Igaz, a magyar a kormány bajban lenne miatta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nessy: Egy"igazi jellemóriás". Gyanakszom, hogy mindig is ez volt a valódi énje. Skrizofén miniszterelnök, skrizofén országa.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos..ez csak jogi csűrés- csavarás...és a világ egyre jobban afelé tart, hogy az emberek maguk fogják intézni az ügyeiket..
verőce21
A hágai bohóc színházat, mármint a magát "Hágai Nemzetközi Bíróságnak" deklaráló gittegyletet - annak legitimitását, joghatóságát -, sem az USA, sem Kína, sem India, sem Brazília, stb., nem ismeri el. Ez nem más, mint egy nagy fingás a nullás lisztbe…
Nessy
Érdekes átváltozások. 1989. Orbán: Ruszkik haza! Ő zavarta ki őket az országból. 2023. Orbán hűséges támogatója az oroszoknak és Putyinnak.
1990-s évek : Csuhások térdre, imához! 2023. A kereszténység, a keresztények legnagyobb védelmezője, a favorizált egyházak legnagyobb támogatója. (közpénzből, mások vagyonából) Na, ennyit a hit és elv hűségről!
kereső
@Nessy: Egy"igazi jellemóriás". Gyanakszom, hogy mindig is ez volt a valódi énje. Skrizofén miniszterelnök, skrizofén országa.
Giovanni Alba
Gruevszki elvtárs hol és hogyan éldegél mostanában?
"2012-ben törvénytelenül utasította Gordana Jankuloska belügyminisztert, hogy szerezzen be neki egy 600 ezer eurós, páncélozott Mercedes-Benz 600-ast magánhasználatra. A belügyminiszter egy külön tárgyalássorozat végén hat évet kapott, Nikola Gruevszkit 2018 októberében küldték rács mögé.

A politikus magyar diplomáciai segítséggel menekült el. A macedón fővárosból, Szkopjéból először Albániába ment személyi igazolványával, majd a fővárosban, Tiranában lévő magyar nagykövetségen jelezte, hogy Magyarországon menedékjogot akar kérni. Akkori, montenegrói rendőrségi közlésekre hivatkozva a Deutsche Welle írta meg, hogy Nikola Gruevszki két magyar diplomata, a Tiranában szolgálatot teljesítő Kulcsár Antal konzul és Várfalvai Csaba gazdasági felelős társaságában Bozjénél lépett be Montenegró területére, aminek a fővárosából, Podgoricából egy olyan nagykövetségi autó vitte el a szerb határig, amiben rajta kívül Császár Zoltán, a podgoricai magyar nagykövetség első beosztottja és Félegyházi Csaba konzul ült."
"Nikola Gruevszki nemrégiben Pécelen alapított új céget."
index.hu/belfold/2021/09/17/nikola-gruevszki-fizikai-tamadas-budapest/
Eladott Ország
@Giovanni Alba: ma, 09:44 ♦ Üzenjük Brüsszelnek: Magyarország nem lesz befogadóország. Üzenjük Moszkvának: Gruevszki úr persze kivétel!
img.index.hu/imgfrm/9/4/1/4/MED_0015349414.jpg
Miniszterelnök úr, nem tetszik tudni hol van Gruevszki?
img.index.hu/imgfrm/1/8/9/9/MED_0015341899.jpg
Mit kíván a magyar nemzet..
img.index.hu/imgfrm/5/6/8/1/MED_0015345681.jpg
csak úgy....
magyarországon ,fideszék óta dübörög a bünözö kultusz!
kereső
@Eladott Ország: Mit kíván a magyar nemzet..
img.index.hu/imgfrm/5/6/8/1/MED_0015345681.jpg LEGYEN!!!
verőce21
09:30) Most elgondolkodhat a 128 tagország, hogy miert asszisztál egy sóhivatal működéséhez.
gina
Reemélem vinné magával OV mocskot és bandáját, oda valók,,,, orosz tajgákra,,,
kulabombaafityiszre
Itt egymást taposnák a fideszes vezetők,hogy benyaljanak putlernek a melegszarig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.