Emlékeztetnek arra, hogy a mostani 11 szankciócsomagban Brüsszel el akarja kerülni a szankciók kijátszását, és olyan országokat vesz célba, amelyek segítenek Moszkvának kijátszani a kereskedelmi embargókat. Kijev összeállított egy listát az általa "háborús szponzoroknak" nevezett magánvállalatokról (amiért továbbra is együttműködnek Oroszországgal), amelyen számos európai cég is szerepel. Magyarország például megígérte, hogy megakadályozza az orosz atomenergia elleni uniós szankciókat. Eközben az Európai Parlament el akarja tiltani Magyarországot az Európai Unió soros elnökségétől, mert számos alkalommal megsértette az uniós jogot, illetve engedélyezte, hogy a Roszatom befejezze egy atomerőmű építését Magyarországon.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon hány hét? Hónap? Lenne/lesz elég arra, hogy a görögöket a nagy ""vitézségük"" révén az Unio egy államcsődbe zavarja!?!?! Nagy a pofájuk (mint nekünk) és csak az a mázlijuk (és nekünk is), hogy az Unionak nem célja és nem hiányzik a becsődölt gazdaság!
Addig meg elefánt, egér kontra híd!
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: @namihami: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.