Volodimir Zelenszkij javasolta az orosz falvak elfoglalását, sőt, a magyarországi szállításokat biztosító Barátság kőolajvezeték felrobbantását is.

Kiszivárgott a jelentés: Zelenszkij fel akarta robbantani a Barátság kőolajvezetéket

Volodimir Zelenszkij azzal nyerte el a nyugati kormányok bizalmát, hogy rögzítette, nem használják a megkapott fegyvereket Oroszország területén végrehajtott akciókhoz, ehelyett egyérteműen az Ukrajna területére lépő orosz erők ellen vetik be azokat, csakhogy zárt ajtók mögött nagyon mást is tervezett a politikus. Javasolta például orosz falvak elfoglalását, mi több, a magyarosszági szállításokat biztosító Barátság kőolajvezeték felrobbantását is – írja a The Washginton Post tényfeltáró cikke alapján a 24.hu.

Az újabb titkosszolgálati dokumentumok a Discord nevű platformon keresztül szivárogtak ki, a Pentagon nem kérdőjelezte meg a dokumentumok valódiságát. A The Washginton Post szerint a jelentések teljesen más képet festenek Zelenszkijről, mint amit eddig megismerhettünk. Az ukrán elnök egy januári találkozón például azt javasolta, hogy foglaljanak el a határhoz közeli orosz városokat, hogy ezzel gyakoroljanak nyomást Oroszországra.

A dokumentumoknak Magyarországot érintő részei is vannak, minthogy Zelenszkij a Barátság kőolajvezeték felrobbantásának ötlete nyomán arról is beszélt, ez lerombolhatná Orbán Viktor iparát, amely erősen támaszkodik az orosz olajra – számol be a 24.hu.

A beszélgetést ismertető titkosszolgálati szakemberek úgy látták, Zelenszkij haragszik Magyarországra, ebből következhetnek az értelmetlen fenyegetések. A cikkben arról írnak, hogy noha Magyarország a nyugati szövetségi rendszer tagja, Orbánt széles körben Kreml-barátként tartják számon.

A Washington Postnak adott kijevi interjújában Zelenszkij fantáziálásnak nevezte az oroszországi célpontok támadásáról szóló ötleteit, ugyanakkor megvédte a jogukat ahhoz, hogy nem szokványos taktikát is alkalmazzanak az ország védelmében.

Forrás: 24.hu

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Philip Marlowe
Ez a "ukrán-orosz" fickó egy időzített bomba! És az USA-ban időzítik!
kulabombaafityiszre
Kifejezetten a fidesz birkáknak olvasásra.Már aki tud.
"Ugyanakkor hozzátették: az ominózus beszélgetés részletezésénél az Egyesült Államok hírszerzési tisztviselői hangsúlyozták, hogy az ukrán elnök "a dühét fejezte ki Magyarországgal szemben, és ebből fakadóan túlzó, értelmetlen fenyegetéseket fogalmazhatott meg". Ennek valószínűségét némiképp erősítheti, hogy ilyen típusú minősítés az amerikai kémektől nem kíséri azokat a beszámolókat, amelyekben Zelenszkij további merész katonai akciókat indítványoz, tehát ez alapján valóban egyedi kirohanásnak minősíthető – írták."
kulabombaafityiszre
A beteg orbánotok meg hitlert élteti,fidernyákok.persze arról kussoltatok.
Vicces amikor egy beteg cigány élteti hitlert
Péter2
@Maccska: Saját területén azt csinál az orosz barát érdekekkel amit akar ! Máshol már régen megtették volna ! De ő csak a dühét fejezete ki !
Yeromos
Aki ekkora baromságot állít az vélhetően nincs tisztába vele, hogy ukrajna rajtunk keresztül kap gázt.
Maccska
@Péter2: szerintem nyald ki a seggét
Maccska
Valószínűleg felvilágosították a zenebohócot,hogy ők is ezt az olajat használják.
KisTehen
ezeknek a szarháziaknak nem kellene segítenünk
KisTehen
@kulabombaafityiszre: a libsi birkáknak: az északi áramlatot felrobbantották
Csaba Zsolt
Ööö Bahmutnal futóversenyt játszanak ööö a ruszkik.
Hihihi
Eladott Ország
Ha akarták volna felrobbantani az ukránok "druzsba" vezetéket már régen megtették volna, mint ahogy a krimi hídnál meg is tették. Elizabeth Tsurkov, szakértő közétett egy orosz nyelvű feliratokkal ellátott fotót, valamint a Putyin-párti Komszomolszkaja Pravda egy májusi cikkét is, amelyben azt írják, az orosz haderő húsz féle módon védi a krími hidat, így azt gyakorlatilag lehetetlen megtámadni. A hidat hadihajók, harci repülők, légvédelmi rendszerek, katonák, búvárok és az FSZB mellett még erre a célra kiképezett katonai delfinek is védték.
uploads.disquscdn.com/images/96f70ca3ba9adcb6ff05751a9538fa5d491915571d9b8e34c36f65ef60a807cc.jpg?w=800&h=281
Valamelyik telegram csatornán azt mondták, hogy a vasúti híd is 1,3 km hosszan sérült meg. Feltehetőleg a 7 olajszállító égése tönkretette a szerkezetet. Elvesztette a közhid jellegét. Szegény Putler, nem elég hogy nem sikerült pacifikálni a szülcsinapcsijára a keleti megyéket, de most még a kisvasútját meg a hídját is támadás éri... Nem lennék most a ruszkiszoponcok helyében
twitter.com/i/status/1578711005684563969
Boldog szülinapot, Putyin. Nyugalom, elvtársak, ez csak a felséges cár születésnapi ünnepségének tűzijátéka volt!
uploads.disquscdn.com/images/c81aa31d3ce84361f9a410a1b9c1e2efd85fb486c3bc20e5f17977c279314e27.png?w=800&h=830
A Mol a Barátság vezeték ukrajnai használatért tranzitdíjat az ukránoknak. A Barátság kőolajvezeték déli szakaszán keresztül érkezik a kőolaj Magyarországra, Szlovákiába és Csehországba is.
durbincs
@Qqberci: mert sarokba szorult patkány ? mintcsak maguk ?
kulabombaafityiszre
Van itt egy marha aki a libsikről vizionál az északi áramlat vezetékkel kapcsolatban.
"A dán védelmi parancsnokság megerősítette az "Information" c. lap napokkal ezelőtti értesülését, mely szerint négy nappal a robbantás előtt egy különleges orosz hajó járt a helyszínen."
hu.euronews.com/2023/04/28/fordulat-az-eszaki-aramlat-ugyeben-orosz-hajo-jart-a-kesobbi-robbantas-helyszinen
Ditrich
Ha akarná egy pillantás alatt véglegesen ki iktathatná azt a vezetéket. Bármikor!
verőce21
Még ez is...?
Nem elég, hogy a betonstabil nemzeti oldalt, amelyiknek Trumptól Netanjahun át a komplett világ csodájára jár, és a nemzetközi jobboldal csodagyereke vezet 13 éve..., szóval ezen sikeres kormány ellen utasított a vesztes hangyaboly, hogy a jogos pénzét a csodagyereknek ne fizessék ki, és ezzel roppantsák meg...? :)
Gazella
@Mirabilis: fideszes bicska ma 14:45
Gazella
MTI rég lesüllyedt a béka segge alá a hírhamisitásban.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 12:53 ☻ "A Pápa bá'" sem úgy képzeli el az igazságos békét, ahogy Orbán ( a romából lett fasiszta) elképzeli. Az igazságos béke, hogy a ruszkik hazatakarodnak a határaik mögé. Természetesen a megszállt területekről is kivonulnak. A Krímet is beleértve. Utána rögtön elkezdik fizetni a háborús jóvátételt és Putyint letartóztatják akit kiadnak a hágai bíróságnak. Ennél kevesebb nem lehet igazságos.
Orbán: A békért harcolunk... Ismét jót harcoltunk!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/339098513_1394544511296486_1294474195856326792_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ce7z5xZJ6UoAX8zjT_q&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB5q8WgEwjU2p9HkVfpp8B_hiWE2Cz80JJkhCMi9KtHRw&oe=64657C3A
Szemléletető animáció minden álszent békegalambnak, hogy a béke hogyan jöhet el. Egy kis segítség: war=háború; peace=béke. Figyelem! A tájékoztatás nem teljeskörű, további kérdések esetén forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.
twitter.com/i/status/1652749740268740608
Orbán: Mi békepártiak vagyunk!
pbs.twimg.com/media/FtrHivfXsAEWIm-?format=jpg&name=large
KisTehen
@kulabombaafityiszre: tán csak nem a levegőbe beszélt, örök

HAHAHA
KisTehen
@kereső: csak nem azt akarjátok kihozni, hogy még ennek is orbán az oka?
sgl
@kereső: Végül lássuk, mit mondott maga Zelenszkij a vádakra? Ugyanis a Washington Post a szakmai etika szellemében őt is megkérdezte.

„Amikor megkérdezték tőle, hogy javasolta-e Oroszország egyes részeinek megszállását, Zelenszkij a The Postnak Kijevben adott interjújában fantáziálásnak minősítette az amerikai hírszerzés állításait, de megvédte a jogát, hogy országa védelmében szokatlan taktikákat alkalmazzon.”

Összegezzük, mit tudunk.
Egy zavaros hátterű és még zavarosabb fejű kadét nehezen megmagyarázható módon titkos információkhoz jutott, minden különösebb akadály nélkül, melyeket több helyen és több részletben hozott nyilvánosságra.
Ezek valódiságát semmi sem bizonyítja.
Az iratok egyikében-másikában olyan lehallgatási adatokra bukkantak (de csak most, hetekkel a botrány kitörése után), melyek szerint Ukrajna rosszra akarja használni a neki segítségül adott fegyvereket, gonosz terveket forral.
Tekintve a hír forrását, ennek körülbelül annyi a hitele, mintha a kocsmában mesélték volna a pult mellett, vagy a kofák a piacon.
Pegero
@kulabombaafityiszre: Erre bezzeg fake news-t óbégattok...
www.washingtonpost.com/?reload=true&_=1684071570777
De nem zörög a haraszt... Érted, te paraszt!
sgl
@sgl: A beszélgetés részletezése során a titkosszolgálati tisztviselők elismerik, hogy Zelenszkij „haragot fejez ki Magyarországgal szemben, és ezért hiperbolikus, értelmetlen fenyegetésekkel élhetett”, ami nem kíséri Zelenszkij más, merész katonai akciót sugalló beszámolóit. Bár Magyarország névlegesen a nyugati szövetség tagja, Orbánt széles körben Európa leginkább Kreml-barát vezetőjének tartják.

Arra a kérdésre, hogy javasolta-e Oroszország egyes részeinek megszállását, Zelenszkij a The Postnak adott interjújában Kijevben elutasította az amerikai hírszerzés állításait, mint „fantáziákat”, de megvédte a jogát, hogy nem szokványos taktikákat alkalmazzon országa védelmében.

„Ukrajnának minden joga megvan ahhoz, hogy megvédje magát, és mi ezt tesszük. Ukrajna nem foglalt el senkit, hanem fordítva” – mondta Zelenszkij. "Amikor olyan sok ember halt meg, tömegsírok voltak, és embereinket megkínozták, biztos vagyok benne, hogy bármilyen trükköt be kell vetnünk."
KisTehen
@sgl: orbán esetében nem szoktál ilyen körültekintő lenni
sgl
Talán elég lenne a sperma életútját megnézni, első kezdeti kommunikációját megfigyelve mit mond ma.
Komcsi bölcsőben születve, kb 30-35 éves koráig komcsi-szocialista elveket vallott majd hogyan fordult önmaga és elvei ellen amikor a Parlamentbe bejutva megcsapta a mézesbödön illata, rájött minél jobban a hatalom felső részén van annál többet markolhat, lophat, vagyonosodhat.
.. Ez lett a cselekvéseinek a döntő mozgató rugója, semmilyen eszme, elv nem befolyásolta, mert azt aszerint hajlította ahogy a híveit legjobban befolyásolni tudta.
-- Így lett komcsiból liberális, majd horogkeresztény náci, mára egy klepto és cezaromániás szociopata elmebeteg diktátor.
--Pandémia és eü kezelése okán elérte a tömeggyilkos kitüntető címet is.
Szerencsére a diktátorok sorsa meg van írva!!!
...Az mindent elmond amit pávatáncakor mondott amikor államcsőd közelben visszahívta 2011-ben az IMF-et,-
-"Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit cselekszem!":
--Most brüsszeli szankciózik, minden baj oka, eközben mind a 11-et megszavazta, de itthon egy rakat FIDESZ SZANKCIÓT VEZETETT BE AMI A GAZDASÁGOT ERŐSEN VISSZAFOGTA.
...A hernyóbáb felrepedt és felszállt a magyar történelem legnagyobb legártalmasabb gazembere.

Pintér: Hogyan van, hogy az átkosban vérkomcsi maffiózó bűnöző olajozó gazember már az ötödik fideszkormányban csont nélkül helye van?? Rejtély.
Eladott Ország
@Maccska: @Pegero: ☻ Légy te is közpénzből fizetett seggnyaló... uploads.disquscdn.com/images/d36c2e9980afe4f25cb41a306161ea9ed6fe6bddfbc116e69d716b46e31bf25d.png?w=800&h=320
"Az egyetlen nagy seggközpont kiszolgálásáért korábban soha nem tapasztalt intenzítású verseny indult meg. A seggnyalók a bőrükön érzik az ún. szűk keresztmetszetet (bottleneck-effect) aminek a veszélyére a szakértők már évekkel ezelőtt felhívták a figyelmet: az elsősorban az evolúcióban ismert jelenség következménye, hogy a kis létszámú populációkban megnő a beltenyészet veszélye, ami genetikai leromláshoz és a káros tulajdonságok megnövekedett előfordulási gyakoriságához vezet. A felerősödött verseny miatt ma tényleg csak a legjobb seggnyalók tudnak talpon maradni. (...)"
Peller Anikó
@KisTehen: Te bazd már meg a kurva anyádat, mást sem csinálsz mint az agresszor putyint és az aljas tolvaj nagyór Bánt mosdatod. Nem kapnál már a fejedhez buta tulok?

Te csak a saját hülyeségedet akarod a fejünkbe tömni, vagy ez a fidesz utasítása?
sgl
@Peller Anikó: és közben személyeskedik az ide írogatókkal, jelzőzi, minősíti am az egyik leggusztustalanabb dolog, sok helyen sepinanyalat alatt kivágják, ip számmal tíltják.
Ezek itt élik ki agresszívitásukat, nekik ez a sex, erre ejakulálnak.
Fel nem foghatom mire fel ez a folyamatos gusztustalankodásuk.
jesz
Annyi eredménye van(lesz) ennek a kiszivárogtatott elmekórtani esetnek, hogy ha ezentúl bármi történik akár a vezetékkel, vagy bármivel, ami nekünk, vagy másoknak nagy gazdasági kárt okoz, Zelenszkíj viszi a balhét...

Feszegeti a faszi a pofonosládát, egyszer rápacsál, az biztos.
jesz
@sgl: mindenben egyetértek...annyit hozzátennék, hogy talán az Andrássy grófot nem sikerült még lekörözni...tudtak ám akkor is jót tenni magukkal.
Péter2
@Maccska: Én nem veszem át a szokásotokat , nektek rutinból megy kakafagyizás ! Ő meg azt tesz a határain belül az ellenség otthagyott , vagy országán keresztülhaladó eszközeivel , amit akar ! De ne féljetek , akkor zárják el , és ott ahol akarja , mikor úgy gondolják , ezért egy nagy ökörség a robbantásos vízió , amit jól benyaltatok , tudod rutinból !
Philip Marlowe
"Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a Facebook-oldalán nyilvánult meg a témáról. Mint írta, „amennyiben a hír igaz, akkor ez egy nagyon barátságtalan, elhibázott, ostoba lépés lett volna”. A szakértő szerint hiába nem tetszik Ukrajnának sok magyar kormányzati intézkedés, ez nem indokol egy ilyen tervet.

Egyrészt azért, mert minden véleménykülönbség ellenére Magyarország sok százezer ukrán menekültön segített az elmúlt 15 hónapban. Meg kell értenünk, hazánk segélyeket, gyógyszereket küldött, és végeredményét tekintve minden, Oroszország elleni szankciót megszavazott. Emellett, ami nem elhanyagolható tény, Magyarország NATO-tag, így végképp értelmezhetetlen egy ilyen terv."
Maccska
@Péter2: tőlünk kapnak az ukránok olajat,meg gázt.Ha jól visekednek.
Péter2
@Maccska: Na ezért vízió , hogy fel akarta z robbantani . Az , hogy valaki mond valamit , még nem kell tényként kezelni , körül kell járni a dolgot , " mint macska a forró kását " , na ez vicc volt . De érdemes a véleménynyilvánítás előtt megvizsgálni a mondottak tartalmát , hogy van e racionalitása .
Peller Anikó
@Péter2: Ezeknek a debil marionetteknek az számít mit mondott az uki mérgében, de az nem mit csinál a putyuli az országukkal, a hazájukkal, vagy a kutyuli (a miénk) a mi országunkkal.
kereső
Felrobbantotta? Nem: Mérgében mondta? Igen.Orbán a düh célpontja? Igen.. Jogos a haragja, a dühe? Igen.
Megtehette volna már? Igen, bármikor. Megteszi??- nem hinném, hiszen az ukrán tankok innen kapják a gázolajat, és a felrobbantás nem csak Magyarországot érintené- hanem a cseheket és szlovákokat is.

Ez az egész csak arra jó, hogy még inkább támadják Ukrajnát a magyar kormány tagjai.És, mint Szele Tamás- aki szakértő az orosz dezinformáció területén leirta, hogy miért is csempészték bele a szivárogtatott anyagba az oroszok a témát. Zelenszkij imázsát rombolni kell, és szitani kell az ellentéteteket a nato és ukrajna között. Na, majd meglátjuk- mit reagál Washington DC- a pentagon, és mit az ukránok.
Menőmanó
Én is mondtam már, hogy Orbánnak letépném fejét, és beb@sznám a pöcegödörbe.
Meg azt is mondtam már, hogy úgy megnyerném az öt találatot a lottón. De szeretnék olimpiát is nyerni, meg szeretnék egy fullos kacsalábon forgó házat Budán. A kúrmányt meg kilőném a világűrbe, soha vissza nem térőre beállítva, stb.
FLETÓ
@Menőmanó: Ugyanezt tedd meg @Eladott Ország: -gal! Légy szíves!
Menőmanó
@FLETÓ: Mit, nyerjek vele olimpiát?
KisTehen
@Peller Anikó: te hülye vagy ... idézzél már tőlem egy konkrét mondatot, ahol putyint mosdatom, hülye picsa
KisTehen
@sgl: ... és az anikó mit csinál ...neki miért nem szólsz be te fasz
kereső
@KisTehen: 20:00 Te nem "mosdatod putyint"- te nyalod!
Peller Anikó
@KisTehén: 20:00, Hihi, a putyin tán nem fizet érte?

Csak a vicctor?
KisTehen
@Peller Anikó: neked csak hazugság tud kijönni a szádon :)
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: @kereső: @KisTehen: @KisTehen: ...na te baxatlan borju,az erdélyi barnamedve,meg a tarka bika gyürjön maga alá,majd jól tapossanak meg,te faxszopó,idétlen,agrágott szellemi tporongy!!!Bújj vissza orbánodba fidessfattyú,legalább a meleg fekáliáig,ez neked a gyönyör,anyaszomorító román migráncs!!!
ómió
És megköszöntétek már az "erőfeszítéseit", efftársak!?
durbincs
@gina: @gina: aki @csak húgy...: erre maga megent csak béhúggyozott ? mint @szegfue: @Havanagi: @kissé felnőttem: @Néro2: @telegdilaci: @szaboria1: ?@justhpeter: @surdilloFUJT: @Peller Anikó: @kereső: @kula: @Menőmanó: @jesz: @sgl: @Gazella: @Eladott Ország: @Mirabilis: @m73: @Qqberci: ?
durbincs
@gina: @gina: aki @csak húgy...: erre maga megent csak béhúggyozott ? mint @szegfue: @Havanagi: @kissé felnőttem: @Néro2: @telegdilaci: @szaboria1: ?@justhpeter: @surdilloFUJT: @Peller Anikó: @kereső: @kula: @Menőmanó: @jesz: @sgl: @Gazella: @Eladott Ország: @Mirabilis: @m73: @Qqberci: ?@balos: @teuton: @csipetke: @Néro2: @Nessy: @Giovanni Alba: @dr. prédikátor: @Sámannus: @terlasz: @Nyírfa: @Aki Én: @Félix: ?
durbincs
@surdilloFUJT: Akkor ez a nudli zongoraverő kb mint maga ? az 5Q-s beteg állat ?
balos
Javaslom az ide kommentelő fideSSes kultúrhásoknak,hogy panaszukkal a szájer-erekciós törvény baszóhoz forduljanak,mert ott ki-eresz-thetik a nemzethy gőzt!
durbincs
@balos: @balos:De maga azért a szinyes pirűláit csak szedi ?
balos
@durbincs: nedveske!Kérem,hogy a kommentjét a román anyanyelvén hányja ide,mert a kultúrhák sem értik pedig azok is a béka segge alól gyüttek levegőért szópás közben két seggnyalás közben!
verőce21
Z. nyomulásával nincs dolgunk...! A fegyverbeszerző körúton lévő tűsarkús pöcszongoristától minden is kitelik...!
durbincs
@gina: @gina: aki @csak húgy...: erre maga megent csak béhúggyozott ? mint @szegfue: @Havanagi: @kissé felnőttem: @Néro2: @telegdilaci: @szaboria1: ?@justhpeter: @surdilloFUJT: @Peller Anikó: @kereső: @kula: @Menőmanó: @jesz: @sgl: @Gazella: @Eladott Ország: @Mirabilis: @m73: @Qqberci: ?@balos: @teuton: @csipetke: @Néro2: @Nessy: @Giovanni Alba: @dr. prédikátor: @Sámannus: @terlasz: @Nyírfa: @Aki Én: @Félix: + űtödött @Nyírfa: ?
durbincs
@Aki Én: @namihami: @Yeromos: @Eladott Ország: @szegfue: @Dr. Proktor: @sgl: @csak húgy...: @Néro2: @Pálinkás Pál: @nemkati: @Horizont: @Yoda69: @Nessy: @kula: ? Cak Mert maguk 50IQ-s Bitmayerek? má megent ezt is jobban tudják ?
durbincs
Csak mert ez a 2 idiota kitervelte ?
durbincs
@dr préditákor: maga @csak húgy...: ?
durbincs
@Pálinkás Pál: _Palika _Palika csakmint maga meg a színes tompitó pirulái ?
Sakk Matt
@Mirabilis: Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Mirabilis
@Sakk Matt: mondjad csak orbánista, hazaáruló fidesznyik
elhíresült nyírmártonfalvi lombkorona sétány körüli növénytani helyzet Ez az a település, ahol 60 millió forint uniós pénzből épített fák nélküli lombkorona sétányt Filemon Mihály fideszes polgármester. Kender (Cannabis) nő a lombkorona nélküli lombkorona sétány körül
Sakk Matt
@Mirabilis: Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Emmersson71
@Mirabilis: Szerintem a te apád Orbán, Kósa és Rogán, anyád pedig Szájer..ő szart a világra téged :D
Mirabilis
@Emmersson71: Na mi van? Barik vagytok sakkmattal?
Na most elárulom: gruppen volt. Bár nem tudom, hogy a sok buzi fasz kit termékenyített meg? Ki is szült?
Mirabilis
@Sakk Matt: @Sakk Matt: Lebuktál Emmersson71:
Na mi van? Barik vagytok sakkmattal? Ja nem .A saját seggedbe ér a farkad
sakkmatt =Emmersson71
Mirabilis
@Emmersson71: @Sakk Matt: Lebuktál Emmersson71:
Na mi van? Barik vagytok sakkmattal? Ja nem .A saját seggedbe ér a farkad
sakkmatt =Emmersson71
Emmersson71
@Mirabilis: Sötét NER csicska vagy!
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: csak mert maguk az 50Iq-s buzi farturók is ? a bányás Homárok, itt nyomatják a buzgancspropagandát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok