílván nem tehetné meg, felsőbb utasítás nélkül, tehát EZ Putyin gondolata - ezt akarja.
gina
Nem kell félni OV zsiros békegalamb megmenti európát,, ezt hirdeti az az agyalágyult pojáca,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.