Megszólalt az orosz elnök.

Hazai beruházásra biztatta az orosz tőkét Vlagyimir Putyin csütörtökön Moszkvában, az Oroszországi Gyáriparosok és Vállalkozók Szövetségének kongresszusán – írja a Blikk.hu

Putyin szerint az orosz vállalkozóknak nem szabad kihagyniuk a lehetőséget, hogy betöltsék a távozó nyugati cégek által hátrahagyott réseket, amíg meggondolják magukat és vissza akarnak majd jönni. Hangoztatta: azokról a vállalkozókról, aki az országban maradtak, kiderült, hogy okosabbak, energikusabbak és hatékonyabbak, mint azok, akik elmentek, és Oroszország rosszakaróinak adnak tanácsot.

Putyin: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

Az elnök elmondta: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni, a pozitív tendenciák egyre nagyobb lendületet vesznek. Rámutatott, hogy 2023-ban az inflációs cél – március végén 4 százalék körüli várható – alacsonyabb, mint az eurózóna országaiban, ahol megfogalmazása szerint egyre csak az orosz összeomlást várják.

Arról, hogy Putyin hogyan vélekedik a nyugati tőke kivonulása utáni orosz gazdaságról, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Csak a fejlődéshez , modern technika és technológia is kell , pl nem látok a piacon orsz gyártmányú számítógépet szoftverrel , vagy mobiltelefont , de egy mp3 lejátszót sem , vajon miért !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Csak a fejlődéshez , modern technika és technológia is kell , pl nem látok a piacon orsz gyártmányú számítógépet szoftverrel , vagy mobiltelefont , de egy mp3 lejátszót sem , vajon miért !
Nessy
@Péter2: A negatív eredmény is eredmény! Nálunk is minden nagyon jó, minden nagyon szép, minden nagyon sikeres. Legalább is a szónokok szerint.
rokker33
@Péter2: nem minden az elektronika! Amerikának van ájfosa Kínának hüvely (huawei) telefonja koreának sámsúngja oszt attól még nem ők szarták a spanyol viaszt! Oroszország gazdasága nem fog össze roppanni pár multi kivonulása miatt és a földgáz és kőolaj sem fog rájuk rohadni!Az usa hamarabb csődöt fog mondani mint a ruszkik! Csak idő kérdése a dollár sem ér már sokat,ha bedől még pár bank,akkor jólesz a monopoli játékhoz a dollár! Vagy még ahhoz sem!
Péter2
@rokker33: Csak szedjél széjjel több mobiltelefront , aztán nézd meg benne a bioszt , intel texas , hiába Korea , vagy Kína gyártja az alaplapot az usából veszik , az orosz gazdaság meg már kisebb gdp-vel rendelkezik mint pl Hollandia , azért érdekes egy akkora országnak így össze tudott zsugorodni a gazdasága , a háborúk meg ezt gyorsítják , de Oroszország nem csak elektronikai téren maradt el , hanem szinte mindennel , amúgy vannak orosz barátaim , még az itt állomásozásuk alatt haverkodtunk össze , az internet újból összehozott minket , és tőlük tudom , hogy nem rózsás a helyzet náluk , de a háború előtt sem volt az ! Pont olyan sz@r vezetés van ott is mint itt !
namihami
Ismét igaz lesz a régi vicc:
--Elv(NSR) társak, mekkora a világhírű modern orosz mikrocsip?
--Óriási!
jáger laszló
A helyzet xar,de nem reménytelen!!
Putyin azért van ,hogy +oldja
And +oldja +lássátok!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
izéke
@rokker33: ha a dollár játékpénz ,akkor a forint mi? Wc papir? Gondolom kezed lábad törve költözöl vissza a sógoroktól csak hogy a jó magyar forintot kaphasd :DDD
human
Kétlem, hogy az a vállalkozás ami külföldön, idegen nyelvű területen is megállja a helyét az kevesebb tudással bírni, mint aki otthon marad anyanyelvi területen, kiismert környezetben.
Sakk Matt
Tudjuk, a csökkenés negatív emelkedés!
ómió
De a 4%-os orosz infláció az idióta korruptbolsi brüsszelitáknak még az európaival összevetve se mond semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.