Ennek már a fele sem tréfa. 

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen – jelentette be a hágai székhelyű bíróság pénteken.

A közlemény szerint a Nemzetközi Büntetőbíróság kérelmet elbíráló bírói tanácsa az orosz elnökkel szemben azért adott ki elfogatóparancsot, mert megalapozott a gyanú, hogy személyesen felelős ukrán gyermekek jogellenes deportálásáért és átszállításáért Oroszországba – írja a Blikk.hu

A hivatal más, magasrangú orosz politikus ellen is adott ki elfogatóparancsot, erről a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

Forrás: Blikk.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@justhpeter: Milosevics is azt hitte, megúszhatja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Érthető, hiszen fennáll a szökés, a tanuk befolyásolásának veszélyeés a bűn nagysága alapján életfogytiglani fegyház vár rá-
rokker33
És erről a hülyeségről Putyint is értesítették ? :) Vagy megint csak cincognak az egerek,de ha a medve egyszer odab@sz nekik sírva kérnek bocsánatot ! :D
Qqberci
@justhpeter: Milosevics is azt hitte, megúszhatja...
Péter2
Helyes ! Legalább ide sem jön többet ! Kevés helyre tud kimozdulni mert sok ország együttműködik az icc-vel , ráadásul ha megdöntik a hatalmát " mert örökké nem tart semmi " akkor az ellenlábas hamar meg tud szabadulni tőle, nagy valószínűséggel örökre , mert ha kiadják , onnét neki a koránál fogva nem lesz visszaút , gondolom már vannak akik hajaznak rá , hogy megszabaduljanak tőle , teljesen demokratikus körülmények között , ez nagy lehetőség egyike !
jesz
...Soros György ellen is több ország által kiadott nemzetközi elfogató parancs van érvényben...még mindig nem sikerült elkapni...

Putyin most szarban van...de ha Sorost nem kapták el, akkor talán őt sem.
Pálinkás Pál
@rokker33: arról a " medvéről " beszélsz, aki hónapok óta képtelen egy városkát / bahmut / elfoglalni?...
Pálinkás Pál
@Shikari: te hülye...fosik,mint gazdád a csúti korcs...
Nyírfa
Putyin ettől nagyon ideges lesz, mert érdemei elismerésére számított a nagy orosz birodalom élén, nem nemzetközi elfogatóparancsra.
Szeláví- mondja a született francia, gondolkodni kell, nem hepciáskodni.
Egy javaslat: ha nem találják, keressék Magyarországon, lehet, hogy eljön Orbánért.
csak úgy....
egy zsíros fejpénz esetében,maguk az emberei fogják leszállítani! a ruszkik erre nem kényesek...,pénzért a zannyukat is.
Pálinkás Pál
@KisTehen: japán támadta meg az usa-t pearl harbornál, aljas módon, hadüzenet nélkül.. és kevesebb ember halt meg az atombombáktól, mintha méterről méterre kellett volna legyőzni japánt..itt pedig putyler támadott szintén hadüzenet nélkül, fos ember, mint azok,akik neki drukkolnak...
Nyírfa
@csak úgy...: 18.36

Én is ilyesmire gondolok, ez olyan lehetőség a számukra, hogy megszabaduljanak Putyintól, ráadásul törvényesen, hogy lehet, élni fognak vele. És akkor mindenki jól jár.
Azzal az előnnyel is jár, hogy az orosz átlagember elgondolkozhat azon, hogy, ha a nemzetközi közösség találja bűnösnek a vezetőjüket, akkor abban csak lehet valami, így nem kell automatikusan a védelmére, elkerülhetővé válik a polgárháború, a zavargások.
libellle
@KisTehen: Amennyiben ilyeneket idézel akkor legalább korrektül. De mit lehet elvárni egy egyszerüen strukturált személytöl.
libellle
@rokker33: Hahaha a medvének már sem foga sem körme. Csak a magassarku cipöje mert oh milyen borzaszto, csak 130 cm de lagalább a botoxos agyával azt feltudja huzni a 36 lábára. Na ekkora hös a te kis putinkád.
verőce21
No, de kik vannak a nemzetek között..., a zsidók...?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:33
Nemzetközi Büntetőbíróság hága.ott érdeklődj,ne itt.
kulabombaafityiszre
@verőce21: 2019 májusáig 122 ország fogadta el a Bíróság alapokmányát, beleértve Dél-Amerika összes országát, szinte egész Európát, Óceánia nagy részét és Afrika nagyjából felét.[33] Burundi és a Fülöp-szigetek tagok voltak, de később 2017. október 27-én, illetve 2019. március 17-én visszaléptek.[35][36] További 31 ország aláírta, de nem ratifikálta a Római Statútumot.[37] A szerződések törvénye kötelezi ezeket az államokat, hogy tartózkodjanak a Szerződés tárgyát és célját sértő cselekedetektől mindaddig, amíg ki nem jelentik, hogy nem szándékoznak a Szerződés részesévé válni.[38] Négy aláíró állam – Izrael, Szudán, az Egyesült Államok és Oroszország[39] – arról értesítette az ENSZ fötitkárát, hogy nem szándékoznak a jövőben taggá válni, és mint ilyenek nincsenek jogi alapú kötelezettségeik az alapokmány aláírása alapján.[37][40] Az ENSZ negyvenegy tagállama nem írta alá és nem csatlakozott a Római Statútumhoz. Néhányan, köztük Kína és India, kritikusak a Bírósággal szemben.[41][42] Ukrajna, egy nem ratifikáló aláíró, 2013-tól kezdve elfogadta a Bíróság joghatóságát.[43]
hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetközi_Büntetőbíróság
csak úgy....
@KisTehen: te szegény fontoskodó elmebeteg!
verőce21
@kulabombaafityiszre: (21:24) A kérdésem továbbra is kérdés! Mert a világ katonai vezető államai - Izrael, Szudán, az Egyesült Államok és Oroszország - ill. a legnépesebbek, Kína, India nem kívánják alkalmazni a "Bíróság" joghatóságát...!

Alá nem írókkal együtt, a Föld népességének a fele...!
Bennemaradók csak a mazsolák...!
teuton
@verőce21: Ne vergödj vergödszke, A matek az persze nem az erösseged... NEM a nepEsseg szamit, hanem a darabszam! A vilag közel 150 orszaga tagja a birosagnak es elismeri a joghatosagat! Az mennyi is %ban??? szovall putyli mozgastere nagyon leszükült, mostmar a nyalonchoz sem latogathat el a Karmelitaba!
Yoda69
puttyantnak felelnie kell a haborus bunok es nepirtas miatt - elobb vagy utobb, de ugy vegzi mint milosevics.
Persze lehet hogy a rak elobb eszi meg ot, mint hogy elkapnak.
Pálinkás Pál
@KisTehen: és..? ezzel mit akarsz mondani..? nem az ukránok gyilkolják a moszkvai, szentpétervári civileket,..hanem a szedett-vedett, még a böriben is selejtnek számító, ott toborzott " katonák "..meg az afganisztánból menekülő ruszkik...a világnak bizony le kell számolni a diktátorokkal...és putyin örülhet hogy egyelőre csak " elfogatóparancs " -ot adtak ki ellene,és nem kilövési engedélyt,...remélhetőleg a puhosnak is ez lesz a sorsa...
Pálinkás Pál
@Maccska: nem...a háború úgy indult hogy a büdös muszkák elfoglalták a krímet, szerződést felrúgva...
csipetke
Ez azt jelenti,hogy soha többé nem jöhet ki ruszkiországból.
@Maccska: 07:17 Ott voltál? Lehet,hogy Porosenko alatt ez volt,de amióta Zelenszkijt megválasztották,2019-ben(-73%-al--,ez is sokat elárul,amilyen százalékban leváltották putyin bábját---) nem valószínű,hogy lőtték volna a civileket. A bomlott agyú,üldözésimániás putyin ezzel támadta meg Ukrajnát,hogy majd jól megvédi az ott élő ruszkikat. De még azok se kértek putyinból, és az ukrán seregben harcoltak putyin ellen. Ne mindig a hírtv-t,és a pestiprostikat nézd,másfelől is tájékozódj..
human
Ezek szerint már van elég bizonyíték a háborús bűnökre. Sajnos még sok ilyen lesz.

Például többször, bizonyíthatóan és videofelvétellel dokumentáltan bevetettek foszfor bombákat. Ez vegyi fegyvernek minősül. A széles területen szétterülő foszfor az anyagokat átégeti. Még az acélt is képes megolvasztani. Szörnyű, kínkeserves halált okoz. De vetettek be vákumbombát is, ami szintén tiltott fegyver.

Azovstalban bevetett foszfor bomba: youtu.be/QBVY5m4BNKk
Csizmás Kond
...gyerekdeportálás...évek óta ezt csinálja a zunió főleg német hajókkal és olasz kikötőket használva...
kereső
@Maccska: 07:17 "A háború" úgy indult 2014-ben, hogy a wagner zsoldosok(akiket moszkva pénzelt és látott el fegyverrel) és a dombaszi szakadárok kikiáltották a két "független" népköztársaságot, az oroszok meg annnektálták a Krimet. És az ukránok védekeztek- azok a "civilek" meg a zsoldosok, és a moszkva által felfegyverzett elszakadni kivánt oroszok voltak. Mióta "civil" a zsoldos, és a hatalom ellen fegyvert fogó szakadár, akit egy idegen álllam lát el fegyverrel. Számtalanszor leirtam már- a hágai nemzetközi biróság nemzetközi ügyészi csapata semmiféle bizonyitékot nem talált a kreml által hangoztatott vádakra, Éedekes az is, hogy gyakorlatilag két naponta változik a putyini agresszió Oka- amit kitalál a kreml. Ti meg mentek utánuk- ha putyin/orbán a kútba ugrik, ti mentek utánuk . "Lelketek "rajta-ez a "nem háború" , az a pusztitás, az a gyilkolászás, erőszak amit az oroszok elkövetnek- az "ember" számára semmivel sem igazolható, és teljesen védhetetlen.
verőce21
@teuton: USA, Oroszország kilépett...! Kína, India meg még úgy 40 ország pedig direktben leszarja...

uploads.disquscdn.com/images/fdcc74bc53444eb8ab1b450b43c32e1842d63fada5aa2daffdae4b0053fc14a2.jpg
kulabombaafityiszre
@verőce21: tegnap, 23:03
Azért mert te orbán után továbbra is véded putlert és nyalod a seggét emiatt nem teszik neked az elfogató parancs,a válasz ugyanaz marad nem zsidók.
verőce21
@teuton:  világon 128 ország (zölddel) ismeri el az ICC-t...!
Területileg is van még hova mennie...

uploads.disquscdn.com/images/5769aa1fc762bc1a55cd5d394f7f8eac1932d358e22dd86ac96e479c2af1d10d.jpg
verőce21
@m73: Mert szerinted Brazíliában letartóztatják amikor BRICS tagok?
ómió
Ezt a Putyint minden áron meg akarják röhögtetni!?
kereső
Medvegyev pribék nagyon jól tudja, hogy mennyit ér a papír, csak ő arra esküszik amit az USA-ban nyomtat a jegybank.
Ezekre a papírokra támaszkodva tűzött ki vérdíjat az Olasz védelmi miniszter fejére, mert az nyílvánosságra hozta az olasz titkosszolgálati anyagot miszerint az Oroszok a Wágner felhasználásával generálják és generálták az EU-t destabilizáló menekült hullámokat. (ami a csuti hatalmának fontos pillére, ha nem a legfontosabb) A Francia és a Lengyel szolgálatok szintén megerősítették az Olasz felismerést.

Orbán!!!-és orbán bizonyára tudott erről, már 2015-ben. Bele is pirultam,amilyen káromkodást elmondtam magamban- bár sejditettük, hogy az oroszok keze van dologban.
Németh István
@Qqberci: @kereső: @m73: @verőce21: @teuton: > ti nem emberek vagytok hanem az állatnál is rosszab herék! moslék huszárok! az emberiség kíírtását akarjátok a saját gyerekeiteket, unokáitikat harcmezőre küldeni ágyútölteléknek a családotokat szátbaszatni akarjátok a moslék ukrán lengyel, cseh armadával amelyet idevezényelnének! ti förtelmek! miért nem tudtok megdögleni???
A CÉL >> az usa-nató armada eltakarodása Európából és az aljas nemzetírtó Eu. vetezetés abörtönbe >> akasztásilag! undormány takony népség!
teuton
@verőce21: Majd ha megtanulsz olvasni, utananezhetsz, kb. 130 orszag! Tehat oda putyulid be sem teheti a labat!!! Amugy sem jar nagyon sehova, az orszagon belül is bujkal mar, mint anno Sztalin. Kb. ugy is fogja vegezni, olvass utana, 2-3 napig hagyjak majd a padlon fetrengeni, mire megrohad... Ja, nem tudsz, mert te analfabeta vagy...
verőce21
Lipsik a szokásos szemptelen módon így jelezték a haragjukat.., a megmentőt próbálják elítéltetni...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.