Az M1 stábja a pénteki diáktüntetésen belebotlott Hadházy Ákosba, aki szerint Császár Attila riporter ekkor azt mondta neki: utálja, amit csinál. A Hadházy által közzétett felvételen már csak azt látni, ahogy arról kérdezgeti a képviselőt, mikor járt utoljára a Parlamentben. Hadházy pedig arról érdeklődött, mikor hívják már be végre egy élő műsorba. Egy ponton Császár Hadházy 19 éves fiára mutat, azt állítva, hogy az meg akarta ütni. Az M1-es híradóból aztán kiderült, hogy a fiú a középső ujját mutatta oda az apjával vitatkozó a közmédiásoknak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ez már eleve hazugság hiszen köztévé nincs.van heleytte orbán propaganda tv és orbán propaganda rádió.Azoknak a híveknek akik szeretik a dagadtat.
kulabombaafityiszre
Ez már eleve hazugság hiszen köztévé nincs.van heleytte orbán propaganda tv és orbán propaganda rádió.Azoknak a híveknek akik szeretik a dagadtat.
csipetke
Jujjjj, de borzasztó! A fideszcsicska "riporter" nem szereti amit Haházy csinál... Vagyis sorra deríti ki a fidesz aljas,genyó dolgait..És hogy Hadházy fattya? Ezekszerint orbánnak,és a többi fidesznyiknek is fattyaik vannak...
gina
@durbincs: Fattya neked van te szemét kis alkesz buzi román proli Anyádnak irogass te agyi nulla ""
gina
Tiszta fidesz agyhalott stilus , ja ki tette fel a cikket?? egy "durbincs" agyhalott elmebeteg román cigány .. ennyit a cikkröl---

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.