Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közölte, hogy Ukrajna még nem indíthatja meg korábban bejelentett ellentámadását tavasszal, mivel nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű fegyverrel, amit partereiktől várnak.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mondott, amit mondott Zelenszkij elnök...valami ilyesmi volt , egy kis félrevezető manőver Herszon felszabaditása előtt is. Aztán meg durr bele!- az oroszok meg , élén bátorok wagner bűnözőkkel, azt sem tudták, hogyan húzzák el az irhájukat. E közben a Krim félszigetről az ottani helytartók evakuálják a családjaikat, adják el az ott rekvirált ingatlanokat. Talán nem volt véletlen a szevasztopoli pályaudvaron történt szerelvény robbantás, amelyben orosz cirkáló rakéták semmisültek meg- olyanok, amelyeket hajókról lehet inditani. Ki tudja, mi lakozik azokban az ukrán fejekben, miért is tartják Bahmutot?, lekötve ezzel az orosz haderő nagy részét.Zelenszkij a keleti fronton járt a minap...
Németh István
@sgl: @kereső: ti két koronás barom háborús bűnös ivadékok, a saját gyerekeiteket, mi több az anyátokat,a feleségeteket meg a csajaitokat küldjétek akár felcsernek és baszassátok halomra őket had élvezkedjenek amíg a gyerekeiket és benneteket közben kiírtanak! Aztán arra nem jár az agyatok > ha az oroszok rakétákkal készülődnek, azt csak a szúnyogok ellen teszik? > ők nem tudják, hogy a moslék usa-Eu agresszorok lázas fegyverkezést folytatnak >> amit felroban-tottak Szevasztóponál nem élesített fegyverzet volt, hanem csapda! EZT HOZZÁ KELLETT VOLNA TENNED FASZFEJ @kereső >:Ha élesített lett volna a környezet elpusztúl, ti barmok! Azt mindenki tudja, hogy a Bahmut és a Krim olyan potenciális pont ahonnan sok mindent sakk-ban lehet tartani, a 300 méterre a föld alatt működő báziispont készültségben tartása mindkét fél részéről fontos tényező - az usa ezért akarja megszerezni és nem engedi Bahmutot elhagyni, bárhogy is írtják az ukrán csőcseléket! Valójába saját magatok bizonyítjátok be, hogy tudtok sok mindent a valós folyamatokról CSAK ÉPPEN HAMISAN FÉLREVEZETŐEN, HAZUG MÓDON TERJESZTITEK A FÉLRE ÉS MEGVEZETŐS SZÖVEGEITEKET! ALJAS GANAJOK VAGY-TOK!
AZ PEDIG FONTOS, HOGY AZ USA-NATÓ ARMADA TAKARODJON EURÓPÁBÓL ÉS AZ EU VEZETÉSE A BÖRTÖNE - AKASZTÁSILAG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.