Korábban testőrként is a Gyurcsány-pártnál dolgozott. Mint arról portálunk is beszámolt, a DK ifjúsági szervezete fekete festékkel fújta le Szálasi Ferenc képét és a nyilaskeresztet a Farkasréti temetőben. Az elkövető, Abd El Rahim Ali közösségi oldalán azt írta erre reagálva, hogy „nyilas zarándokhely lett az adatlapom!” A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági tagozatának elnökségi tagja nem most bukkant fel a DK holdudvarában, korábban testőrként dolgozott a Gyurcsány-pártnak, a Mediaworks operatőre például egy tavaly márciusi rendezvényen szaladt bele Abd El Rahim Aliba, akkor úgy tűnik, Dobrev Klára védelmét kapta feladatul:

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Faszpajtik agymenése faszpajtik számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@balos: @balos: 50IQ-val , szalonnaháttal ,puposan ,csillét töcskölve ? csak ennyire telik ?
balos
@durbincs: Szeretem,mikor a nyilas fattya iqról beszél!Bár magának már a szó is gondot okoz!Szóval nyalja tovább a nemteth-seggét,jó cöfös disznóként!Erre minden oka és tehetsége megvan!Amúgy meg jól megfizetik,mert olyan sötét,mint a társai!
durbincs
@balos: akkor kb mint maga bota ? csak mert ez @csak úgy...: má arra se emlékszik má ? mit ebédelt ?
balos
@durbincs: Maradj meg a vérmegyei urak "jobbágyának",lehet belőled még hajdú féle tek-es geci védő is!
durbincs
@balos: Má megent 1 bányás retardált Pedofilo ? mint @Giovanni Alba: @Alfa: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Szodomas Lágerpribékek ?
balos
@durbincs: Segített a szájer a "verselésben" két szappanozás közben!Férc mű lett!Próbáld az orosszal,abban most divat a tartóidnak lefetyelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok