Miután Szerbiában az 1999-es háborúban bevetették ezeket, brutális mértékben megnövekedett a daganatos betegek száma.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az origó már csak tudja, a román cigány gazdája seggét a meleg szarig nyaló idióta phaszkalapok! Az nem népítrtás rohadt gecik, megtámadni egy független országot, szétbombázni és halomra gyilkolni, kifosztani?! A qrva anyátokat! Ez már elmeorvosi eset!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
... a faszával zongorázózsidónak csak a saját érdeke drága nem az emberélet.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: A félreértések elkerülése miatt a tehénnek itt igaza van és tisztázandó, a tankelhárító lövedékek nehezített uránmaggal vannak ellátva, azért, hogy nagyobb legyen a golyó impulzusa és átüsse a vasat, mivel a sűrűsége az aranyéval vetekszik, emez 19, a másik egy híján 20. A wolfram is jó lenne de az drágább és az jó arany helyett a tömbökbe. Az aranytömbök közepébe építve fel sem tűnik.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: " Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Vlagyimir Putyin után a brit védelmi minisztérium is megszólalt a szegényített uránmagos lőszerek ügyében. Az Egyesült Királyság védelmi tárcája kedd esti közleményében hangsúlyozta: a szegényített urániumtartalmú páncéltörő lövedékeknek az orosz vezetők kijelentéseivel ellentétben semmi közük a nukleáris fegyverekhez. A minisztérium megjegyezte, hogy a brit hadsereg évtizedek óta használ szegényített urániumot páncéltörő lövedékeibe "...no comment...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.