Egy finn tanulmány azt állapította meg, hogy a gyermekeken végzett nemátalakítás kísérletezésnek minősül.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ó, rigó, rigó, te fiú vagy vagy lány? Esetleg műtéti selejt?...
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: magának 50IQ-s ? régen volt fütyije ? de már nem ? azóta a szájából ,+ a farából él ?
durbincs
@Nanya: @Nanya: esze + mint mint a Denevérnek mi ? Detto @Nessy: ?
Nanya
@durbincs: NE VINNYOGJ TETŰ !
Anyádat farkald végig az M1 en !
durbincs
@Nanya: @Nanya: esze + mint mint a Denevérnek mi ? vagy kb mint az előkapart 2 elemis rotyi @Menőmanó: ?
csipetke
Honnan jöhetne már ekkora baromság,mint az origótól? Érdekes,hogy csak a fidesznyákok rugóznak ezen, mert nem fogják fel,vagy nem érik fel ésszel,hogy nálunk 1989-től létezik a gyermekvédelmi törvény. Nálunk a 18 éves kor felett számít felnőttnek az ember. 18 éves kor alatt minden apró kis műtéthez, vagy egy pici tetkóhoz is szülői beleegyezés kell. Innentől mi a vita tárgya? Az hogy külföldön kit,és miért műtenek, ahhoz mi közünk?
Nanya
@durbincs: szopass egyet anyádon !
durbincs
@csipetke: @Nanya: @Manhattan: @Manhattan: @simmering73: @simmering73: @Clavigo: @Clavigo: hogy mire elég 50IQ- _? maguknál ?
Havanagi
Nem értem,meddig tűri még a magyar,hogy gyengeelméjüként kezelje a retkes fidesz. Ezeket mind kiherélném,vagy miskárolnám és utána károghatnának a degeneráltak.
durbincs
@Manhattan: @Manhattan: @simmering73: @simmering73: @Clavigo: @Clavigo: hogy mire elég 50IQ- _? maguknál ?
Manhattan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Titok! Semmi közöd hozzá! :P
durbincs
@Nanya: @Nanya: @Nessy: @Nessy: @Manhattan: @Manhattan: @simmering73: @simmering73: @Clavigo: @Clavigo: hogy mire elég 50IQ- _? maguknál ?
durbincs
@Havanagi: @Havanagi: Mert mint 50IQ-s topmpakés bérköcsög ? böfögi ezt Csilletöcskölés közben ? szerényképességű ? mint a @Nanya: nevű bontott agyú ?
Nessy
@Shikari: Nem csak nálunk, más országokban is csak és kizárólag orvosi team engedélyével, felnőtteken végezhető először hormon kezelés, és hosszas kezelés után műtét! úgy, hogy ez a cikk úgy szamárság, ahogy van!
Shikari
@Nessy: Kérlek, olvasgass a témában! Lesznek meglepetések, garantálom!
Nessy
@Shikari: Nálunk hivatalosan tilos kiskorúnál bármi kezelés ilyen témában. Az, hogy máshol mit csinálnak számomra irreleváns. Az, hogy milliókért macska arcot, vagy egyéb baromságot operáltat magának valaki, az más téma. Tény, hogy Olaszországban nem rég halt meg az utolsó "angyalhangú" templomi énekes, már ott is több évtizede tilos pl. a mutálás előtti kasztráció a fiuknál.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te ebben a témában olvasgatsz? - nagy terveid lehetnek.. :)
durbincs
@Havanagi: @Havanagi: Mert mint 50IQ-s topmpakés bérköcsög ? böfögi ezt Csilletöcskölés közben ? szerényképességű ? mint a @Nanya: nevű bontott agyú ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: csak mert maguk az 50Iq-s buzi farturók is ? a bányás Homárok, itt nyomatják a buzgancspropagandát ?
durbincs
@csak húgy.: @Horizont: @looper: @simmering73: @namihami: akkor ezek ponyt maguk ? csilletöcskölöbérköcsögök ?
simmering73
@durbincs: Mi van anyatöcskölő. Ploestiben már bértöcskölést is vállalsz?
durbincs
@simmering73: @simmering73: 50Iq csak erre elég ? Hamár Homár ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: 50Iq csak erre elég ? Hamár Homár ? @sgl: @balos: + felváltva liheg a fülébe ?
durbincs
@Horizont: @Horizont: de ez a maga oláh vizumát + nem érinti ? nem ? ahogy ezekét se @Mirabilis: Mer ha maga mondja ? setét ? az úgy van ? S akkor magukból is elég má csak 2-tő ? +ezek ? @Menőmanó: csak ezen ezek sirnak ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @vitrinyol: ?
durbincs
KB : Rózsaszín magassarkúban "támogatják" a nőket a kanadai miniszterek ?
durbincs
@Sziszifusz: Ezek + csak oláh hazaárúlok : @Horizont: @Horizont: de ez a maga oláh vizumát + nem érinti ? nem ? ahogy ezekét se @Mirabilis: Mer ha maga mondja ? setét ? az úgy van ? S akkor magukból is elég má csak 2-tő ? +ezek ? @Menőmanó: csak ezen ezek sirnak ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @vitrinyol: @Kovács Máté: a zakkant célbuzi ? ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.