Romániában, egy Prahova megyei iskolában a diákok szexet imitáltak az egyik tanárukkal, a cselekményt pedig videóra is vették – írta meg a Transtelex.

Megalázó, szexet imitáló videót készített tanárnőjükkel néhány általános iskolás fiú

A helyi médiában nagy botrányt kavart az eset, és a felvételt elnézve nem is csoda. A videón az látható, hogy az egyik 13 éves fiú a pedagógus háta mögött állva tesz obszcén gesztusokat, valaki a háttérből pedig biztatja: „Adj neki, mint egy nyúl!”. Majd egy másik fiú érkezik, aki hátulról felemeli a tanárnő szoknyáját.

A pedagógus a zaklatásra zavart mosollyal reagál, vagy többnyire nem is reagál.

A felvételen az is látható, hogy egy diák próbálja a tanár fejét az ágyékához irányítani azzal a szöveggel, hogy „látni akarom, hogy lejön-e a rúzsod”. Egy másik fiú füstöt fúj a nő arcába, miközben egy diáktársa biztatja: „Köpd le, köpd le!

A Prahova megyei rendőrfelügyelőség közszeméremsértés gyanújával indított eljárást a diákok ellen, a megyei tanfelügyelőség pedig, a News.ro szerint a videón szereplő diákokat írásbeli megrovással és a magaviseleti jegyük levonásával szankcionálta.

Forrás: transtelex.ro

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezzel a tehetséggel és tudással berlusconi évekig miniszterelnökösködött! - silvio egy parkolóban imitálta a dugást egy egyenruhás hölgy mögött...,akkoriban még zsenge 70 es lehetett...,hiába ,aki prolinak született azt prolin kaparják el a fölkapaszkodott proli utódok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ezzel a tehetséggel és tudással berlusconi évekig miniszterelnökösködött! - silvio egy parkolóban imitálta a dugást egy egyenruhás hölgy mögött...,akkoriban még zsenge 70 es lehetett...,hiába ,aki prolinak született azt prolin kaparják el a fölkapaszkodott proli utódok...
justhpeter
@csak úgy...: Ez nagyon jó és ráadásul igaz is.
Emmersson71
@Maccska: Tévedés, ezek fociultrák lesznek! Igazi kecskebaxó álkeresztyén csicskák. Aki ilyen nőre izgul, az a kecskét is...
jesz
az alázásnál is szörnyűbb, hogy a tanárnő nem hagyhatja ott ezeket a taknyokat, mert nem kap munkát sehol a környéken...élni pedig kell valamiből...
jáger laszló
Hát a tanár nénik között is akadnak néha hülyék is!!
csak ennyi barátilag
J.L.
jancsipapa
@Emmersson71: Ezek inkább a te-fajtád . A debil ," nekem mindent szabad " libsik...
sokanvagyunk
Home office tanulásra ítélném ezeket a kölköket, szórakozzanak így a jó édes anyjukkal, akik talán majd megnevelik őket.
Nyírfa
Abban a pillanatban, amikor a tanárnő - tanárnő? - szájához ért a kölök ujja, akkorát kellett volna a kezére csapni, hogy elmenjen a pimaszkodástól a kedve.
Ezt a nőt eltanácsolnám a pályától, a gyerekeket pedig kivágnám az iskolából, mint a 21-et.
Emmersson71
@Maccska: Kretén az apád..aki az anyád is!
Emmersson71
@jancsipapa: Lófaszt..ezek "bármit megtehetek" horogkeresztyén ivadékok!
Nyírfa
@Horizont: Úgy viselkedik mint egy éretlen kamaszlány, akinek tetszik, hogy "törődnek" vele a fiúk.
lampa laz
"tanár néni" nagyon úgy viselkedett mint akivel ez már nem először fordult elő. Ja, és tetszett neki, mert a felháborodásának egyáltalán semmi jelét sem adta. Elítélendőek a gyerekek és pedagógus is egyaránt.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Ezek a fiatalok az ember most jövök a templomból orbáni keresztényi oktatásban részesülnek(tek).
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: 12.10

Telitalálat.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:18
tíz éve mondja meg az orbán mit lehet tanítani+bevezették a hittant+járnak a gyerekek kötelező jelleggel misére,és szerinted ez liberális oktatás.Akkor neked fogalmad sincs a liberális oktatásról.
Annyit azért elárulok,nem eszik és nem isszák.Sajnos ismét bebizonyítottad mennyire alacsony szellemi szinvonalat képviselsz.Ne nézd állandóan az m1-t mert neked lassan az is liberális lesz.HAHAHA
VASTAGBŐR
Nálatok is ilyen volt @durbincs de csak 2 elemiig.
Avval a különbséggel hogy téged a wc-ben tolt szájba a migránstani alapismeretek tanárod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.