Semjén Zsolt és Soltész Miklós kiáll a nagy és szent pápa mellett. A KDNP lejárató kampánynak nevezte a II. János Pál pápával kapcsolatban megjelent információkat, miszerint segített eltussolni gyermekmolesztálási ügyeket. Közleményükben felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezték a támadásokat, melyek szerintük egy olyan ember ellen irányulnak, akinek Közép-Kelet-Európa népei a szabadságukat köszönhetik. Emellett leszögezték, hogy kiállnak Barbara Nowak kis-lengyelországi oktatási felügyelő mellett, aki arra kérte az embereket, hogy a pápa fényképét lakásaik, munkahelyeik ablakába, valamint közösségi profiljaikra helyezzék ki. A párt emellett arról is írt, hogy egyetért Marek Jedraszewski krakkói metropolita érsekkel, aki szerint igazsággal és imával kell harcolni a vádak ellen. A közleményt jegyző Semjén Zsolt pártelnök és Soltész Miklós egyházért felelős államtitkár zárásként tiszteletét fejezte ki a nagy és szent pápának.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
A tényekkel szemben csak ködösíteni lehet.
drrotf
Mert a KDNP tudja hogy mi történt?A Vatikán miért nem szólalt meg ebben az ügyben?Talán a pápák tevékenységének vizsgálatában a Vatikán lenne a hiteles vizsgálódó, nem egy politikai párt!Ez a párt a minden lében két kanál pártja?
lusta
@drrotf: Megszólalt. ferenc pápa mit is mondott?
˝Hay que resituar las cosas en su época. El anacronismo siempre hace el mal. En aquella época se tapaba todo. Hasta el escándalo de Boston, se tapaba todo.˝
˝A dolgokat vissza kell tenni a maguk idejébe. Az anakronizmus mindig rosszat tesz. Akkoriban minden el tussolvae. A bostoni botrányig mindent eltussoltak.˝
www.lanacion.com.ar/el-mundo/entrevista-de-la-nacion-con-el-papa-francisco-la-ideologia-del-genero-es-de-las-colonizaciones-nid10032023/
Az argentin La Nación újságírója, Elisabetta Piqué a 10 éves pápaválasztás alkalmából elbeszélgetett Ferenc pápával.
Úgy látszik a mi nagy (k)eresz(tényeink) tudatáig ilyen apróságok nem jutnak el.
Nessy
Tessék mondani a KDNP hány százalékos eredményt ért el a választáson? Vagy már jó pár választáson a fidesz viszi be a parlamentbe, mert így két frakciója, dupla pártpénze, és bizottsági helye van! Meg az álmatlanságba szenvedő Semjén, aki éjfél előtt benyújtja a másnap megszavazható törvény javaslatokat! Úgy mellékesen se nem keresztények, se nem demokraták! A néphez annyi közük van, hogy azok pénzéből élnek remekül.
De véleményük az van, különösen arról, amiről fogalmuk sincs! Mint most is! Honnan tudják, mit tudott II. János Pál pápa, és mit nem?
lusta
@Nessy: Az egészben az a legkellemetlenebb, hogy a lengyelek, konkrétan Maciej Gutowski kőkemény bizonyítékokkal, tanúvallomásokkal állt elő. A mínusz 5% támogatottságú (k)eresz(tény) ártunk és személyesen Tömjén Zsóti meg löki a propaganda rizsát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.