Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a 21. század legsikeresebb állami vezetője – jelentette ki Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a németországi Aachenben, a Nemzetközi Károly-díj átadó ünnepségén. A konzervatív politikus a díjazottat, azaz az ukrán államfőt és az ukrán népet méltatva kiemelte, hogy Volodomir Zelenszkij „Ukrajna hőse és Európa példaképe”. Mint mondta, Oroszország Ukrajna elleni háborúja „a jó és a rossz örök konfliktusának manifesztációja”. Hangsúlyozta, hogy Ukrajna az emberi méltóság, a véleményszabadság és az állam és egyház szétválasztásának európai értékeit védelmezi, Oroszország viszont „Európa tagadása”, ahol az állampolgár csupán „gyalogáldozat”, az egyház „állami szerv”, a hazugság igazságot jelent, az ukránokat így nácinak nevezik, a rabságot szabadságnak, az Ukrajna elleni jogtalan támadást pedig különleges műveletnek.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Kiknek a parancsára teszi tönkre az ukrajnai embereket? Csak tisztelettel kérdezem! Nem érdekli egyetlen ember sem egy bizonyos népcsoporton kívűl! Azokat már kimenekítették az országból a többi embert pedig beáldozza! Sajnálom azokat akik odavesztek ebben a háborúban.
Peller Anikó
@Macccska: Rassz, putyin jahh. Ilyen ember ez a putyin te fasssz.
Peller Anikó
@KisTehén: És miért kellett menekülniük te elvetemült agyatlan baromállat?

Az nem baj, hogy a putyinod legázolta, letarolta őket? Mit akarsz megnézni ukrajnán te ostoba tahó? Ukrajna a vérével küzd a hazájáért te pofátlan seggnyíló marha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.