Grőber Attila bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy „Cselekvő akaratra, politikai dinamizmusra, világos jövőképre és elszántságra van szükség. Úgy látom, hogy ma a Demokratikus Koalíció az a politikai közösség, amely képes erre a feladatra”. A DK közleményében úgy fogalmaznak: Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan ember érkezett közénk, aki öt ciklus óta élvezi a pápaiak bizalmát. "csak egy erős baloldal lehet a kihívója és alternatívája a jelenlegi hatalomnak, ezért fogunk a jövőben együtt dolgozni egy szabad, demokratikus és európai Magyarországért. "

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@KisTehen: Orbán rinocéroszbőre jobban feszül a hasán. Én alig várom, hogy kirepedjen. Bár anélkül is nyakig ér a [email protected], de ha egyszer kidurran, az mindent betakar.
Viszont utána jöhet a takarítás, elszámoltatás, ezer év börtön. Fejenként minden fideszgecinek.
durbincs
@Macskaszem: Ja persze , mert ami Ápro ferink mindig erről volt hires ?
durbincs
@Giovanni Alba: @Alfa: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Szodomas Lágerpribékek ?
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes szxr ?
Terminátor
Ha ezeket a Maszop a kétezres években tudta volna, nem qurt volna ki Gyurkóval.
A Gyurkó lenyomta O1G-t majd az MSZP-t.
Persze, útálhatjuk, de ettől ő most a legprofibb bukott politikus!
durbincs
@Terminátor: ja akkor csak a legeslegszxrabbak közt a legeslegjobb ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.