Tragédiába torkollott a Frankfurtban rendezett korosztályos nemzetközi futballtorna, miután két játékos egymásnak feszült a meccs után – írta meg a 444.hu a francia l'Équipe alapján.

Puszta kézzel agyonverte ellenfelét a meccs után egy 16 éves focista

Fotó: Pixabay

 A JFC Berlin és a francia Metz meccse után két játékos, egy 15 éves német és egy 16 éves francia összeszólalkozott, majd összeverekedtek. Az utóbbi előzetes letartóztatását elrendelő bíróság szerint a francia kamasz előbb ököllel kétszer nagy erővel arcon, majd mellkason és gyomron vágta a németet, aki ekkor még ki tudott szabadulni és menekülni kezdett, de a másik utánafutott, és nagy erővel háton ütötte. A menekülő ekkor eszméletét vesztve esett össze, de a másik segítségnyújtás nélkül otthagyta, és elmenekült a helyszínről.

A 15 éves, berlini születésű fiú többé nem tért magához.

Kórházba szállították – maga az eset vasárnap történt –, ahol 3 napig küzdöttek az életéért, de súlyos agysérüléseiből nem tudott magához térni, és szerdán halottnak nyilvánították. A családja kérésére a testét gépekkel életben tartják, hogy a szerveit rászorulóknak adhassák.

A 444.hu megírta, hogy letartóztatásról döntő meghallgatásán a gyanúsított tagadta, hogy szándékosan akart volna sérülést okozni. A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint azt vallotta, hogy nagy volt a zűrzavar, és nem is emlékszik arra, hogy megütötte volt a másikat. A 16 éves focista egyelőre rendőrségi őrizetben marad. A helyi ügyészség szóvivője szerint egyelőre az sem világos, hogy mi okozta a meccs utáni feszültséget.

Forrás: 444

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Namely: gondolom a fradiban szereplő szinesbőrűekkel nincs gondod?
Nyírfa
@Emmersson71: Szerinted. Szerintem pedig egy meggondolatlan kommentet írtál.
jancsipapa
@izéke: Tudsz valamit? Azok is ölik az ellenfelet?
pacal
A foci korunk cirkusza a köz... pórnépnek.
Emmersson71
@Nyírfa: Pontosan átgondoltam a bejegyzésemet. Egyik sport sem hajlamosít vandalizmusra! Még a focidrukkerek sem a focitól lesznek agresszívek, hanem az alapjellemükből fakad, hogy állati szintre csúsznak le. Az, hogy a futball egy népszerű sport - nem hazánkban - és igen sokan gyűlnek össze egy meccsen, természetesen teret ad az egyébként is baromállat egyéneknek a vandalizmusra. De nem a sporttól lesznek idióta állatok ezek a humanoidok, hanem ab ovo azok, tömegben meg még olyanabbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.