Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Wall Street Journal amerikai lapnak adott interjújában elmondta, Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket.

Nagy bejelentést tett Zelenszkij a háborúval kapcsolatban
Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

Kijev abban bízik, hogy az ellentámadással megváltoztathatják a tavaly február óta tartó háború dinamikáját, és visszafoglalhatják az oroszok által megszállt ukrajnai területeket – írja a portfolio.hu.

Erősen bízunk benne, hogy sikerrel járunk

- nyilatkozta Zelenszkij, hozzátéve, hogy az ellentámadás "súlyos áldozatokkal járhat és többféleképpen is alakulhat", így nem tudja pontosan, mennyi időt fog igénybe venni.

Forrás: portfolio.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Járjatok sikerrel!
Hogy milyen jól áll Zelenszkijen az öltöny! :) Remélem, nemsokára újból felöltheti!
Dicsőség a szabadságáért harcoló ukrán népnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Lemaradta befejezés, de lehethogy megnyítható, nem tudom ! DE ALÉNYEG az ukrá--orosz terület eladása az usa-nak pont olyan mintha egy albérlő eladná tulajdonaként a lakást ahol lakik! Ez kapásból böntetendő tevékenység TÖBB OKNÁL FOGVA IS!
A lényeg az ULTIMÁTUM AZ USA-NATÓ AZONNALI KITAKARODÁSÁRA EURÓPÁBÓL!
Nyírfa
@kereső: jún.04., 09.47

És a hazaszeretet pátoszába csomagolva rá akarja erőltetni a gyerekeinkre a militarizmust, miközben a kormány éppen most árulja ki Magyarországot.
Irigylem a lengyeleket, az ellenzékük félmillió embert tudott kivinni az utcákra.
Németh István
Akik meg hülyék azokkal nincs mit kezdeni > @Nyírfa: te barom tudod mit beszélsz? fosfejű!
kakukkmadár
@Németh István: Grazi elmeosztályon hány órakor van takarodó?! Gyógyszereid bevetted?!
Németh István
@kakukkmadár: >> a te eszed is elment vándorútra már a születésdkor! Hülyegyek! Nézd a tényeket! A moslék usa-nak semmi se drága leszarja az ukránokat és európát, nem látjátok FASZOK, hogy az usa célja Euópa ellehetlenítése, ukrajna kiaknázása az oroszoföld elvétele!? Semmi nem drága nekik pusztítanak nem számít, hogy az emberek milliói mennek tönkre, pusztúlnak el > tapasztalatuk van az indiánok kiírtásából!!! >>> az usa "messze" van őket nem érheti gond!! MONDJÁK!! De kapnak a pofájuklra te barom, te is másként fogsz gondolkozni ha a te a családod bőrén érzed a szart! te állat! A náthás picsa várja aformádat! te főhülye!
Németh István
Mit gondolsz az ukránok az usa javaslatára - UTASÍTÁSÁRA a seggfej zelenszkij végrehajtó-val!!! miért is robbantotatták fel a viztározót? >> többek közt >> hogy ha elkell pucolniuk a Krim közeléből az oroszoknak se legyen benne örömük és a cél az ukrán -orosz vagyon pusztítása és az Eu népeinek tönkrevágása az un. usa érdekeltségű ukrán védelem szinpada mögött az oro-szok megtámadhatósága áll - hogy rájuk fogható indok legyen! >> a világ újrafelostásának elsődlegesen az orosz birodalom felaprózásának megkezdésével! Barom állatok az usa a világháború aljas kirobbantója mert ezzel is tudja lefednie hatalmas adósságait az államcsőd beálltát! barmok! A hülység eldorádója messze világít belőletek! Seggfejek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.