A bevándorláspárti milliárdos továbbra is úgy gondolja, neki kell diktálnia, merre menjen a világ.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Eltekintve a hazaáruló moszkovita román troll tetvektol, minden normális ember az oroszok vereségét varja.
Yoda69
@KisTehen: Viszont ez itt zajlik a szomszedunkban, ami nem elhanyagolhato tenyezo. Sot sok karpataljai magyar is elesett mar a fronton. Ezert is fontos, hogy a vilag ertelmes fele egysegesen alljon ki az agresszio ellen. Latod a fonokod is zokszo nelkul elfogadta az osszes szankciot a ruszkik ellen, az csak nektek agymosott birkaknak nem esett meg le.
csak úgy....
origo a fideszes hazugsággyárak egyike ismét pöfékel az aggódós kukáknak! :)@KisTehen: @Shikari: ti hisztisebbek vagytok mint a fürdöscurvák és butábbak is..
csak úgy....
@KisTehen: én a te szenvedésedet élvezem ami a butaságoddal párosul!
Yoda69
@KisTehen: Nem csak fegyverrel tamogatja, hanem penzzel, elelmiszerrel, EU felszerelesekkel es nem utolso sorban az agresszor elleni szankciokkal. Mindennel amit az ENSZ alapokmanya enged, es nem kepezi vilaghaboru okat. Ezt meg a ruszkik is is elismerik, csak ti fideSS birkak ugatjatok az ellenkezojet. Ha pedig nem tamogatna, akkor Ukrajna megszunne letezni, es a ruszkik kovetkezo celpontjai mi lennenk. De gondolom ezt sem fogod fel 1 bites agyaddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.