A Guardian azt írja, a kémállat az elmúlt több mint három évben lassan haladt a norvég partvonal felső felén, az elmúlt hónapokban viszont felgyorsult a mozgása és már Svédországnál tart – számolt be róla a 444.

Svédország partjainál látták a feltehetően Putyinék által kémnek kiképzett delfint
Kép: YouTube

Sebastian Strand, a OneWhale szervezet tengerbiológusa azt mondta, nem tudják, miért gyorsult fel most a bálna, ám ott van az annak is a lehetősége, hogy az állatot szimplán csak a hormonok hajtják, és épp párt keres vagy más belugákat, hogy ne legyen egyedül.

A norvégok a Hvaldimir nevet adták az állatnak, ami egy szóvicc, miután a norvég hval bálnát jelent. Amikor először találkoztak vele, leszedtek róla egy hámot, amin egy olyan tartószerkezet volt, amire kamerát lehet erősíteni, a hámra pedig az volt írva, hogy Szentpétervár.

A norvégok azt tippelik, az állat megszökhetett egy ketrecből, és valószínűleg az orosz haditengerészetnél képezhették ki, mert úgy tűnik, hozzászokott az emberekhez.

Moszkva az elmúlt három évben egyszer sem reagált a norvég találgatásokra azzal kapcsolatban, hogy Hvaldimir „orosz kém” lehet. 

Forrás: 444

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
szegény beluga...még párt sem kereshet nyugodtan...
...már csak azt nem tudom mit is kémkedett, ki ellen?...
Yeromos
Anno én is olvastam Merletől az Állati elméket. Igaz abba delfinek voltak.
Menőmanó
@jesz: Nem neked kell az tudni, elég ha Szentpéteváron tudják.
Pegero
Ekkora baromságot sem lehet minden nap olvasni! Hvaldimir egy közönséges mezei pocok, csak az oroszok fehérre festették és megtanították úszni! Ilyen egyszerű!
jáger laszló
Az orosz kémek ilyen jól álcázzák magukat,hogy felismerhetetlenek...
Ezek után már L is hiszem...
csak ennyi
barátilag
J,L.
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.