Oroszországban az 1917-es forradalomhoz hasonló zavargások törhetnek ki, és a háborút is elveszítheti Ukrajnában, ha az elit nem veszi komolyan a háborút – figyelmeztetett Jevgenyij Prigozsin, a Wagner zsoldoscsoport alapítója a Telegram-csatornáján közzétett interjúban.  Prigozsin szerint olyan forradalom jöhet, mint 1917-ben és kiba***ttul elveszíthetik Oroszországot. Prigozsin elmondta azt is, hogy politikai szemléletét a hazaszeretet és Putyin iránti szolgálat határozza meg. A Putyin szakácsa becenevet ostobaságnak nevezte, mivel nem tud főzni, és megjegyezte, hogy Putyin mészárosa talán találóbb becenév lenne.

Saját Telegram-csatornáján közölt interjút Jevgenyij Prigozsin. A zsoldosvezér az interjúban elmondta, hogy nem optimista a harcok állását illetően:

Olyan helyzetbe kerültünk, hogy kibaszottul elveszíthetjük Oroszországot, ez a legnagyobb probléma. Be kell vezetnünk a statáriumot.

Megszólalt Putyin mészárosa: "Ha a köznép gyerekei továbbra is koporsóban érkeznek haza, miközben az elit gyerekei a napon rázzák a seggüket, ki fog törni a forradalom"

Jevgenyij Prigozsin sajtószolgálata által közreadott, videófelvételről készített kép Prigozsinról, a Wagner orosz magánhadsereg alapítójáról (k) egy orosz zászlóval a kezében és a katonáiról Bahmutban 2023. május 20-án. Prigozsin a nap folyamán bejelentette, hogy teljesen sikerült ellenőrzésük alá vonni a kelet-ukrajnai várost, de az ukrán hadsereg ezt tagadja. MTI/AP/Jevgenyij Prigozsin sajtószolgálata

Szerinte, ha az orosz elit nem veszi komolyan a háborút, olyan forradalom jöhet, mint 1917-ben. Prigozsin szerint létezett olyan optimista forgatókönyv, hogy a Nyugat belefárad a háborúba, Kína pedig elintézi a békét, de ő nem hisz ebben. Sőt, ehhez képest a valóság az, hogy Ukrajna ellentámadásra készül, hogy visszatolja az oroszokat a 2014-es határok mögé.

Prigozsin arra számít, hogy az ukránok bekerítik Bahmutot és elindulnak a Krím felé:

Ez a legesélyesebb forgatókönyv, ami azonban nem jó Oroszországnak, ezért keserves háborúra kell felkészülnünk.

Ukrajna nácitlanításáról volt szó, de Ukrajnában nem találtak nácikat – kölzölte.

Ha a köznép gyerekei továbbra is koporsóban érkeznek haza, miközben az elit gyerekei „a napon rázzák a seggüket”, ki fog törni a forradalom, mint 1917-ben

- mondta az elit milliárdos tagja. Szerinte először a katonák, majd az elesettek családtagjai fognak fellázadni.

Prigozsin megemlítette, hogy bár „Putyin Séfjének” becézik, sosem volt séf, sőt főzni sem tud, így

adekvátabbnak érezné a „Putyin Mészárosa” becenevet.

Prigozsin keményen ostorozta az orosz katonai vezetést és az egész ukrajnai hadjárat tervezését is:

Sztálin ezt nem hagyta volna büntetlenül

Az oroszok Belgorod környéki gyengesége arra csábíthatja az ukránokat, hogy mélyebben is lecsapjanak orosz területeken – tette hozzá.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Az ilyen mészárosok működtették a hitlerájt a ducserájt és a többi drebil vezette kuplerájt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Maccska: Szopóágon vagytok továris Bundás. Megbeszélted ezt a másik éneddel is?
kereső
Prigozsint teljesen letiltotta az orosz állami média...
Peller Anikó
Ukrajnában akartok nácitlanítani gyökerek? Eriggyetek a kremlinbe, ott vannak páran.
Peller Anikó
Puccs készül Vlagyimir Putyin ellen, a wágnerok Abba hagyják a háborúskodást és hazamennek, hogy elássák a putyin Baját. Na agy bajban van a puttyin ha egy 30-50 ezres sereg megtámadja a kremlint és kiássák az Aurórát. Akkor üt az óra puttykó.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/ez-lenne-a-jel-hogy-puccs-k%C3%A9sz%C3%BCl-vlagyimir-putyin-ellen/ar-AA1bPNVw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.