Második Világháború és az 1956-os Forradalom következményeként külföldre menekült, [...] Nemcsak érettségit, de olyan nevelést kaptak a fiatalok, amelynek birtokában jó magyarok, jó európaiak, jó világpolgárok, és ami a legfontosabb, jó emberek lettek. 48 éves működése alatt, mintegy 4000 diák járt Burg Kastlba. A diákok Kastl-i éveik után a világ öt kontinensének országaiban szétszórva aktív szerepet vállaltak és vállalnak ma is a külhoni Magyar diaszpóra közösségi, hagyományőrző munkájában. Az egykori Burg Kastl-i Gimnázium sikere, az iskola működése közben megvalósult Európai Unió sikere. Az iskolában a magyar mellett az európai jelleg volt meghatározó. Burg Kastl…

Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: ti rohadékok,ti mindenre köpködtök ami nem ruszki!
csak úgy....
@KisTehen: 0rbánotok miért külföldre járatja suliba a kölkeit, miért nem magyarországra?
Nessy
@csak úgy...: Minek olvasná? De ha elolvasná sem biztos, hogy értené. Nem Orbán mondta? Nem kormány propaganda? Jön a a gorombaság, mint hozzászólás.
csak úgy....
@Nessy: ugye régen nem volt ennyi bunkó, ugye ez csak valami fidesz melléktermék?
csak úgy....
@Nessy: az az érdekes,hogy ez a gimnázium azoknak a csemetéikkel kezdett , akiket mostanában annyira dicsöítenek! horty tisztek, nyilasok ,magyar nemesi családok gyerekei, akik a ruszkik elöl menekültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.