Noha Biden arra nem tért ki, hogy pontosan mely törvényekre gondolt, amikor azt mondta, hogy „hibásak” azok a jogszabályok, amelyek a transz identitású „gyerekekre vonatkoznak, akiknek ezekkel a regresszív állami törvényekkel kell szembe nézniük”, az elnök kijelentése így is elegendő volt ahhoz, hogy tengelyt akasszon a floridai kormányzóval. Emlékezetes, a DeSantis vezette Florida korábban olyan törvényt fogadott el, amely megtiltja, hogy transz férfi sportolók női sportcsapatokban versenyezzenek, a floridai orvosi kamara pedig tiltja a hormonális szereket és az nemváltó műtéteket fiatalok számára. A floridai kormányzó egy videót is közzétett, melyben a nemváltó műtétek visszásságaira hívja fel a figyelmet:

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
De Viszont ezeknél + jelentősen csökken a hererák ?
nemkati
@durbincs: Te vagy a bizonyíték, hogy egy nemváltó műtét milyen félresikerült is lehet.
durbincs
@nemkati: @nemkati: de ponyt maga ? s sánta félautomata ,az 50Iq-s farkordinátor ?
durbincs
@Giovanni Alba: @Alfa: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Szodomas Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.