Korábban testőrként is a Gyurcsány-pártnál dolgozott. Mint arról portálunk is beszámolt, a DK ifjúsági szervezete fekete festékkel fújta le Szálasi Ferenc képét és a nyilaskeresztet a Farkasréti temetőben. Az elkövető, Abd El Rahim Ali közösségi oldalán azt írta erre reagálva, hogy „nyilas zarándokhely lett az adatlapom!” A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági tagozatának elnökségi tagja nem most bukkant fel a DK holdudvarában, korábban testőrként dolgozott a Gyurcsány-pártnak, a Mediaworks operatőre például egy tavaly márciusi rendezvényen szaladt bele Abd El Rahim Aliba, akkor úgy tűnik, Dobrev Klára védelmét kapta feladatul:

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Faszpajtik agymenése faszpajtik számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 14:05
Újítsál már faszszopó,mert te meg egy rakás hülye vagy.
balos
@durbincs: maga lenni 1 bites geci maradék a putyint leszopó felcsúti törpénél!
balos
@durbincs: Szeretem,mikor a nyilas fattya iqról beszél!Bár magának már a szó is gondot okoz!Szóval nyalja tovább a nemteth-seggét,jó cöfös disznóként!Erre minden oka és tehetsége megvan!Amúgy meg jól megfizetik,mert olyan sötét,mint a társai!
balos
@durbincs: Maradj meg a vérmegyei urak "jobbágyának",lehet belőled még hajdú féle tek-es geci védő is!
balos
@durbincs: Segített a szájer a "verselésben" két szappanozás közben!Férc mű lett!Próbáld az orosszal,abban most divat a tartóidnak lefetyelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.