Bizarr eset Skóciából. Egy férfi háziorvost megakadályoztak abban, hogy vért adjon a skót NHS-nek, miután nem volt hajlandó megerősíteni, hogy terhes-e – számolt be a Telegraph. Steffen McAndrew,... Egy férfi háziorvost megakadályoztak abban, hogy vért adjon a skót NHS-nek, miután nem volt hajlandó megerősíteni, hogy terhes-e – számolt be a Telegraph. Steffen McAndrew, aki a dél-ayrshire-i Prestwickben dolgozik, elmondta, hogy a közeli Ayrben lévő véradó központból utasították el, miután nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy hordoz-e egy babát. A Skót Nemzeti Vérátömlesztési Szolgálat (SNBTS) azt állította, hogy a kérdést egy évvel ezelőtt vezették be a donorbiztonság érdekében, és mindenkitől elvárják, hogy megerősítse terhességét vagy nemrégiben volt-e, nemétől függetlenül. A szolgálat azt mondta, hogy a visszhangot követően frissíti a formanyomtatvány megfogalmazását, de továbbra is azt tervezik, hogy a férfi donoroknak is válaszolniuk kell arra a kérdésre,...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
És vissza is kérdezett ? Ki a hülye ? Én vagy te ?
KisTehen
a kretén legközelebb csináljon terhességi tesztet véradás előtt
Shikari
Ez lesz, ha az elmebeteg gendernek egy picit is engedünk. Csak férfi és nő van, amit a kromoszómák határoznak meg. Nincs semmiféle más nem!
durbincs
@karma1: Már magát is előkaparták bibircsokos 50IQ-s krogya ? Hát ekkora a baj a Dollörbaloldalon ?
durbincs
@Péter2: @Péter2: Csak mert maga még nem 1 kilométer ? az 50iq-val és a rettenet oláh oskolákkal ?
durbincs
@Néro2: @Clavigo: mint csak ezek :@Eladott Ország: @Qqberci: @gina: @kereső: @Clavigo: @sgl: @Istenakinincsen: @balos: @m73: @namihami: @Havanagi: a mocskos pofáját csak tartogassa a farturó csilletöcskölő bérköcsög társainak : @Nanya: @Toller Béla: Béla Béla Maga mint 50IQ-s harcászati szakértő ? mint Akkor már maguk javába kő-papir -olloznak lent a bányába ? ki űl ? @PaulaFox: vigye ezeket a bérköcsögöket :mint @Giovanni Alba: @Alfa: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Szodomas Lágerpribékek@
durbincs
@Manhattan: @Manhattan: @simmering73: @simmering73: @Clavigo: @Clavigo: hogy mire elég 50IQ- _? maguknál ?
Manhattan
@durbincs: Hol szólt hozzá ehhez a Péter2 és karma1 ?
Mert én egyiket sem látom itt :D
szegfue
@Manhattan: Miért, Magadat láttad?:)) No meg Paula Fox egy prosti... de mindegy is, erre van kalibrálva, más nem megy neki, csak a névsor:))
durbincs
@Manhattan: @Manhattan: @simmering73: @simmering73: @Clavigo: @Clavigo: hogy mire elég 50IQ- _? maguknál ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: csak mert maguk az 50Iq-s buzi farturók is ? a bányás Homárok, itt nyomatják a buzgancspropagandát ?
durbincs
@Menőmanó: csak ezen ezek sirnak ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati: @csak húgy...: @looper: @Yoda69: ?
thumb_up1 replyVálasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok