Ha öregszik és fogy egy társadalom, az javíthatja az emberek életminőségét, és ökológiai szempontból is sokkal fenntarthatóbb. Egyre több kutató állítja, hogy a bolygónk és a magunk érdekében, egyszerűen hagyni kell, hogy kevesebben legyünk. Az elöregedés előnyeit általában alá-, hátrányait és költségeit pedig fölébecsüljük. A robotizáció egyre több munkahelyet tehet feleslegessé, ami megint csak nem afelé mutat, hogy mindenképp növelni kellene a munkaképes korúak számát és arányát. Azok, akik azért akarnak nagyobb születésszámot, mert szerintük csak így lehet megmenteni a nyugdíjrendszert az összeomlástól, piramisjátékba lökik a társadalmunkat. A Föld erőforrásait túlhasználjuk, és a bolygó számtalan módon jelzi is, hogy a fogyasztásunk mostani szintje nem fenntartható.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@csagyi: Az idióták putrisvezére meg csak abban bír 'gondolkodni' amit otthonról hozott: minél több rajkó anál több katonaságra fogható júgendmassza.
Nanya
Talán igaza lehet a cikknek !
Ami biztosan kívánatos: A hülyék ne szaporodjanak !
Ergo: elkötni,kasztrálni a fideszt !
csagyi
@Peller Anikó: A tudományos és képzett társulatok már kb. 20 éve feltárták a problémákat amit a túlnépesedés csak tovább fokoz. A mai ütem az életünk összes területén arra figyelmeztet,hogy a földünk nem képes már ellátni a normális élethez szükséges életteret. A közgazdászok és más tudományos testületek küldik folyamatosan a vészjelzéseket. A vezetők még most sem képesek kilépni a voluntarista hatalmi bűvöletükből, így aztán rohanunk a végzetünk felé egyre nagyobb ütemben és sebességgel.Jól leírtad Te is a jelenségek egyik (!) okát.
Peller Anikó
@csagyi: Az idióták putrisvezére meg csak abban bír 'gondolkodni' amit otthonról hozott: minél több rajkó anál több katonaságra fogható júgendmassza.
csagyi
@Peller Anikó: Szia! Nem büszkeségből mondom/írom le,de sajnos tényként, én is az un.proli családok gyerekként éltem át az un.szocializmust.(78 vagyok) Akik nem értelmiségi családba születtek azok velem együtt is fokozottabban magukban hordozzák a múltuk sérüléseit.Ezt teljesen levetni nagyon nehéz és talán teljesen nem is lehet. DE!
Én is felmértem magamon azokat a hátrányokat amiket szüleim a becsületes és gondoskodó nevelése ellenére hiány volt és az életemre nézve pótlásuk,átrendezésük szükséges volt.Szakmát (nyomdász) tanultam és estin végeztem el a középiskolát és további képzéseket amik után közép vezető voltam 30 évig.(46 évet dolgoztam a nyugdíjamig) Megtanultam az életem folyamán azt is,hogy mindenkitől lehet tanulni (jót és rosszat) és azok tanulságait beépítettem az életembe ami engem egy gondolkozó és mérlegelő emberré tett. Van akit a hatalom teljesen átformál és pótolni akarja azokat a hátrányokat amiket elszenvedett ezért önfejű,öntörvényű emberré válik.Elhiszi magáról azt hogy tévedhetetlen és a hatalom gyakorlásához magához idomítja a politikai prostituáltakat akik vissza igazolják még az őrült terveit is. A történelem folyamán számos alak áll tanulmányozásként a számunkra! Sajnos már azt is tudhatjuk ez a képességük hová fog vezetni aminek a jelei már napjainkban is tapasztalható.A népünket már sikeresen lejáratta idáig is és még lehetnek és biztosan vannak további őrült tervei is. Ez az ember megmaradt büdös "prolinak" annak minden negatív tüneteivel együtt! Ezek mellett meggyőződésem az hogy mentálisan is egy beteg ember.Ha rövidesen nem tudunk megszabadulni tőle és az elavult feudális, ótvaroros,dohos gondolkozású bandájától akkor nagyon komoly következményekkel fogunk szembe nézni a jövőben. A róla szóló könyveket elolvastam,mérlegeltem,analizáltam:szerintem semmi pozitív értelmű változásra estében NEM számíthatunk amíg hatalmon van. A tettei miatt,nem a vélhető genetikai származása miatt vetem meg,hanem a tettei
végett amit MO.ellen már idáig...
csagyi
@KisTehen: A mi példánk útmutatása alapján.HAHAHAHAHAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.