Ahol így gondolkodnak, és így beszélnek a nőkről, ahol tárgynak, állatnak nézik őket, ott nem számít, ha megerőszakolnak gyerekeket, mert a gyerek a családi hierarchiában még a nőknél is alsóbb szinten áll. Jó érzékre vall olyan papot hívni a nőkről és az anyákról előadni, akinek felügyelete alatt zavartalanul ütnek-vernek, szexuálisan erőszakolnak gyerekeket, anyák gyermekeit, akiktől elkunyerálták a gyerekeiket, majd egy poklot teremtettek számukra. Ha elveszítené a gyerekbántalmazó „otthonait”, nyilván a kastélyokkal együtt, amelyekben működnek, akkor elveszítené az ingatlanokat is, az adományokat is, a pénzt is, amivel soha senkinek nem számolt el, a hírnevet és a dicsőséget is, a külföldi utazásokat, a politikai befolyást, a sztárságot. Ezek pedig mindennél fontosabbak, ezért van szükség a gyerekekre, hogy Böjte ezeket megszerezze. A gyerekek érte vannak, és nem ő van a gyerekekért. Valakinek meg kellene állítani végre ezt a képmutató ámokfutót.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizalodhattok ajaj
Mira akinek isten a barátja (vik-torka ) az ma itt és ott is megtehet mindent.
vacsi
"akinek felügyelete alatt zavartalanul ütnek-vernek, szexuálisan erőszakolnak gyerekeket, anyák gyermekeit, akiktől elkunyerálták a gyerekeiket, majd egy poklot teremtettek számukra."
Ki az az anya, akitől el lehet kunyerálni a gyerekét?! Anya az ilyen?!
Böjtéről meg meg van a véleményem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.