Május elején a Facebookon tették közzé a 10 leginkább LMBTQ-barát lengyel iskola listáját. Mikołaj Pawlak, az ország gyermekjogi biztosa azonnal lecsapott és kijelentette, hogy meg fogják vizsgálni a listán szereplő iskolákat – írja a Notes from Poland. A biztos azzal indokolta döntését, hogy “a gyerekeket meg kell védeni a bűnözőktől”, és azt állította, hogy “az igazgatók gyakran nem ellenőrzik alkalmazottaikat a pedofilok nyilvántartásában”. Pawlak az “Egyház, oktatás, nevelés” című konferencián beszélt arról, hogy mindenképpen utána fog nézni a listán közzétett iskoláknak. “Állítólag 2000 ilyen iskola van. Biztosítom a miniszter urat [az oktatásügyi minisztert] és az itt jelenlévőket, hogy májusban megkezdem az első 10 vagy 20 iskola felülvizsgálatát”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
A répaseggüeket meg majd jó elküldik ukrányba ? Pegozyiny ellen ?
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: @csipetke: @kula: @lusta: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

G.w.M-re lecsapott a rendőrség
Szórakozás - 2023. September 28., 08:45
G.w.M-re lecsapott a rendőrség