Az M1 stábja a pénteki diáktüntetésen belebotlott Hadházy Ákosba, aki szerint Császár Attila riporter ekkor azt mondta neki: utálja, amit csinál. A Hadházy által közzétett felvételen már csak azt látni, ahogy arról kérdezgeti a képviselőt, mikor járt utoljára a Parlamentben. Hadházy pedig arról érdeklődött, mikor hívják már be végre egy élő műsorba. Egy ponton Császár Hadházy 19 éves fiára mutat, azt állítva, hogy az meg akarta ütni. Az M1-es híradóból aztán kiderült, hogy a fiú a középső ujját mutatta oda az apjával vitatkozó a közmédiásoknak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ez már eleve hazugság hiszen köztévé nincs.van heleytte orbán propaganda tv és orbán propaganda rádió.Azoknak a híveknek akik szeretik a dagadtat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Jujjjj, de borzasztó! A fideszcsicska "riporter" nem szereti amit Haházy csinál... Vagyis sorra deríti ki a fidesz aljas,genyó dolgait..És hogy Hadházy fattya? Ezekszerint orbánnak,és a többi fidesznyiknek is fattyaik vannak...
Horizont
orbánnak 5 fattya van. Vagy patkánynak patkány az ivadéka?
gina
@durbincs: Fattya neked van te szemét kis alkesz buzi román proli Anyádnak irogass te agyi nulla ""
gina
Tiszta fidesz agyhalott stilus , ja ki tette fel a cikket?? egy "durbincs" agyhalott elmebeteg román cigány .. ennyit a cikkröl---
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: @csipetke: @kula: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.