Egy finn tanulmány azt állapította meg, hogy a gyermekeken végzett nemátalakítás kísérletezésnek minősül.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ó, rigó, rigó, te fiú vagy vagy lány? Esetleg műtéti selejt?...
Nanya
@durbincs: NE VINNYOGJ TETŰ !
Anyádat farkald végig az M1 en !
csipetke
Honnan jöhetne már ekkora baromság,mint az origótól? Érdekes,hogy csak a fidesznyákok rugóznak ezen, mert nem fogják fel,vagy nem érik fel ésszel,hogy nálunk 1989-től létezik a gyermekvédelmi törvény. Nálunk a 18 éves kor felett számít felnőttnek az ember. 18 éves kor alatt minden apró kis műtéthez, vagy egy pici tetkóhoz is szülői beleegyezés kell. Innentől mi a vita tárgya? Az hogy külföldön kit,és miért műtenek, ahhoz mi közünk?
Havanagi
Nem értem,meddig tűri még a magyar,hogy gyengeelméjüként kezelje a retkes fidesz. Ezeket mind kiherélném,vagy miskárolnám és utána károghatnának a degeneráltak.
Manhattan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Titok! Semmi közöd hozzá! :P
Nessy
@Shikari: Nem csak nálunk, más országokban is csak és kizárólag orvosi team engedélyével, felnőtteken végezhető először hormon kezelés, és hosszas kezelés után műtét! úgy, hogy ez a cikk úgy szamárság, ahogy van!
Nessy
@Shikari: Nálunk hivatalosan tilos kiskorúnál bármi kezelés ilyen témában. Az, hogy máshol mit csinálnak számomra irreleváns. Az, hogy milliókért macska arcot, vagy egyéb baromságot operáltat magának valaki, az más téma. Tény, hogy Olaszországban nem rég halt meg az utolsó "angyalhangú" templomi énekes, már ott is több évtizede tilos pl. a mutálás előtti kasztráció a fiuknál.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te ebben a témában olvasgatsz? - nagy terveid lehetnek.. :)
simmering73
@durbincs: Mi van anyatöcskölő. Ploestiben már bértöcskölést is vállalsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.