Már az uniós ügyekért felelős miniszterek is tárgyalják a magyar kormánnyal szembeni fellépés lehetőségét.

Példátlan lépéssel akadályozhatják meg Brüsszelben Orbánék uniós elnökségét

Kép: Facebook / Orbán Viktor

Miközben az Európai Parlamentben már készül egy állásfoglalás arról, hogy a jogállamisági aggályok miatt nem tartják elfogadhatónak, hogy Magyarország vegye át az Európai Tanács soros elnökségét 2024-ben, az uniós ügyekért felelős miniszterek is a lehetséges lépésekről kezdtek egyeztetni – írja két tisztségviselőre hivatkozva a Politico.

A miniszterek azt szeretnék elérni, ha később kerülne sor a soros magyar elnökségre. A tárgyalások egyelőre nagyon korai állapotban vannak, a Politico úgy tudja, eddig főleg azt próbálták megtudni egymásról a résztvevők, ki mennyire hajlik az Orbánék elleni fellépésre.

Megszólalt a lapnak Petri Sarvamaa, a néppárti frakció egy szóvivője, aki az Oroszország elleni szankciók akadályozását és az uniós jogok sértését rótta fel az Orbán-kormánynak. Szerinte így kétséges, mennyire tudná a magyar elnökség összetartani az EU-t.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Seggre tottyan a mocskos, hazug pávatáncos??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@KisTehen: a Gazdaállatod arcán levő bőrt elemezd inkább... kb. mint egy elefántsegg " borítása ".. Hasonlít is rá ...
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: ?
Yoda69
@Shikari: Bolond vagy tibi! Itt egyenlore orban kapja a pofonokat, de akkorat hogy puttyant adja a masikat. Nem latod hogy flipper golyonak nezik ezt az idiotat?
KisTehen
@m73: neked egyenest a segged bőre van az arcodon
KisTehen
@Clavigo: babapopsi finomságú, te őslény
Shikari
Megint a magyarokat provokálja a belterjes libkány horda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.