Elképesztő titkosszolgálati jelentések láttak napvilágot abban a Washington Post által közölt anyagban, amelynek korábbi részletei egyszer már borzolták a kedélyeket. Az amerikai lap ugyanis most újabbakat tett közzé a korábban a Pentagonból kiszivárgott iratokból, amelyekből kiderül, hogy Zelenszkij ukrán elnök felrobbantotta volna az Oroszországból Magyarországra tartó Barátság kőolajvezetéket, hogy – ahogyan fogalmazott – tönkretegye hazánk iparát. Zelenszkij ugyanis állítólag már nehezen viselte el, hogy Magyarország az olaj vásárlásával „támogatja” Oroszországot, így a megbüntetés legjobb módjának azt találta, ha egyszerűen felrobbantja a vezetéket. Arról is hosszan lehetne értekezni, hogy Zelenszkij elnök vajon miért is akar megbüntetni egy szuverén országot annak energiapolitikája miatt, de efölött most szemet hunyunk. Azt viszont határozottan az államfő figyelmébe kell ajánlanunk, hogy az orosz olaj vásárlása Magyarország számára nem értékválasztási kérdés, hanem adottság...

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Köszönjük Kaszab Béla! De az ország tönkretételéhez nem szorulunk "segítségre", népnemzetileg magunk megoldjuk, hála pártunknak és kormányunknak!
kulabombaafityiszre
"az orosz olaj vásárlása Magyarország számára nem értékválasztási kérdés, hanem adottság."
Meg egy lófszt a sggtkbe.Régen megoldhattátok volna ezt a kérdés,ha nem lenne a fejetek valamilyen okkal a putler seggében.
kulabombaafityiszre
Amúgy mekkora kitolás lett volna,ha az olcsóbb világpiaci áron kellene olajat,meg gázt vásárolni.
Igaz,az tiszta ellenőrízhető üzlet lenne,abból nehéz lenne lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.