Londonban Varga Judit nélkül írtak alá közleményt az EU-s igazságügyminiszterek hétfőn, majd kedden a NATO főtitkára közölte Szijjártóval, hogy akarata ellenére meghívja az ukrán külügyminisztert egy találkozóra. A magyar diplomácián egyre könnyebben lépnek át a nyugati szövetség szervezetei. Ha a vétó szót köznapi értelmében vesszük, akkor a magyar kormány vétózott, hiszen miatta nem lehetett kiadni egy közös tanácsi közleményt. Ha EU-jogi szempontból elemezzük a helyzetet, akkor valószínűleg nem történt formális vétó, mert nincs nyoma, hogy a tagállamok szavaztak volna a közleményről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarország megint szép lesz méltó régi nagy híréhez? :)
"Mindez csak úgy lehetséges, hogy a magyarok mindkét szervezetben teljesen elszigetelődtek, és egyetlen másik ország sem szólal fel az érdekükben."
csak úgy....
@KisTehen: a lipsik nem veszik el a fideszesek munkáját, a profi hazudozást! :)
Peller Anikó
@TehénCsikari: Jó melód van, hol lehet rá jelentkezni. Ennyi eszem biztos nekem is van amennyi ehhez a munkához kell. Jól fizetnek?
csipetke
Na és mi tartott ilyen sokáig? Ezt már eddig is így kellett volna csinálni...
csipetke
@KisTehen: 14:56 Sok aljadék,hazug emberrel találkozik az ember életében, de annyi ígérgetést,hazugságot még soha senkitől nem hallottam,mint orbántól,és a kondájától. A legutóbbi választást is hazugságokkal nyerték, mert a hülye birka benyelte,--mint minden mást is---hogy a baloldal háborúpárti,és magyar férfiakat küldenének a háborúba. Undorító egy bagázy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.