A szélsőjobboldali politikus abban a városban tervezi elégetni az iszlám szent könyvét,  ahol korábban négy diákot felfüggesztettek a helyi iskolában, amiért megrongálták a Korán egy példányát.

Korán égetéssel fenyegetőzik, ezért felkerült az Egyesült Királyság bevándorlási megfigyelési listájára egy szélsőjobboldali politikus

Fotó: SERGEI GAPON / AFP

Rasmus Paludan, dán szélsőjobboldali politikust kitiltottak az Egyesült Királyságból, miután azzal fenyegetőzött, hogy Wakefieldben felgyújtja a Korán egy példányát – írja a BBC nyomán a hvg.hu. Tom Tugendhat a Belügyminisztérium biztonságpolitikai államtitkára közölte, hogy Rasmus Paludan (képünkön), a Stram Kurs (kb. Kemény Vonal) iszlamofób párt alapítója felkerült az Egyesült Királyság bevándorlási megfigyelési listájára. Paludan kijelentette, hogy a héten tervezi elégetni a vallási szöveget a nyugat-yorkshire-i város egyik közterén.

Az ügyről bővebben a hvg.hu oldalán olvashatnak.

Forrás: hvg.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Mit akarsz elérni vele hülyegyerek?

Mert ha az iszlám ellen akarsz kampányolni, akkor bibliát égess te marha és fogd rá az arabokra, hülye. Gyerek.
csak úgy....
@KisTehen: boci,te kibaxottu buta! heréltesd ki magad,neked tilos szaporodni! :) -vagy már megtörtént?
csak úgy....
@KisTehen: te ökör,te csak hazug propagandát terjesztesz,te kibaszott fidesznáci! :)
jesz
ez a fajvédő koránt akar égetni?...aztán ne lepődjön meg, ha egyszer elkapják az igazhitű muzulmánok, és őt égetik több száz utcán parkoló autóval együtt...
ómió
Károly király még nem tért át az iszlámra!? "Le ne késse"!
Csizmás Kond
Ezek amolyan mesterségesen keltett szarakodások. Szerintem egy muzulmánnak is van annyi esze, hogy tudatában van annak, hogy egy tömegnyomtatott könyv nem szent, sőt egy akkora példány mint amit a kezében tart az illető a fotón az csak egy silány kivonatos valami...szóval ezek az is lehet hogy direkt hatalmi (kormány vagy királyszinten) eszközként használt bujtogató akciók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.