Miután Szerbiában az 1999-es háborúban bevetették ezeket, brutális mértékben megnövekedett a daganatos betegek száma.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az origó már csak tudja, a román cigány gazdája seggét a meleg szarig nyaló idióta phaszkalapok! Az nem népítrtás rohadt gecik, megtámadni egy független országot, szétbombázni és halomra gyilkolni, kifosztani?! A qrva anyátokat! Ez már elmeorvosi eset!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Biztos voltam benne, hogy origó.

Te rigó! A fegyvereket azért találták fel, hogy irtsák a nemkívánatos embereket (történetesen önvédelemből) akik a hazádra törnek.

Te rigó. Te mit tennél isten barma ha a hazádra törnének, történetesen az oroszok, he?

A nápirtást az oroszok követik el, még ennyit sem vagytok képesek felérni mésszel?
Eladott Ország
Az origó már csak tudja, a román cigány gazdája seggét a meleg szarig nyaló idióta phaszkalapok! Az nem népítrtás rohadt gecik, megtámadni egy független országot, szétbombázni és halomra gyilkolni, kifosztani?! A qrva anyátokat! Ez már elmeorvosi eset!
Qqberci
Rigó, rigó... Hányasod volt fizikából? Ja, a kisegítőben ilyen tárgy nem volt?...
Qqberci
@KisTehen: Te marha! Hozod az elvárt szintet!... Depleted uranium...
Eladott Ország
@KisTehen: Ne keverd már a Gizikét a gőzekével!
Peller Anikó
@Eladott Ország: "Az a népirtás rohadt gecik, megtámadni egy független országot, szétbombázni és halomra gyilkolni, kifosztani! A kurva anyátokat büdös szarevő tehenek!"

Az, te baromagyú tehén. Észrevetted te baromagyú tehén, hogy a putyin barátod szarrá lövi kelet ukrajnát? Ja nem, az nem tűnik fel. Az ukránok nem lőnék szét az orosz tankokat ha azok otthon rohadnának teállat. Nem lőnék szét vasmaggal és nem lőnék szét uránmaggal.

Nem kéne aggódnod az ukránok egészségéért ha a baromállat putyinbarátod nem gázolná le Ukrajnát. Illllibsi tehén, az urán szétszórása a gyógyszer mellékhatása a haza védelmében. Minderre nem lenne szükség ha az elaggott tetű putyin nem taposná Ukrajnát.

De nem gondolom, hogy ezt egy tehén képes lenne megérteni.
Pálinkás Pál
@KisTehen: annyit tudhatnál u-235 izotóp nem alkalmas fegyvernek..
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Jó, jó, kiokosodott már. A lecsapott uránban is marad 235 és sugároz.

A 235 pont alkalmas fegyvernek, lehet belőle atombombát csinálni.

Egyébként dolgoztam uránnal, sajnos visított a sugárzásmérő egy 3 decis üveg szájához közelítve. Nem kattogott hanem visított.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: én nem dolgoztam uránnal de úgy tudom bombához plútonium kell, valóban, sugárzáson kívül a 235-ös ,dúsítás nélkül nem alkalmas fegyvernek...de mindegy...azok a lövedékek könnyített uránmaggal vannak szerelve...
jesz
lári-fári...az a lényeg, hogy pusztuljon mindenki...Ukrajnában már jó ütemben hajtják végre ezt a projektet, az oroszok is rajta vannak..

A művelt nyugat kurvára hallgat...nem tudni miben reménykednek..
Csizmás Kond
... a faszával zongorázózsidónak csak a saját érdeke drága nem az emberélet.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: A félreértések elkerülése miatt a tehénnek itt igaza van és tisztázandó, a tankelhárító lövedékek nehezített uránmaggal vannak ellátva, azért, hogy nagyobb legyen a golyó impulzusa és átüsse a vasat, mivel a sűrűsége az aranyéval vetekszik, emez 19, a másik egy híján 20. A wolfram is jó lenne de az drágább és az jó arany helyett a tömbökbe. Az aranytömbök közepébe építve fel sem tűnik.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: " Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Vlagyimir Putyin után a brit védelmi minisztérium is megszólalt a szegényített uránmagos lőszerek ügyében. Az Egyesült Királyság védelmi tárcája kedd esti közleményében hangsúlyozta: a szegényített urániumtartalmú páncéltörő lövedékeknek az orosz vezetők kijelentéseivel ellentétben semmi közük a nukleáris fegyverekhez. A minisztérium megjegyezte, hogy a brit hadsereg évtizedek óta használ szegényített urániumot páncéltörő lövedékeibe "...no comment...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.